PROPUNERE DE DEZVOLTARE A UNUI PROIECT DE PURIFICARE A AERULUI

0
0

PROIECTUL  DE TRANSPORT PERSOANE SI MARFURI CE URMEAZA A FI  DETALIAT PE ACEST SITE , CUPRINDE , CA ACTIVITATE  SECUNDARA -REZULTATA IN  URMA REALIZARII UNUI TIRAJ CU VOLUM MARE DE AER-SI POSIBILITATEA CURATIRII ACESTUI JET DE AER , PUNIND IN CALEA LUI, SITE SAU SACI , CE SEPARA PRAFUL DE AER.

Regandind aceasta idee , rezulta ca proiect de sine statator, un sistem de purificare a aerului in urmatoarele conditii:

  1. realizarea miscarii ascendente a aerului ,prin fenomenul de tiraj (pentru realizarea  lui (-Dp) in cazul proiectului de transport ) nu mai necesita constructia unor turnuri mari -sute de metrii ;apreciem ca , cu cateva zeci de metrii inaltime dar marind diametrul foarte mult, putem mari suprafata de “spalare ” a aerului care trece prin site.
  2. este obligatoriu ca acest sistem sa fie asezat deasupra unei ape curgatoare , eliberarea sitelor/sacilor sa se faca automat ,printr-un sistem de parghii , care sesizeaza sacul plin (greutatea acestuia)si il face sa vibreze(exista un asemenea sistem la fabricile de ciment).
  3. . daca se calculeaza volumul de aer ce trece prin site in unitatea de timp  , se poate constata cu usurinta ca acest sistem este de departe cel mai eficient prin cantitatea de aer curatata , dar si prin simplitatea ideii , care duce la costuri mici , atat la constructie cat si in exploatare.
Teaser, Investment Memorandum sau Business Plan
  • You must to post comments
0 proiecte rezultate in urma cautarii
Raspunsul tau

Trebuie sa pentru a trimite Raspunsul. Daca nu ai cont, iti poti face unul gratuit si rapid aici


Alte Propuneri de Afaceri:

0 voturi
0 raspunsuri
28 vizualizari
Cautati un acoperis nou si de calitate. Atunci ati gasit cea mai buna varianta – tigla metalica Metigla va ofera o durata de viata de cel putin 50-60 de ani. Tigla metalica Metigla rezista la ploaie, vant, ninsori sau mucegai. Tigla metalica Metigla nu doar ca este o tigla metalica de top, ...
0 voturi
0 raspunsuri
40 vizualizari
Vand afacere la cheie care detine cladire moderna pe 2 nivele compusa din spatiu de productie, bucatarie, bai, magazii, camera tehnica, cu sistem de incalzire solar, camera de recreere, sala de creatie in care se desfasoara activitate de productie avand ca obiect principal de activitate confecti...
1 - 3 din 77

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account