Servicii de Audit si Optimizare Flote

1
1
  • Compania Automotive GURU NET propune două noi servicii pentru companiile care dețin sau administrează parcuri de vehicule.
  1. Serviciul AUDIT FLOTĂ
  • Este un concept nou pe piața din România deoarece introducem sistemul „PUNCTAJ FLOTĂ”.
  • Sistemul „Punctaj FLOTĂ” are la bază o serie de algoritmi proprii cu rolul de a scana parametrii de funcționare ai flotei și de a evalua eficiența de lucru a acesteia.
  • Sistemul“PUNCTAJ FLOTĂ”funcționează simultan pe cinci ramuri diferite, fiind capabil să genereze pe fiecare dintre ele date concrete pe care experții noștri le interpretează și le organizează într-un raport clar și accesibil.
  • Eficiența totală a flotei este exprimată ca sumă din eficiențele parțiale, calculate pentru cele cinci ramuri analizate.

 

2.  Serviciul OPTIMIZARE FLOTE

  • Pentru dezvoltarea serviciului de OPTIMIZARE am analizat o serie de  algoritmi matematici, metode statistice, metode grafice și metode economice de optimizare.
  • Am dezvoltat astfel algoritmul complex de lucru în zece pași și două bucle iterative care are scopul de a evidenția și de a rezolva cu succes, de la început la sfârșit, orice problemă apărută în departamentul de transport al unei companii.
  • Algoritmul este suficient de adaptabil încât să poată fi extins la rezolvarea problemelor complexe și din alte departamente ale unei companii.
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
Domeniile de interes si Tipul Partenerului solicitat de
Lazar Dan - Automotive GURU NET
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.


Alte Propuneri de Afaceri:

0 votes
0 answers
462 vizualizari
GREEN HOUSE RESIDENCE – primul ansamblu rezidential independent energetic din Brasov, situat in orasul Sacele, propune spre vanzare case pasive independente energetic, suprafata construita 220mp, P+E+M, curte 750mp, constructie caramida Porotherm 38, termoizolatie, tamplarie PVC termopan 3 ...
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
0 votes
0 answers
316 vizualizari
Biomass The project aims to cultivate 77 hectares of energy willow in May 2018.  Location:                                        Transylvania, Romania Necessary budget for launch:    84. 700 Euro Expected income:                        323 000 Euro Profit:                                        ...
Se afiseaza 1 - 3 din 79 rezultate

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account