VANZARE SALON FOARTE PROFITABIL

Valoarea Propunerii (EUR): 110000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

O OPORTUNITATE FOARTE RAR INTALNITA!

Oferim spre vanzare unul dintre cele mai faimoase saloane de infrumusetare din Bucuresti si probabil si din tara, situat in zona Piata Unirii.

Cat de faimos este salonul nostru? Cel putin 7 din 10 femei au auzit de salonul nostru!

Salonul este complet utilat si in pret intra si materialele din depozit, care va permite ca pentru urmatorii 2 ani doar sa incasati si sa nu mai cheltuiti bani.

Practic, va oferim un salon care va aduce doar profit, fara sa mai necesite alte investitii pentru urmatorii 2 ani, daca veti continua doar serviciile noastre.

ATENTIE! PRETUL NU INCLUDE SI SPATIU. PENTRU DETALII DESPRE SPATIU, CITITI SEGMENTUL “CHIRIE”

Avem rugamintea sa fim contactati doar de catre persoanele dornice de a achizitiona o astfel de afacere si care au la dispozitie deja finantele necesare.
NU ACCEPTAM proprietati mobiliare sau imobiliare si in mod cert nu acceptam plata sub forma de rate.

DE CE IL VINDEM?

Datorita acestui salon, am dezvoltat alte afaceri, care sunt la un alt nivel si afacerea salonului (desi una de suflet), nu mai coincide cu planurile de viitor ale familiei noastre.

DE CE SA IL CUMPARATI?

 • Achizitionati un salon cu clientela formata, care vin din toata tara si chiar si din alte tari. La noi in salon puteti gasi cliente din Canada, pana in China.
 • Este un salon foarte cunoscut care merge foarte bine si care va genereaza profit inca din prima zi.
 • Brandul nostru este atat de cunoscut, incat zeci de saloane de prin toata tara folosesc acelasi nume, pentru a-si castiga clientela datorita brandului nostru. Fiind o marca inregistrata, puteti genera un profit destul de mare din vanzarea francizelor, sau din drepturi de folosire ale numelui.
 • Este unul dintre cele mai bine optimizate saloane de infrumusetare, astfel incat genereaza profituri de pana la 80%, in conditiile in care alte saloane abia daca aduc un profit de 20%
 • O data cu salonul, intrati si in posesia unei cantitati foarte mare de produse (recent achizitionate direct din fabrica), produse al caror pret depaseste lejer 100.000 de euro daca le cumparati de la furnizori si care va permit sa generati doar profit pentru urmatorii 2 ani, fara sa mai fie necesar sa investiti.

PROFITABILITATE:

Desi ne aflam intr-o situatie dificila, salonul nostru a adus profituri de 14000 de euro in ultimele 6 saptamani. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, putem demonstra.

Suntem niste oameni de afaceri care doresc sa tina totul sub control, motiv pentru care salonul nostru functioneaza doar in zilele in care suntem si noi prezenti la salon.

Din lipsa de timp, putem aloca 2-3 zile pe saptamana salonului, iar in rest il tinem inchis.
In acest moment salonul are un profit de 9000 de euro pe luna, iar in conditiile in care doriti sa il deschideti 6 zile pe saptamana, profitul dumneavoastra se poate dubla, sau cel putin va creste cu minim 50%.

Cliente sunt! Fiind un salon foarte cunoscut si fiind de 5 ani pe piata, ne-am format o clientela suficient de mare incat sa fie cereri foarte multe, incat sa nu fie necesar sa ne bazam pe clientela din strada.

Mai mult de atat, daca doriti sa cresteti profitul dumneavoastra si mai mult, puteti reactiva serviciile de mani/pedi si cosmetica, servicii la care noi am renuntat din cauza ca necesitau sa deschidem salonul zilnic; iar cum timpul este foarte important pentru noi, am preferat sa renuntam la acest profit, in detrimentul timpului.

