Reteaua de Brokeri de Afaceri a Bursei Romane de Afaceri

Cum devii Broker de Afaceri?

intermediar investitie vanzare companie broker consultanta investitor finantator banca

Sunt doua cai prin care puteti deveni Broker de Afaceri Acreditat de Bursa Romana de Afaceri:

  1. Prin plata taxei de adeziune de 100 Euro (se plateste o singura data) si a membership-ului anual de 200 Euro. Aplica acum pentru a deveni Broker de Afaceri Corporate.

  2. Prin urmarea Cursului online de Brokeraj de Afaceri, care acum se poate face si online concentrat 2 zile. Dupa absolvirea cursului online deveniti Broker de Afaceri Acreditat de Bursa Romana de Afaceri si aveti acces la toate optiunile oferite de platforma RBE Connect profesionistilor interesati de intermedieri afaceri. Detalii mai jos.

    Contacteaza-ne la 0212665677 sau la [email protected]

Sesiune online de Curs de formare Broker de Afaceri – 29 si 30 Octombrie 2020: Bursa Romana de Afaceri si Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania, organizeaza Cursul de Brokeraj de Afaceri in varianta concentrata ONLINE, ambele module in 2 zile

Aceasta sesiune de Cursuri de Brokeraj in Afaceri se va desfasura online prin skype, Zoom Teams sau WhatsApp pe parcursul a doua zile, dupa cum urmeaza:

Joi 29 Octombrie 2020 intre orele 10:00 – 16:00;

Vineri 30 Octombrie 2020 intre orele 10:00 – 16:00;

Taxa de Participare la Curs 650 Lei +TVA

Dupa finalizarea Cursurilor de Brokeraj in Afaceri se elibereaza Diploma de Acreditare Broker de Afaceri din partea Bursei Romane de Afaceri & ANBAR, si vei fi inscris in Grupul Brokerilor de Afaceri acreditati pe platforma de business RBE Connect unde vei avea acces la toate optiunile dedicate brokerilor de afaceri profesionisti.

Bursa Romana de Afaceri si Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania au infiintat inca din anul 2013 Scoala de Brokeraj in Afaceri, si au organizat in premiera nationala cursurile profesionale de pregatire pentru Brokeri de Afaceri.

rbex logo moto investitii bursa romana de afaceri intermediere consultanta m&a achizitii si fuziuni vand firma
asociatia natinoala a brokerilor de afaceri din romania cursuri broker afaceri anbar scoala de brokeraj

Inscrie-te:

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

retea brokeri afaceri cursuri

Ce obtii in urma cursului de Brokeraj de Afaceri:

► Afli cum poti castiga bani intermediind la nivel profesionist vanzarea de afaceri, realizarea de parteneriate si asocieri intre oameni de afaceri si companii, obtinerea de finantari, facilitarea accesului pe piete internationale pentru companii romanesti si respectiv intrarea pe piata romaneasca a firmelor straine, comert, operatiuni de import-export, alte forme de intermedieri afaceri;

► Intelegi ce asteptari au Clientii de la tine ca si Broker de Afaceri ( Business Broker ), modalitatile de lucru, fee-urile de consultanta si de succes pe care le poti solicita in schimbul muncii tale, cum te protejezi contractual pentru a iti incasa banii; cum livrezi serviciile de intermedieri afaceri si cum sa eviti creearea de asteptari care nu pot fi atinse;

►  Cum se stabileste daca o propunere de afacere este fezabila sau nu. Cum decide brokerul de afaceri daca sa accepte sau sa refuze mandatul de la client;

►  Pregatirea teaser-ului / a listingului. Mediile unde poti promova solicitarile de afaceri ale clientilor pentru maximizarea impactului in fata celor interesati; confidentialitate, proceduri de lucru, comunicarea cu clientul, Introduceri;

► Cum gasesti cumparatori pentru afacerile de vanzare sau pentru alte business-urile pe care le poti intermedia, astfel incat sa finalizezi cu success intermedieri de afaceri;

Vanzarea Afacerii: etape, provocari etc;

► Tipuri de tranzactii de vanzare-cumparare de afaceri la cheie, alte tipuri de tranzactii de intermedieri de afaceri si modalitatea de finantare a lor;

► Te familiarizezi cu notiunea de brokeraj de afaceri in acceptiunea internationala si iei la cunostinta codul de etica si standardele de lucru in brokerajul de afaceri, astfel incat sa oferi clientilor tai siguranta unor servicii de calitate;

► Principiile generale utilizate pentru stabilirea valorii unei afaceri la vanzare;

►  Elemente de raspundere legala in contractele de vanzare-cumparare de afaceri, joint-ventures si alte forme de parteneriat de afaceri, dar si in cele de intermediere (mandatele brokerului).

