PAINTBALL CITY | Cea mai colorata locatie cu distractie si adrenalina!

1
1

In prezent afacarea este configurata pe un teren de paintball indoor, cu o suprafata de 3500mp in Zona Constantei. Din anul 2013, PAINTBALL GAMES SRL este singurul operator de evenimente recreative cu joc de paintball din Dobrogea. Oferta permanenta se focuseaza pe un segment de varsta cuprins intre 12 ani si 50 ani, pentru grupuri de la minim 4 persoane.

In anul 2017, conceptul de paintball se numeste PAINTBALL CITY, terenul fiind amenajat ca un orasel in miniatura, cu cladiri, facilitati si alte detalii. Pentru a mari domeniile de joc, ne dorim sa introducem si alte tipuri de jocuri pentru aceeasi locatie si anume laser tag (30 echipamente) si airsoft (20 echipamente).

In paralel, PAINTBALL GAMES SRL va deschide incepand cu luna mai 2017, programul MILITARY ADVENTURE DRILLS (M.A.D.), o tabara cu specific militar pentru varsta 14 – 18 ani si peste 18 ani separat. Programul se va desfasura initial in weekend si va contine module interactive (pregatire fizica, prim ajutor, instructie generala si alte specialitati), a caror cunostinte vor fi utilizate de cadeti in scenariile tematice cu joc de paintball, laser tag si airsoft care se juca la finalul fiecarei zile de weekend.

Parteneriatul propus poate fi sub urmatoarele forme:

  • investitie cu bani  (minim 10.000 euro) care va genera o cota de profit anuala
  • contract de sponsorizare in produse care pot facilita dezvoltarea proiectului (materiale de contructii, accesorii echipamente militare, etc)
  • parteneriat
  • alte forme agreate.
Domeniile de interes si Tipul Partenerului solicitat de
PAINTBALL GAMES CONSTANTA
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.


Alte Propuneri de Afaceri:

0 votes
0 answers
436 vizualizari
GREEN HOUSE RESIDENCE – primul ansamblu rezidential independent energetic din Brasov, situat in orasul Sacele, propune spre vanzare case pasive independente energetic, suprafata construita 220mp, P+E+M, curte 750mp, constructie caramida Porotherm 38, termoizolatie, tamplarie PVC termopan 3 ...
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
0 votes
0 answers
307 vizualizari
Biomass The project aims to cultivate 77 hectares of energy willow in May 2018.  Location:                                        Transylvania, Romania Necessary budget for launch:    84. 700 Euro Expected income:                        323 000 Euro Profit:                                        ...
Se afiseaza 1 - 3 din 79 rezultate

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account