Promovează-ți Solicitarea de Business cu pachetul Basic

promovare afaceri pachet servicii basic

Ai ales Pachetul BASIC in valoare de 20 Euro + VAT, pentru a-ți lista și promova propunerea de afaceri pe platforma RBE Connect a Bursei Române de Afaceri și in social media (Facebook si Linkedin):

• Valabilitate: 30 zile

• O imagine

• Optiune afișare număr de telefon și date de contact

• Comunicare directă (fără comision)

• Distribuție în Facebook și Linkedin

• Distribuție în 10 grupuri de afaceri

Iți recomandăm să completezi toate detaliile propunerii tale, pentru a ii convinge pe potențialii interesați că solicitarea ta este una serioasă. Noi iți garantăm că aceasta va beneficia de cel puțin 150 de vizualizări din partea utilizatorilor specializați ai platformei Bursei Române de Afaceri – dedicată vânzării și cumpărării de afaceri la cheie și promovării propunerilor de afaceri către o comunitate de peste 20.000 de profesioniști construită și selectată in cei peste 17 ani de activitate.

Poti opta pentru plata online securizat cu cardul prin serviciul MobilPAY / NETOPIA sau prin transfer bancar in baza facturii care va fi emisa.

Pentru a lista Solicitări și Propuneri de Afaceri în Eco-sistemul Bursei Române de Afaceri trebuie să ai cont și să fii autentificat. Dacă nu ai deja cont de business iți poti face rapid unul prin formularul de mai jos


Prenume (obligatoriu)
NUME (obligatoriu)
Username (obligatoriu)

Parola (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)
Compania / Organizatia

Ai deja cont?

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account