Ai un Cabinet Stomatologic sau Cabinet Medical de Medicina Generala si doresti sa il vinzi ca afacere?

2
2

Avem un potential cumparator interesat de achizitia unui cabinet stomatologic sau cabinet medical de medicina generala din Romania.

Conditiile care trebuie indeplinite:

  • Exista o preferinta pentru achizitia unui cabinet stomatologic, dar in plan secundar este si un interes pentru cabinete medicale de medicina generala.

  • Firma de vanzare sa aiba activitate de minim 2 ani, iar in ultimii 2 ani sa fi inregistrat profit.

In functie de activele mobile si fixe de care dispune cabinetul precum si de cifra de afaceri, profitul si numarul de clienti se va discuta si pretul de achizitie al afacerii. Specialistii Bursei Romane de Afaceri pot sprijini partile in evaluarea afacerii si a potentialului acesteia.

Proprietarii de Cabinete Stomatologice sau Cabinete Medicale de Medicina Generala care se incadreaza in conditiile cumparatorului mai sus prezentate, si sunt interesati in vanzarea afacerii, pot solicita o intalnire virtuala cu cumparatorul in Business Matchmaking Room-ul dedicat din cadrul platformei de afaceri internationale RBE Connect, pentru a comunica confidential detaliile si conditiile tranzactiei.

Solicita intalnire virtuala la [email protected]

Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
Domeniile de interes si Tipul Partenerului solicitat de
RBE Connect
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.


Alte Propuneri de Afaceri:

0 votes
0 answers
414 vizualizari
GREEN HOUSE RESIDENCE – primul ansamblu rezidential independent energetic din Brasov, situat in orasul Sacele, propune spre vanzare case pasive independente energetic, suprafata construita 220mp, P+E+M, curte 750mp, constructie caramida Porotherm 38, termoizolatie, tamplarie PVC termopan 3 ...
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
0 votes
0 answers
294 vizualizari
Biomass The project aims to cultivate 77 hectares of energy willow in May 2018.  Location:                                        Transylvania, Romania Necessary budget for launch:    84. 700 Euro Expected income:                        323 000 Euro Profit:                                        ...
Se afiseaza 1 - 3 din 79 rezultate

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account