Pe scurt, din toate serviciile unui salon, am pastrat doar serviciile de Balayage, iar pe restul le veti activa dumneavoastra, daca veti considera ca timpul merita un venit suplimentar.

LOCALIZARE:

Salonul este localizat la Piata Unirii in Bucuresti, stradal si are o suprafata de 90mp

 

Dotari:

 • Salonul este dotat moder si destul de luxos. Investitia pentru amenajarea si echiparea salonului, a costat peste 100.000 de euro. (Materialele au fost achizitionate separat).
 • Salonul are 3 posturi de coafor, dar poate fi extins la 5.
 • In salonul nostru gasiti 3 scafe pentru spalat la cap.
 • Recent am instalat cel mai performant sistem de monitorizare, care va permite inregistrarea audio/video pe o perioada de 60 de zile la o rezolutie de 5mp, atat inregistrarile cat si imaginile/audio pot fi monitorizate in timp real chiar si de pe telefon.
 • Salonul este dotat cu sistem de alarma si contract BGS foarte rentabil. Interventie in maxim 3 minute pe testate (desi nu sunt necesare interventii).
 • Salonul are si o bucatarie, plus camera separata pentru cosmetica, plus spatii de depozitare .

 

MARFURI:

Ce marfuri primiti o data cu achizitionarea salonului, fara sa platiti nimic in plus.
Marfurile de mai jos sunt cu aproximatie, neavand sincronizate stocurile inca si cel mai probabil vom mai consuma destul de multe pana il veti achizitiona.

 • Pudra decoloranta = 400kg, pe care daca o achizitionati de la furnizori, ar valora minim 7500 de EURO
 • DEPIGMENTARE ORGANICA = 120 litrii. Pret la furnizori = 32500 EURO (Este o substanta magica pe care majoritatea saloanelor nu o au si cu care noi reusim sa transformam o bruneta in blonda.)
 • 5000 de tuburi de vopsea. Cost la furnizor = intre 20.000 si 30.000 euro
 • Sute de litrii de sampoane (Cu argan, cu keratina, Postcolor, Pentru par vopsit, de curatare in profunzime). Sampoanele sunt atat pentru consum, cat si pentru revanzare, atat la 1Litru, cat si la 330ml. Valoarea la furnizori este de peste 4000 EURO.
 • Sute de Masti de par la 500gr si 1000gr, atat de revanzare cat si de consum, Cu keratina, cu Argan, De laminare, De reparare. Pre la furnizori, peste 4000 EURO.
 • 100 litrii de Oxidant de 1.5%, + alte sute de litrii de alti oxidanti.
 • Substanta de fixare a vopselei (unic in Romania), 1000 de flacoane. Cost furnizor, 8000 euro.
 • Uleiuri hranitoare de adaugare in vopsea si in tratamente, 120 litrii, (unic in Romania), pret la furnizori = 18000 euro.
 • Cateva zeci de flacoane de balsam la 330ml (50-100)
 • Cateva zeci de flacoane de ulei de par (50-100)
 • Cateva zeci de kituri de keratina pentru indreptare, valoare la furnizori peste 4000 de euro
 • Olaplex pasul 1 si pasul 2, peste 70 de litrii, valoare la furnizori peste 13000 euro
 • Alte produse si consumabile care valoreaza peste 10.000 de euro.

 

CHIRIE si utilitati:

Un spatiu similar in aceasta zona se inchiriaza cu 2000-2500 de euro pe luna!

 • Spatiul salonului ne apartine! Iar pentru primul an va garantam o chirie de 500 de euro pe luna, pentru a va asigura timpul necesar pentru a va recupera investitia cat mai repede.
 • Pentru inca 4 ani dupa acest prim an, va garantam o chirie de maxim 1500 de euro CONTRACTUAL!
 • In cazul in care scad chiriile in zona, le scadem si noi, insa daca mai cresc, noi nu vom creste!
 • In cazul in care apar situatii de stare de urgenta sau alte situatii similare la nivel local sau national, va garantam contractual ca pe toata perioada in care legea va obliga sa tineti salonul inchis, chiria va fi ZERO!
 • Costurile utilitatilor pentru moment sunt de aproximativ 800-1200 de lei pe luna (curent, apa calda/rece, caldura, internet)

SITE SI AFISARE ONLINE

Salonul nostru este foarte activ pe internet.

