Caut Busness Angel pentru retea magazine

1
1

Caut partener sau parteneri pentru o retea de magazine cu produse traditionale romanesti. Magazine care sa promoveze si sa aduca consumatorului direct produse autohtone: fructe si legume proaspete si conservate, dulciuri, panificatie, bauturi, produse artizanale, etc.

Dorim sa creem magazine specifice care sa ofere produse care se gasesc cel mai des in targuri si expoziti cu specific traditional, dar la un pret corect si fara intermediari. Dorim sa aducem pe piata produse facute in gosodarie, in mediu natural direct de la sursa.

In prezent avem deschise trei puncte de lucru si dorim sa le consolidam si sa dezvoltam aceste magazine in mai multe zone. Magazinele au o suprafata de 30-40 mp si sunt suficiente pentru a promova produse proaspete si naturale. Promovam doar branduri romanesti, produse care sa sustina economia din tara noastra.

Avem o structura organizatorica bine pusa la punct, cu sistem de managment, masini si furnizori directi: ferme, producatori individuali.

Dorim sa gasim un partener serios care sa ne sustina si sa cream o afacere de succes.

Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
Teaser, Investment Memorandum sau Business Plan
Domeniile de interes si Tipul Partenerului solicitat de
Daniel Stroe
  • You must to post comments
0 proiecte rezultate in urma cautarii
Raspunsul tau

Trebuie sa pentru a trimite Raspunsul. Daca nu ai cont, iti poti face unul gratuit si rapid aici


Alte Propuneri de Afaceri:

1 vot
0 raspunsuri
129 vizualizari
Situl Industrial ,, Structura de Sprijinire a Afacerilor ( SSA ) Hunedoara ’’ este amenajat pe o suprafata de 20 hectare teren. Terenul apartine domeniului public al municipiului Hunedoara si este inscris in CF nr. 62692 Hunedoara . Realizarea Sitului Industrial SSA Hunedoara s-a facut cu finanta...
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
0 voturi
0 raspunsuri
130 vizualizari
Cautati un acoperis nou si de calitate. Atunci ati gasit cea mai buna varianta – tigla metalica Metigla va ofera o durata de viata de cel putin 50-60 de ani. Tigla metalica Metigla rezista la ploaie, vant, ninsori sau mucegai. Tigla metalica Metigla nu doar ca este o tigla metalica de top, ...
1 - 3 din 78

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account