 De ce sa aderi la Reteaua de BROKERI DE AFACERI Corporate, a Bursei Romane de Afaceri: 

 1. Ai acces la dealuri, informatii de afaceri si un networking de calitate  

  2. Esti in contact cu profesionisti din domeniu  

 3. Ai deschidere Internationala prin reteaua noastra externa de parteneri  

 4. Poti promova propunerile de afaceri, afacerile de vanzare sau orice alte solicitari ale clientilor tai 

  5. Noi orizonturi de dezvoltare profesionala 

 6. Apartenenta la singura retea de Brokeri de Afaceri din Romania 

Ce este Brokerul de Afaceri?

Brokerul de Afaceri (Business Broker) este profesionistul care poate facilita / organiza si eficientiza procesul de intermedieri afaceri si isi face din aceasta activitate un business in sine sau complementar cu alte activitati pe care le desfasoara in mod curent.

Exemple de tranzactii aflate in sfera de activitate a unui broker de afaceri: vanzarea – cumparare integrala sau partiala a unei afaceri, realizarea de parteneriate de afaceri, vanzarea de tehnologie sau know-how sau transferul acesteia in orice alta forma legala, tranzactionarea de francize, realizarea de contacte de afaceri care sunt urmate de incheierea de tranzactii intre doi sau mai multi parteneri de afaceri etc.

Exista doua categorii de brokeri de afaceri: COROPORATE (unde se incadreaza firmele de consultanta, cabinete de avocatura, contabilitate, agentii imobiliare, evaluare si alti furnizori de servicii pentru afaceri) si INDIVIDUAL (persoane fizice interesate de a castiga din intermedieri afaceri si prestarea serviciilor aferente).

cursuri pregatire profesionala continua broker afaceri brokeraj intermediere comert international

Ce face un Broker de Afaceri?

broker afaceri birou asigurari imobile

1. Face Business din placere!

2. Intalneste oameni de afaceri, bancheri, investitori, furnizori de servicii de specialitate si alti profesionisti in intermedieri afaceri si conecteaza cererea cu oferta in domeniul vanzarii-cumpararii de afaceri, finantarilor, comertului, parteneriatelor de afaceri de orice fel, si faciliteaza realizarea de afaceri intre doi sau mai multi oameni de afaceri potrivindu-le interesul comun in schimbul unui fee (fix si/sau de succes).

brokeraj de afaceri

Brokerul de Afaceri poate lucra din birou, de acasa, din cafenea, masina, avion, din tara si strainatate. In plus, acesta poate avea un alt job de baza si/sau altele in acelasi timp.

Cine poate sa fie Broker de Afaceri?

Consultantii de Afaceri, profesionistii in m&a, avocatii, expertii din cadrul Camerelor de Comert si Industrie, Organizatiilor si Asociatiilor Profesionale si de Business, auditorii si contabilii, arhitectii, evaluatorii, agentii imobiliari precum si alti profesionisti care prin prisma activitatilor pe care le desfasoara interactioneaza cu alti oameni de afaceri si pot intermedia o relatie de afaceri in schimbul unui fee. Cei interesati de noi oportunitati de cariera sunt deasemenea bine veniti.

Brokerajul de afaceri va poate asigura atat venituri substantiale cat si oportunitatea de a va ajuta clientii existenti sa isi rezolve problemele din business.

Fiind parte din singura retea nationala de Brokeri de Afaceri din Romania, dezvoltata constant pe principii colaborative pe parcursul a 8 ani de zile, aveti acces la un volum mai mare de informatie de piata si expertiza in diverse domenii de activitate, si implicit aveti mai multe sanse de a intermedia afaceri si castiga fee-uri.

intermediere cursuri brokeraj afaceri investitii achizitii si fuziuni m a vand firma cumparare afacere

rbex logo moto investitii bursa romana de afaceri intermediere consultanta m&a achizitii si fuziuni vand firma
asociatia natinoala a brokerilor de afaceri din romania cursuri broker afaceri anbar scoala de brokeraj

INSCRIE-TE SI TU ACUM

Tel: +4 021 266 56 77

Email: [email protected]

Bd Primaverii, Nr. 51, Sector 1, Bucuresti

Afaceri de vanzare, Solicitari si Oportunitati de business listate in platforma RBE Connect:

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account