 • Site-ul principal, desi este mai vechi, este foarte apreciat decatre cliente asa cum este si este foarte prezent pe google pentru foarte multe cuvinte cheie. In cazul in care doriti un site nou, va putem schimba gratuit site-ul cu unul ultramodern. Noi nu l-am schimbat intrucat versiunea actuala este foarte apreciata decatre cliente.
 • Pagina de facebook are peste 100.000 de urmaritori si nu exista zi in care sa nu primim solicitari de programari pe facebook.
 • Avem si pagina de instagram foarte urmarita, care aduce clienti, insa din lipsa de timp, nu prea ne-am ocupat de ea.
 • Detinem si alte site-uri si sisteme de promovare si suport al promovarii online, pe care vi le vom pune la dispozitie.

 

PRETUL:

Pretul final al salonului este de 150.000 de euro (la care nu se adauga TVA) si include:

 • Mentionam ca in acest moment firma noastra are in desfasurare un credit la zi (fara intarzieri), din care mai sunt de achitat aproximativ 40000 de euro, pe care fie ii vom achita noi integral la momentul vanzarii firmei, fie veti prelua dumneavoastra datoria prin fidejusiune, iar suma datorata se va scadea din pretul total al salonului.
 • Firma (desi putin importanta), cu toate aseturile acesteia, inclusiv toate bunurile mobile din interiorul salonului (Cu exceptia celor care asigura functionalitatea spatiului, sistem de climatizare, usi, ferestre, cabluri, calorifere, sisteme de iluminat. Wc/chiuvete, conducte, gresie, ornamente interioare.)
 • Mobilierul din interiorul salonului si ustensilele necesare pentru desfasurarea activitatii (scaune, oglinzi, receptie, scafe, dulapuri, vitrine, boiler de rezerva, )
 • Brandul (care este poate cel mai important), fiind o marca inregistrata foarte cunoscuta care va aduce clientii fara sa depuneti prea mult efort si care va permite datorita celebritatii, chiar sa generati venituri din francize sau drepturi de folosinta a numelui. Mai mult de atat, ati putea chiar sa aprovizionati si alte saloane cu marfuri, care pretind catre cliente ca folosesc produsele noastre.
 • Toate produsele mentionate mai sus (dar si altele pe care le-am omis), a caror valoare poate fi estimata lejer la suma pe care o solicitam pentru salon.
 • Acces la clientii salonului, nemarginit. Va punem la dispozitie toate datele necesare.
 • Toate secretele salonului, care il fac sa fie salonul celebru despre care discutam, plus alte secrete care va asigura profituri mai mari procentual decat probabil orice salon din aceasta tara.

ANGAJATII:

Angajatii nostrii va vor ramane fideli atat timp cat doctrina salonului nu se schimba, iar respectul fata de acestia ramane acelasi. Angajatii nu se bazeaza doar pe salarii, ci pe faptul ca este foarte apreciata munca lor decatre cliente.
Atat timp cat veti continua activitatea cu angajatii nostrii, costurile dumneavoastra nu vor depasi 7000 de lei pe luna, cu tot cu taxe.

 

CONCLUZII:

NU VINDEM acest salon din cauza ca nu am avea clienti. NU SUNTEM AFECTATI de situatia pandemica si nu avem probleme care sa ne impinga sa vindem acest salon. Pur si simplu am evoluat si dorim sa oferim acest salon unui alt cuplu sau unei alte persoane care sa continue cu succesul de unde suntem noi, pentru ca si dumneavoastra veti evolua in viitor datorita acestui salon.

