Caut Busness Angel pentru retea magazine

1
1

Caut partener sau parteneri pentru o retea de magazine cu produse traditionale romanesti. Magazine care sa promoveze si sa aduca consumatorului direct produse autohtone: fructe si legume proaspete si conservate, dulciuri, panificatie, bauturi, produse artizanale, etc.

Dorim sa creem magazine specifice care sa ofere produse care se gasesc cel mai des in targuri si expoziti cu specific traditional, dar la un pret corect si fara intermediari. Dorim sa aducem pe piata produse facute in gosodarie, in mediu natural direct de la sursa.

In prezent avem deschise trei puncte de lucru si dorim sa le consolidam si sa dezvoltam aceste magazine in mai multe zone. Magazinele au o suprafata de 30-40 mp si sunt suficiente pentru a promova produse proaspete si naturale. Promovam doar branduri romanesti, produse care sa sustina economia din tara noastra.

Avem o structura organizatorica bine pusa la punct, cu sistem de managment, masini si furnizori directi: ferme, producatori individuali.

Dorim sa gasim un partener serios care sa ne sustina si sa cream o afacere de succes.

Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
Teaser, Investment Memorandum sau Business Plan
Domeniile de interes si Tipul Partenerului solicitat de
Daniel Stroe
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.


Alte Propuneri de Afaceri:

0 votes
0 answers
462 vizualizari
GREEN HOUSE RESIDENCE – primul ansamblu rezidential independent energetic din Brasov, situat in orasul Sacele, propune spre vanzare case pasive independente energetic, suprafata construita 220mp, P+E+M, curte 750mp, constructie caramida Porotherm 38, termoizolatie, tamplarie PVC termopan 3 ...
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
0 votes
0 answers
316 vizualizari
Biomass The project aims to cultivate 77 hectares of energy willow in May 2018.  Location:                                        Transylvania, Romania Necessary budget for launch:    84. 700 Euro Expected income:                        323 000 Euro Profit:                                        ...
Se afiseaza 1 - 3 din 79 rezultate

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account