Servicii profesionale de traducere

2
1

SC Plastilex Services SRL ofera servicii specializate de traducere pe intreg teritoriul Romaniei prin intermediul modalitatilor de plata flexibile  si livrarea documentelor oriunde in tara, precum si facilitarea legalizarii si supralegalizarii documentelor dumneavoastra.

Traducem din toate limbile europene si alte limbi rare in colaborare cu traducatori specializati pentru fiecare domeniu in parte.

Obiectivul nostru este de a veni in intampinarea dorintei clientilor de a gasi un partener pentru activitatea de traduceri, un partener care te poate ajuta in orice situatie.Scopul nostru e de a va oferi servicii de inalta calitate .
Solutiile de traducere ale Plastilex Services sunt utilizate de clienti atat in sectorul industrial cat si in cel public.
Toti traducatorii si translatorii nostri sunt absolventi ai facultatilor de profil , cu specializari in strainatate pentru fiecare domeniu in parte,si,in plus sunt autorizati de catre Ministerul de Justitie ,astfel incat daca doriti , traducerile Dvs pot fi legalizate notarial si supralegalizate de catre tribunal prin aplicarea Apostilei de la Haga.

Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.


Alte Propuneri de Afaceri:

0 votes
0 answers
462 vizualizari
GREEN HOUSE RESIDENCE – primul ansamblu rezidential independent energetic din Brasov, situat in orasul Sacele, propune spre vanzare case pasive independente energetic, suprafata construita 220mp, P+E+M, curte 750mp, constructie caramida Porotherm 38, termoizolatie, tamplarie PVC termopan 3 ...
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
0 votes
0 answers
316 vizualizari
Biomass The project aims to cultivate 77 hectares of energy willow in May 2018.  Location:                                        Transylvania, Romania Necessary budget for launch:    84. 700 Euro Expected income:                        323 000 Euro Profit:                                        ...
Se afiseaza 1 - 3 din 79 rezultate

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account