Salonul a ajuns atat de mare si atat de bun, datorita multor secrete pe care bineinteles nu le putem oferi decat in urma vanzarii firmei si pe care le veti primi de la noi. Fara aceste secrete, va fi foarte greu sa ajungeti un salon atat de mare, mai ales tinand cont ca suntem in mod cert in cele mai bine cotate 10 saloane din Romania si neam ridicat dintre dintre mii de saloane de pe piata.

Daca doriti sa aveti un salon important si nu unul oarecare, salonul nostru este unica ocazie pe care o aveti in acest moment! Veti fi scutiti de sute de mii de euro cheltuiti si multi ani de munca necesari pentru a ajunge la un nivel atat de inalt.

Pe langa faptul ca porniti de la un nivel foarte inalt, veti avea la dispozitie si o cantitate foarte mare de produse, care va scuteste de cheltuieli pentru urmatorii 2 ani si care va asigura o continuitate fara stres

In incheiere dorim sa va asiguram ca toate informatiile mentionate mai sus sunt reale, ba chiar oferta noastra finala este mult mai placuta decat am prezentat-o aici. Stim ca oferim foarte multe pentru un pret atat de mic, insa cum am mentionat si mai devreme, este O OCAZIE UNICA pentru dumneavoastra, iar pentru noi este o despartire regretabila, insa necesara din cauza ca timpul pe care il putem aloca acestei afaceri este din ce in ce mai mic si ne dorim sa ne concentram tot timpul asupra altor planuri de viitor..

 

Va multumim pentru timpul acordat de a citi aceasta oferta de vanzare si daca sunteti interesati, ne puteti contacta la 0774-609-303, pentru a stabili o intalnire si pentru a va prezenta viitoarea dumneavoastra afacere.

Din nou, AVEM RUGAMINTEA de a fi contactati doar de catre persoane interesate sa cumpere un astfel de salon si care detin deja banii necesari pentru achizitie. Timpul nu ne permite intalniri sau discutii cu persoane care sunt doar curioase, sau care doresc sa isi deschida un salon mic, dar doresc sa afle informatii importante de la noi.

Ne-au trecut pragul zeci de mii de clienti prin salon si deja ne dam seama foarte usor de cei care vor sa cumpere si de cei care au alte interese.

Pentru ca dorim ca toate secretele sa ajunga intacte la noul cumparator, nu veti obtine nicio alta informatie importanta si strategica de la noi, inainte de semnarea contractului si de dovada puterii de cumparare a acestei afaceri.

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Salon de Infrumusetare

Motivul principal al Vanzarii: Interest for other Business

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: YES

Tara:: Romania, Bucuresti

Domeniul de activitate SANATATE / SERVICII MEDICALE, Servicii


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare

 


OPORTUNITATI SIMILARE

Imagine Propunere
Actiune
Magazin Naturist Online

Afacere la cheie

Magazin Naturist Online tradus in mai multe limbi straine.
Site functional, cu un potential foarte mare National si International.

Poti lucra de acasa, nu ai ne…

calin…
Centru genetic de vanzare

Centrul de genetica functioneaza intr-un spatiu inchiriat cu suprafata de 170 mp, foarte bine amplasat, pe o artera principala a orasului in sectorul 1, cu acces facil la mijloacele de transport in…

Genob…
Se vinde afacere la cheie de vanzare in Bucuresti

Afacerea de vanzare functioneaza intr-un spatiu inchiriat cu suprafata de 170 mp, foarte bine amplasat, pe o artera principala a orasului in sectorul 1, langa Spitalul Ponderas cu acces facil la mi…

Genob…
Farmacii de vanzare

Vand farmacii in mediu rural judetul Arad, detalii la telefon.

Bianc…
Vand salon remodelare corporala

Se vinde afacere la cheie: salon de infrumusetare.
Salonul are 6 ani vechime, se afla in militari residence. Este compus din:
un post manichiura-pedichiura
O camera de Cosmetica

ioana…

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account