Vizita de lucru la Constanta Business Park, a E.S. dl. Roelof van Ees – Ambasadorul Olandei la Bucuresti

E.S. dl. Roelof van Ees – Ambasadorul Olandei la Bucuresti, s-a aflat vineri 13 Noiembrie 2020 in vizita de lucru la Constanta Business Park, impreuna cu dl. Wijnand Marchal – Consilierul Economic si Comercial al Ambasadei si dl Daniel Coman – Consulul Onorific al Olandei la Constanta.

Constanta Business Park este cel mai mare parc logistic si industrial de la Marea Neagra, si reprezinta o oportunitate reala pentru companiile olandeze interesate de a isi extinde prezenta in regiunea noastra.

Constanta Business Park este dezvoltat de compania Global Vision in asociere cu Globalworth, pe o suprafata de teren de 1,000,000 mp. Este un proiect mixt (logistica – depozitare, productie, office, hotel, retail / comercial. Este cel mai important nod intermodal de la Marea Neagra, cu o pozitionare strategica, oferind chiriasilor facilitati de logistica-productie-depozitare la standarde inalte, cu  acces la infrastructura rutiera, portuara si cea de cale ferata.

Prima faza a proiectului a fost deja inchiriata catre o serie de companii multinationale si locale precum Pepsi, Heinken, Mobexpert, Maspex etc proiectul continuandu-si dezvoltarea cu urmatoarea faze de logistica/depozitare si retail.

Partea romana a fost reprezentata de dl Sorin Preda – CEO Global Vision si dl Valentin Preda – CEO Bursa Romana de Afaceri.

 


 

©2022 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account