PAINTBALL CITY | Cea mai colorata locatie cu distractie si adrenalina!

1
1

In prezent afacarea este configurata pe un teren de paintball indoor, cu o suprafata de 3500mp in Zona Constantei. Din anul 2013, PAINTBALL GAMES SRL este singurul operator de evenimente recreative cu joc de paintball din Dobrogea. Oferta permanenta se focuseaza pe un segment de varsta cuprins intre 12 ani si 50 ani, pentru grupuri de la minim 4 persoane.

In anul 2017, conceptul de paintball se numeste PAINTBALL CITY, terenul fiind amenajat ca un orasel in miniatura, cu cladiri, facilitati si alte detalii. Pentru a mari domeniile de joc, ne dorim sa introducem si alte tipuri de jocuri pentru aceeasi locatie si anume laser tag (30 echipamente) si airsoft (20 echipamente).

In paralel, PAINTBALL GAMES SRL va deschide incepand cu luna mai 2017, programul MILITARY ADVENTURE DRILLS (M.A.D.), o tabara cu specific militar pentru varsta 14 – 18 ani si peste 18 ani separat. Programul se va desfasura initial in weekend si va contine module interactive (pregatire fizica, prim ajutor, instructie generala si alte specialitati), a caror cunostinte vor fi utilizate de cadeti in scenariile tematice cu joc de paintball, laser tag si airsoft care se juca la finalul fiecarei zile de weekend.

Parteneriatul propus poate fi sub urmatoarele forme:

  • investitie cu bani  (minim 10.000 euro) care va genera o cota de profit anuala
  • contract de sponsorizare in produse care pot facilita dezvoltarea proiectului (materiale de contructii, accesorii echipamente militare, etc)
  • parteneriat
  • alte forme agreate.
Domeniile de interes si Tipul Partenerului solicitat de
PAINTBALL GAMES CONSTANTA
  • You must to post comments
0 proiecte rezultate in urma cautarii
Raspunsul tau

Trebuie sa pentru a trimite Raspunsul. Daca nu ai cont, iti poti face unul gratuit si rapid aici


Alte Propuneri de Afaceri:

1 vot
0 raspunsuri
132 vizualizari
Situl Industrial ,, Structura de Sprijinire a Afacerilor ( SSA ) Hunedoara ’’ este amenajat pe o suprafata de 20 hectare teren. Terenul apartine domeniului public al municipiului Hunedoara si este inscris in CF nr. 62692 Hunedoara . Realizarea Sitului Industrial SSA Hunedoara s-a facut cu finanta...
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
0 voturi
0 raspunsuri
131 vizualizari
Cautati un acoperis nou si de calitate. Atunci ati gasit cea mai buna varianta – tigla metalica Metigla va ofera o durata de viata de cel putin 50-60 de ani. Tigla metalica Metigla rezista la ploaie, vant, ninsori sau mucegai. Tigla metalica Metigla nu doar ca este o tigla metalica de top, ...
1 - 3 din 78

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account