Promoveaza-ti Solicitarea de Business cu pachetul Basic

basic listing rbe connect

Ai ales Pachetul BASIC in valoare de 12 Euro + VAT, pentru a-ti lista si promova propunerea / solicitarea de afaceri pe platforma RBE Connect a Bursei Romane de Afaceri pentru o perioada de 30 de zile, dupa care iti poti extinde perioada sau achizitiona servicii suplimentare.

Dupa completarea detaliilor din formularul aferent, vei fi ghidat catre pagina unde vei decide cum doresti sa efectuezi plata de 12 Euro + VAT pentru ca listingul tau sa fie publicat in platforma de Business Matchmaking a Bursei Romane de Afaceri (poti opta pentru plata online cu cardul prin servicul MobilPAY / NETOPIA sau prin transfer bancar in baza facturii).

Listingul va fi distribuit si in Social Media, prin paginile de Facebook si Linkedin ale Bursei Romane de Afaceri si o distributie in alte 10 grupuri de afaceri Facebook. Pachetul BASIC iti ofera comunicarea directa cu potentialii parteneri interesati de propunerea ta in intervalul celor 30 de zile.

Iti poti insera numarul de telefon in corpul anuntului si poti atasa o imagine relevanta pentru propunerea ta.

Iti recomandam sa completezi toate detaliile propunerii tale, pentru a ii convinge pe potentialii interesati ca solicitarea ta este una serioasa.

Pentru a lista Solicitari si Propuneri de Afaceri in Eco-sistemul Bursei Romane de Afaceri trebuie sa ai cont si sa fii autentificat. Daca nu ai deja cont de business iti poti face rapid unul prin formularul de mai jos


Prenume (obligatoriu)
NUME (obligatoriu)
Username (obligatoriu)

Parola (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)
Compania / Organizatia

Ai deja cont?

©2022 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account