Bursa Romana de Afaceri platforma de afaceri conecteaza oamenii de afaceri la oportunitati de afaceri clienti investitori straini internationalizare firme companii romanesti vanzare cumparare afaceri

BURSA ROMANA DE AFACERI este prima si cea mai complexa platforma de intermediere si consultanta in afaceri din Romania cu acces la piata internationala, parteneri de afaceri, investitori straini, oportunitati de afaceri, care faciliteaza internationalizarea companiilor romanesti, finantari si investitii private de capital, realizarea de parteneriate de afaceri, joint-ventures in tara si strainatate, dezvoltarea si/sau restructurarea afacerilor, vanzarea si cumpararea de afaceri la cheie.

Noi conectam oamenii de afaceri si companiile, la noi piete de desfacere, oportunitati si propuneri de afaceri.

Vezi aici o parte din propunerile si oportunitatile de afaceri listate in platforma.

Bursa Romana de Afaceri platforma de afaceri conecteaza oamenii de afaceri la oportunitati de afaceri clienti investitori straini internationalizare firme companii romanesti vanzare cumparare afaceri ce-face-bursa-romana-de-afaceri Bursa Romana de Afaceri platforma de afaceri conecteaza oamenii de afaceri la oportunitati de afaceri clienti investitori straini internationalizare firme companii romanesti vanzare cumparare afaceri

+Sprijinim Clienţii să își definească cu precizie propunerea sau nevoia de afaceri în contextul economic actual, și să o prezinte bilingv într-un mod atractiv pentru potenţialii parteneri de afaceri, prin intermediul platformei de business – www.rbe.ro
+Conectăm Clienţii noştri cu parteneri de afaceri internaţionali, facilitând accesul la pieţe si oportunităţi de afaceri internaţionale;
+Asiguram partenerilor straini, un business hub prin care sa se conecteze la oportunitatile de afaceri reale din Romania.
+Promovăm propunerile de afaceri de vanzare, asigurând acestora o vizibilitate la nivel naţional și internaţional.;
+Oferim serviciile noastre de consultanţă de afaceri, asigurând astfel încheierea cu succes a tranzacţiilor.
+Informăm Clienţii de orice interes manifestat de potenţialii parteneri în legatură cu propunerile lor de afaceri listate pe www.rbe.ro RBE Connect;

Bursa Romana de Afaceri platforma de afaceri conecteaza oamenii de afaceri la oportunitati de afaceri clienti investitori straini internationalizare firme companii romanesti vanzare cumparare afaceri

+Oamenii de afaceri si Companiile, se alatura platformei dezvoltata de Bursa Romana de Afaceri in colaborare cu partenerii sai externi, pentru a isi gasi Parteneri de Afaceri, Investitori, Noi Piete de Defacere sau a isi vinde afacerea.
+Misiunea noastra este sa conectam oamenii de afaceri la noi oportunitati de afaceri si investitii, piete de desfacere, idei inovative si nu in ultimul rand la parteneri de afaceri la nivel international. Bursa Romana de Afaceri se bazeaza pe o retea globala de parteneri de afaceri construita in ultimii 10 ani.
+Mentinerea calitatii membrilor nostri si dezvoltarea permanenta a retelei de parteneri de afaceri este o prioritate pentru noi.
+ Bursa Romana de Afaceri, prin Centrul de Expertiza in Afaceri si Relatii Internationale, ofera servicii integrate de consultanta proprietarilor de afaceri si managerilor de companii, pentru a ii ajuta sa anticipeze si sa adreseze provocarile complexe generate de transformarile globale.

Bursa Romana de Afaceri platforma de afaceri conecteaza oamenii de afaceri la oportunitati de afaceri clienti investitori straini internationalizare firme companii romanesti vanzare cumparare afaceri

Evolutia Platformei de business matchmaking a Bursei Romane de Afaceri, din 2003 pana in prezent

2003

Dupa mai bine de un an de lucru cu „softistii vremii”, Bursa Romana de Afaceri lanseaza public la inceputul anului 2003, Versiunea 1 a primei platforme specializate din Romania, in care oportunitatile si afacerile de vanzare puteau fi promovate in mediul online. Adresabilitatea fiind una internationala inca de la inceput, platforma a fost disponibila si in limba engleza. Platforma este branduita rbeX (provenind de la Romanian Business Exchange).

RBEX in 2002

rbex in 2009

2009

Versiunea a doua a platformei vine cu un nou look si functionalitati suplimentare impuse de tehnologiile si evolutiile de la acea vreme in business-ul international. Platforma este disponibila in 11 limbi de circulatie internationala. Reteaua internationala de parteneri se dezvolta semnificativ.

24 Ianuarie 2012

De ziua Micii Uniri (in anul 2012, ziua de 24 Ianuarie era inca zi lucratoare) se lanseaza la Palatul Cesianu Racovita din Bucuresti, versiunea a-3-a a platformei care permitea si altor intermediari de afaceri sa listeze propuneri de afaceri si afaceri de vanzare. Bursa Romana de Afaceri devine membru al IBBA – International Business Brokers Association si incepe in premiera promovarea conceptului de broker de afaceri in Romania.

In plus fata de promovarea online a solicitarilor de afaceri ale clientilor nostri, se adauga si promovarea offline si consultanta de specialitate.

rbex 2012

rbe 2014

2014 + 2015

Versiunea 4 a platformei, rebranduita sub numele de RBE Connect, este premiata in cadrul Galei Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania desfasurata in data de 17 Decembrie 2014 la Banca Nationala a Romaniei, cu Diploma de Excelenta „pentru lansarea celei mai inovative si complexe platforme de afaceri din Romania, care faciliteaza conectarea in timp real a companiilor romanesti la mediul de afaceri global utilizand noile tehnologii si tehnici de marketing digital”.

Diploma de Excelenta este inmanata personal de Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Dl Mugur Isarescu.

In decembrie 2015, platforma RBE Connect este din nou mentionata in cadrul Galei jubiliare ANEIR ca avand un rol important in sprijinirea exportatorilor romani precum si a companiilor interesate in internationalizarea afacerii, atragerea de investitii si identificarea de parteneri de afaceri internationali.

2018

Bursa Romana de Afaceri integreaza platforma de business cu CRM-ul propriu / sistemul de gestionare a leadurilor de business colectate prin reteaua de parteneri interni si internationali.

crm rbe

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account