Evenimente de afaceri, Targuri internationale, Misiuni economice, Webminars, Conferinte, Seminarii si Cursuri (inclusiv online)

Mai jos poti selecta Evenimente de afaceri, Targuri internationale, Misiuni economice, Webminars, Conferinte, Seminarii si Cursuri (inclusiv online), care se potrivesc interesului tau sau domeniului afacerii pe care conduci.

Evenimente de afaceri, Targuri internationale, Misiuni economice, Webminars, Conferinte, Seminarii si Cursuri (inclusiv online)

Poti urmari si participa online la Cursuri, Webminars si Seminarii de Afaceri, de oriunde te afli.

Inscrie-te acum la Cursul online de Broker de Afaceri (25 – 26 Martie 2021) – pret 650 lei + TVA. Diploma se elibereaza de catre Bursa Romana de Afaceri si Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania.

Inscrie-te acum la Sesiunile Internationale online de Business Matchmaking din lunile Mai si Noiembrie 2021. Solicita detalii [email protected] sau telefonic la 0212665677.

Bursa Romana de Afaceri iti faciliteaza participarea la evenimente de Business internationale: targuri si expozitii de afaceri, misiuni economice in strainatate, precum si la cele organizate de Ambasadele straine in Romania, inclusiv conferinte, webminarii, seminarii si cursuri online.

Afla din timp despre evenimente de afaceri, cursuri, webminarii, conferinte si seminarii (inclusiv online), relevante pentru tine!

Daca vrei sa iti promovezi propriile evenimente in platforma Bursei Romane de Afaceri – RBE Connect, ne poti contacta la +4 0212665677 sau prin email la [email protected] 

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account