Ai un Cabinet Stomatologic sau Cabinet Medical de Medicina Generala si doresti sa il vinzi ca afacere?

2
2

Avem un potential cumparator interesat de achizitia unui cabinet stomatologic sau cabinet medical de medicina generala din Romania.

Conditiile care trebuie indeplinite:

  • Exista o preferinta pentru achizitia unui cabinet stomatologic, dar in plan secundar este si un interes pentru cabinete medicale de medicina generala.

  • Firma de vanzare sa aiba activitate de minim 2 ani, iar in ultimii 2 ani sa fi inregistrat profit.

In functie de activele mobile si fixe de care dispune cabinetul precum si de cifra de afaceri, profitul si numarul de clienti se va discuta si pretul de achizitie al afacerii. Specialistii Bursei Romane de Afaceri pot sprijini partile in evaluarea afacerii si a potentialului acesteia.

Proprietarii de Cabinete Stomatologice sau Cabinete Medicale de Medicina Generala care se incadreaza in conditiile cumparatorului mai sus prezentate, si sunt interesati in vanzarea afacerii, pot solicita o intalnire virtuala cu cumparatorul in Business Matchmaking Room-ul dedicat din cadrul platformei de afaceri internationale RBE Connect, pentru a comunica confidential detaliile si conditiile tranzactiei.

Solicita intalnire virtuala la office@rbe.ro

Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
Domeniile de interes si Tipul Partenerului solicitat de
RBE Connect
  • You must to post comments
0 proiecte rezultate in urma cautarii
Raspunsul tau

Trebuie sa pentru a trimite Raspunsul. Daca nu ai cont, iti poti face unul gratuit si rapid aici


Alte Propuneri de Afaceri:

1 vot
0 raspunsuri
50 vizualizari
Situl Industrial ,, Structura de Sprijinire a Afacerilor ( SSA ) Hunedoara ’’ este amenajat pe o suprafata de 20 hectare teren. Terenul apartine domeniului public al municipiului Hunedoara si este inscris in CF nr. 62692 Hunedoara . Realizarea Sitului Industrial SSA Hunedoara s-a facut cu finanta...
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
0 voturi
0 raspunsuri
60 vizualizari
Cautati un acoperis nou si de calitate. Atunci ati gasit cea mai buna varianta – tigla metalica Metigla va ofera o durata de viata de cel putin 50-60 de ani. Tigla metalica Metigla rezista la ploaie, vant, ninsori sau mucegai. Tigla metalica Metigla nu doar ca este o tigla metalica de top, ...
1 - 3 din 78

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account