Vânzare proprietate deosebită (pensiune), situată în Comuna Runcu, sat Runcu

Valoarea Propunerii (EUR): 420000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Propunem spre achiziție o proprietate deosebită (pensiune), în comuna Runcu, sat Runcu, strada Maria Apostol, la aproximativ 15 km distanță de Târgu Jiu. Proprietatea funcţionează și este clasificată de Ministerul Turismului la 3 ***, promovată pe mai multe site-uri de turism cu un scoring din recenzii de 9,8.

Proprietatea este amplasată într-o zonă pitorească de munte, retrasă și liniștită, accesul făcându-se pe drum asfaltat, modernizat.

Proprietatea se întinde pe o suprafață de 3.883 mp, cu  front stradal de 60 m.l., având dublu acces, cea de-a doua intrare a proprietății facilitând accesul pentru aprovizionare.

Este compusă din pensiune P+1, în suprafață desfășurată de 722 mp, o construcție din cărămidă în suprafață de 48 mp, un beci ce poate fi folosit ca sală de petreceri, loc de joacă pentru copii, spațiu pentru grătar, două fântâni cu hidrofor și control de presiune.

Pensiunea este construită în anul 2016 și are în componență: 12 camere generoase de aproximativ 30 mp, fiecare cu baie și terasă proprie, 2 bucătării complet utilate și dotate.

Este un imobil complet din punct de vedere al elementelor de design și utilități, cu finisaje și dotări de calitate, iar curtea și grădina sunt excelent amenajate, cu multă verdeață ce încadrează foarte bine clădirea.

Confortul termic este asigurat de încălzirea prin centrală pe butelie cu GPL de 1.750 l, tâmplăria din lemn stratificat cu geam termopan, iar apa caldă este asigurată de cele 4 panouri solare cu 30 de elemenți și de un boiler de 1.000 l.

Datorită numărului generos de încăperi, imobilul este utilizat în prezent ca pensiune turistică, aceasta având o bază de clienți creată.

Achiziționarea acestei proprietăți reprezintă o bună oportunitate de investiție, fiind locul ideal pentru vacanțe reușite!

Interesul de afaceri:

Sell the Business

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Motivul principal al Vanzarii: Relocation

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 months

Se accepta plata in transe: Payment in Instalments is Accepted

Tara:: Romania, Runcu

Domeniul de activitate


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

No items found

©2021 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account