Se vinde Hotel Moneasa din Judetul Arad

0
0

Buna ziua,

Numele meu este Cristian Tranc si sunt General Managerul companei de intermedieri imobiliare Tranc & Tranc – Luxury Real Estate si as dori sa va atrag atentia asupra unei oportunitati unice in Romania, de a deveni noul proprietar al Hotelulului Moneasa din Judetul Arad.

Inainte de a incepe descrierea acestei oportunitati, as dori sa va transmit ca oferim facilitati unice pe piata imobiliara, de prezentare a afacerilor potentialilor clienti. Acestia pot vizuliza virtual la 360 grade aceste afaceri ca si cum s-ar afla acolo, prin intermediul turului virtual la 360 grade si a ochelarilor VR. Tehnologia este similara cu cea pe care o foloseste Google Street View pentru vizualizarea virtuala a locurilor importante de pe glob

Hotel Moneasa – pret actual 3.650.000 euro
Tur virtual la 360: http://trancandtranc.ro/Tur%20virtual/Hotel_Moneasa/index.htm.

De curand, am preluat drepturile de intermediere ale Complexului Hotel Moneasa si am considerat oportuna posibilitatea oferita de RBE de a pune pe masa investitiilor o oportunitate unica. Punem la dispozitie o oportunitate pentru cei care sunt interesati sa investeasca intr-o statiune cu un potential unic in tara si disponibil doar in alte 4 locuri din Europa. In statiunea balneo-climaterica Moneasa, exista un grad foarte ridicat de ioni negativi, benefici sanatatii. Datorita facilitatilor oferite de aceasta zona, noul investitor va avea oportunitatea de a dezvolta aceasta afacere si chiar de a o transforma intr-una dintre atractiile principale la nivel mondial, atunci cand vine vorba de recuperare medicala, tratament balnear si relaxare.

Renumele acestui hotel a fost construit mai intens in perioada dintre anii 1980 – 2000. Desi el functioneaza in prezent la capacitate de 75%, cu tarife minime spre mediu, potentialul de transformare intr-un complex hotelier de lux, de recuperare medicala si spa, este major.  Pentru a intra in circuitul mondial, Complexul Hotel Moneasa necesita investitii de renovare, de schimbare a mobilierului si a aparaturii de recuperare. Mai jos v-am pregatit un tur virtual la 360 grade care a fost conceput pentru a va oferi o imagine mai detaliata al potentialului pe care aceasta afacere unica il ofera.

Pentru vizualizarea turului virtual la 360 grade al Hotelului Moneasa pe Ochelari VR, PC, laptop, tableta sau smartphone accesati link-ul de mai jos:

http://trancandtranc.ro/Tur%20virtual/Hotel_Moneasa/index.htm

Hotel Moneasa este unul dintre cele mai cunoscute si mai cautate hoteluri din Romania, atunci cand vine vorba de hotelurile cu specific de recuperare medicala, tratament balnear si spa.

Acest hotel ascunde povesti miraculoase, unde  cei cu diferite afectiuni si-au gasit leacul la Hotel Moneasa. Acesta este unicat in tara, fiindca este construit la poalele muntilor Codru-Moma, la distanta de 100 km de municipiul Arad, intr-unul din cele patru locuri din Europa, în care concentraţia de ioni negativi din aer este de peste 1500 de unităţi pe centimetru cub. Comfortul care il ve-ti gasi aici se incadreaza atat la 2 stele cat si la 3 stele.

Desi este cunoscut pentru tratarea diferitelor afectiuni, Hotelul Moneasa este si o oaza de relaxare, pentru cei care cauta sa uite de agitatia din oras sau pentru cei carora le plac drumetiile, fiindca la Hotel Moneasa pe langa bazinele cu apa termala, ce curg fara incetare de la o adancime de peste 800 m, in Statiunea Moneasa ai ocazia sa te plimbi cu barca, cu bicicletele si saniutele inchiriate, sa folosesti terenurile de sport, sa joci paintball, billiard, table, tenis de masa, fitness,  etc. Daca vrei sa iti iei prietenii intr-o drumetie, poti alege destinatii turistice precum Cetatea Dezna, Pestera Liliecilor, Varful Izoi, Valea Pietrosu, Valea Seaca, Valea Meghes, Poiana Tinoasa, Valea Boroaia, Varful Cretu, Varful Balateasa, Varful Plesu, Vf Izoi, Varful Balatruc, Varfl Arsurii, Varful Moma etc.

