Komoder isi extinde reteaua internationala prin deschiderea showroom-ului din Barcelona * * *

Firma Komoder fondata de Adrian Rus, si-a extins reteaua internationala de showroom-uri si in Spania – Bancelona.

In prezent, Komoder are showroom-uri in Romania la Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, iar in strainatate in Italia, Bulgaria si Spania.

Înființat în 2011, Komoder este primul importator de fotolii de masaj din Romania. Compania isi continua extinderea in Europa cu un nou showroom la Barcelona. Acest pas este doar un punct din strategia de internationalizare in Europa in anul 2018, urmand si deschiderea altor noi magazine de prezentare in Belgia, Bulgaria si Romania.

In anul 2017 Komoder a avut o cifra de afaceri de peste doua milioane de euro si estimeaza o cifra de afaceri de trei milioane de euro in 2018.

In portofoliul Komoder fac parte cele mai performante fotolii si scaune de masaj din lume. Chiar daca pe site-ul Komoder poate fi vazuta toata gama de fotollii, magazinele de prezentare sunt deosebit de importante in acest tip de business, deoarece ofera posibilitatea testarii.
Noul showroom este amplasat in centrul orasului Barcelona, avand ca suprafata 70 de metri patrati, investitia ridicandu-se la 30.000 de euro.
In acest moment, fotoliile cu scanare automată, sistem de masaj în „L” complet și sistem de reflexoterapie sunt cele mai apreciate de pe piata.
Piata din Romania are parte de un public mai pretentios care caută fotolii de masaj cu tehnologie încorporată (sistem audio, Bluetooth, aplicație smartphone).
„Fotoliile de masaj nu mai sunt un lux astăzi, au devenit o necesitate. Coloana vertebrală, musculatura paravertebrală și zona cervicală sunt foarte solicitate în timpul zilei, iar un fotoliu de masaj își propune să aducă beneficii prin tratarea acestor zone. Ne bucurăm că activitatea noastră susținută a contribuit la educarea pieței în a vedea că un fotoliu de masaj este o investiție în sănătate, confort și relaxare”, declară Adrian Rus, fondator și CEO Komoder.

 

0 Comentarii

Spune-ti opinia!

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account