Servicii profesionale de traducere

2
1

SC Plastilex Services SRL ofera servicii specializate de traducere pe intreg teritoriul Romaniei prin intermediul modalitatilor de plata flexibile  si livrarea documentelor oriunde in tara, precum si facilitarea legalizarii si supralegalizarii documentelor dumneavoastra.

Traducem din toate limbile europene si alte limbi rare in colaborare cu traducatori specializati pentru fiecare domeniu in parte.

Obiectivul nostru este de a veni in intampinarea dorintei clientilor de a gasi un partener pentru activitatea de traduceri, un partener care te poate ajuta in orice situatie.Scopul nostru e de a va oferi servicii de inalta calitate .
Solutiile de traducere ale Plastilex Services sunt utilizate de clienti atat in sectorul industrial cat si in cel public.
Toti traducatorii si translatorii nostri sunt absolventi ai facultatilor de profil , cu specializari in strainatate pentru fiecare domeniu in parte,si,in plus sunt autorizati de catre Ministerul de Justitie ,astfel incat daca doriti , traducerile Dvs pot fi legalizate notarial si supralegalizate de catre tribunal prin aplicarea Apostilei de la Haga.

Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
  • You must to post comments
0 proiecte rezultate in urma cautarii
Raspunsul tau

Trebuie sa pentru a trimite Raspunsul. Daca nu ai cont, iti poti face unul gratuit si rapid aici


Alte Propuneri de Afaceri:

1 vot
0 raspunsuri
129 vizualizari
Situl Industrial ,, Structura de Sprijinire a Afacerilor ( SSA ) Hunedoara ’’ este amenajat pe o suprafata de 20 hectare teren. Terenul apartine domeniului public al municipiului Hunedoara si este inscris in CF nr. 62692 Hunedoara . Realizarea Sitului Industrial SSA Hunedoara s-a facut cu finanta...
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
0 voturi
0 raspunsuri
130 vizualizari
Cautati un acoperis nou si de calitate. Atunci ati gasit cea mai buna varianta – tigla metalica Metigla va ofera o durata de viata de cel putin 50-60 de ani. Tigla metalica Metigla rezista la ploaie, vant, ninsori sau mucegai. Tigla metalica Metigla nu doar ca este o tigla metalica de top, ...
1 - 3 din 78

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account