Cele trei sali de conferinta, pe care ti le pune la dispozitie Hotel Moneasa, au surpins de-a lungul timpului multe sedinte si intalniri unde s-au planuit si s-a decis soarta unor partide politice si a unorcompanii multinationale.

In cele 2 restaurante ale hotelului, care iti stau la dispozitie atat cu specialitati din bucataria internationala cat si tradionala, s-au organizat cele mai frumoase team-building-uri, nunti si botezuri din zona si nu numai.

Curatenia si serviabilitatea sunt criteriile pe care se bazeaza buna functionare a afacerii.

Aceasta afacere poate reprezenta o investitie ideala pentru cei interesati sa preia fraiele unei afaceri profitabile sau a celor interesati sa il transforme intr-un spital,  clinica, azil de batrani etc. Potentialul de dezvoltare al afacerii existente, de catre un investitor cu viziune, poate transforma aceasta proprietate intr-un magnet turistic, atat pentru locuitorii din Romania cat si cei de peste hotare. Datorita prezentei ionilor negativi, aceasta zona ar putea fi transformata intr-un loc unic in Europa si unul dintre putinele in lume, pentru ca, pe terenul hotelului se poate construi un loc de agrement sau chiar un aquapark cu apa termala, tiroliene, paintball, loc de joaca pentru copii, echitatie in manej sau prin padure, plimbare cu trasura, zbor cu balonul, golf, poligon pentru tir cu arcul, terenuri
de tenis si fotbal, piscine acoperita etc. Clienti noi mai pot fi atrasi si de dezvoltarea unor servicii noi, de medicina neconventionala precum acupunctura, aromaterapia, dieta ayurveda, homeopatia, yoga, radiaţii, chimioterapie, medicina energetica, terapia ELF etc. Cele amintite mai devreme sunt dor o parte din posibilitatile pe care le ofera acest hotel.

In oferta de pret se tine cont si de necesitatea de cosmetizare  si renovare a hotelului, conform viziunii viitorului proprietar, tocmai de aceea se vinde la acest pret. Nu este exclusa si o posibila negociere a pretului actual in cazul in care se prezinta o oferta serioasa.

Caracteristici proprietate:

Constructie anii 80

96 camere duble

188 locuri

4 apartamente

3 Sali de conferinta (20, 50, 150 locuri)

2 restaurante (70, 200 locuri)

Lift

Planuri înclinate pentru a uşura deplasarea bolnavilor imobilizaţi şi dependenţi de cărucioare cu rotile

Dotari hotel: camera sau apartament cu baie si vana sau jaccuzi, televizor, minibar, sistem audio, telefon, internet, seif.

Teren 6629 m2

Baza de tratament 200 locuri / zi

Grad de ocupare  pe an 70 / 75%

Se pot efectua urmatoarele proceduri:

Etaj 1: Hidroterapie:  băi termale, duşuri, băi cu bule, băi galvanice, parafină, masaj, bazin termal.

Etaj 2: Electroterapie: galvanizări, ionizări, C.D.D., curenţi interferenţiali, curenţi cu impulsuri, unde scurte, ultrasunete, ultraviolete, magnetodiaflux, aerosoli.

 

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati

Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
Domeniile de interes si Tipul Partenerului solicitat de
Tranc & Tranc - Luxury Real Estate
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.


Alte Propuneri de Afaceri:

0 votes
0 answers
462 vizualizari
GREEN HOUSE RESIDENCE – primul ansamblu rezidential independent energetic din Brasov, situat in orasul Sacele, propune spre vanzare case pasive independente energetic, suprafata construita 220mp, P+E+M, curte 750mp, constructie caramida Porotherm 38, termoizolatie, tamplarie PVC termopan 3 ...
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
0 votes
0 answers
316 vizualizari
Biomass The project aims to cultivate 77 hectares of energy willow in May 2018.  Location:                                        Transylvania, Romania Necessary budget for launch:    84. 700 Euro Expected income:                        323 000 Euro Profit:                                        ...
Se afiseaza 1 - 3 din 79 rezultate

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account