Servicii de Audit si Optimizare Flote

1
1
  • Compania Automotive GURU NET propune două noi servicii pentru companiile care dețin sau administrează parcuri de vehicule.
  1. Serviciul AUDIT FLOTĂ
  • Este un concept nou pe piața din România deoarece introducem sistemul „PUNCTAJ FLOTĂ”.
  • Sistemul „Punctaj FLOTĂ” are la bază o serie de algoritmi proprii cu rolul de a scana parametrii de funcționare ai flotei și de a evalua eficiența de lucru a acesteia.
  • Sistemul“PUNCTAJ FLOTĂ”funcționează simultan pe cinci ramuri diferite, fiind capabil să genereze pe fiecare dintre ele date concrete pe care experții noștri le interpretează și le organizează într-un raport clar și accesibil.
  • Eficiența totală a flotei este exprimată ca sumă din eficiențele parțiale, calculate pentru cele cinci ramuri analizate.

 

2.  Serviciul OPTIMIZARE FLOTE

  • Pentru dezvoltarea serviciului de OPTIMIZARE am analizat o serie de  algoritmi matematici, metode statistice, metode grafice și metode economice de optimizare.
  • Am dezvoltat astfel algoritmul complex de lucru în zece pași și două bucle iterative care are scopul de a evidenția și de a rezolva cu succes, de la început la sfârșit, orice problemă apărută în departamentul de transport al unei companii.
  • Algoritmul este suficient de adaptabil încât să poată fi extins la rezolvarea problemelor complexe și din alte departamente ale unei companii.
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
Domeniile de interes si Tipul Partenerului solicitat de
Lazar Dan - Automotive GURU NET
  • You must to post comments
0 proiecte rezultate in urma cautarii
Raspunsul tau

Trebuie sa pentru a trimite Raspunsul. Daca nu ai cont, iti poti face unul gratuit si rapid aici


Alte Propuneri de Afaceri:

1 vot
0 raspunsuri
110 vizualizari
Situl Industrial ,, Structura de Sprijinire a Afacerilor ( SSA ) Hunedoara ’’ este amenajat pe o suprafata de 20 hectare teren. Terenul apartine domeniului public al municipiului Hunedoara si este inscris in CF nr. 62692 Hunedoara . Realizarea Sitului Industrial SSA Hunedoara s-a facut cu finanta...
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
0 voturi
0 raspunsuri
114 vizualizari
Cautati un acoperis nou si de calitate. Atunci ati gasit cea mai buna varianta – tigla metalica Metigla va ofera o durata de viata de cel putin 50-60 de ani. Tigla metalica Metigla rezista la ploaie, vant, ninsori sau mucegai. Tigla metalica Metigla nu doar ca este o tigla metalica de top, ...
1 - 3 din 78

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account