PROPUNERE DE DEZVOLTARE A UNUI PROIECT DE PURIFICARE A AERULUI

0
0

PROIECTUL  DE TRANSPORT PERSOANE SI MARFURI CE URMEAZA A FI  DETALIAT PE ACEST SITE , CUPRINDE , CA ACTIVITATE  SECUNDARA -REZULTATA IN  URMA REALIZARII UNUI TIRAJ CU VOLUM MARE DE AER-SI POSIBILITATEA CURATIRII ACESTUI JET DE AER , PUNIND IN CALEA LUI, SITE SAU SACI , CE SEPARA PRAFUL DE AER.

Regandind aceasta idee , rezulta ca proiect de sine statator, un sistem de purificare a aerului in urmatoarele conditii:

  1. realizarea miscarii ascendente a aerului ,prin fenomenul de tiraj (pentru realizarea  lui (-Dp) in cazul proiectului de transport ) nu mai necesita constructia unor turnuri mari -sute de metrii ;apreciem ca , cu cateva zeci de metrii inaltime dar marind diametrul foarte mult, putem mari suprafata de “spalare ” a aerului care trece prin site.
  2. este obligatoriu ca acest sistem sa fie asezat deasupra unei ape curgatoare , eliberarea sitelor/sacilor sa se faca automat ,printr-un sistem de parghii , care sesizeaza sacul plin (greutatea acestuia)si il face sa vibreze(exista un asemenea sistem la fabricile de ciment).
  3. . daca se calculeaza volumul de aer ce trece prin site in unitatea de timp  , se poate constata cu usurinta ca acest sistem este de departe cel mai eficient prin cantitatea de aer curatata , dar si prin simplitatea ideii , care duce la costuri mici , atat la constructie cat si in exploatare.
Teaser, Investment Memorandum sau Business Plan
  • You must to post comments
0 proiecte rezultate in urma cautarii
Raspunsul tau

Trebuie sa pentru a trimite Raspunsul. Daca nu ai cont, iti poti face unul gratuit si rapid aici


Alte Propuneri de Afaceri:

0 voturi
0 raspunsuri
16 vizualizari
-1 voturi
0 raspunsuri
46 vizualizari
Va punem la dispozitie pachete de produse  pretabile pentru afaceri de inceput, sau va amenjam lo...
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
1 vot
0 raspunsuri
34 vizualizari
1 - 3 din 70

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account