AICI GASESTI DETALII DESPRE PROGRAMUL DE INTERNSHIP si STAGII DE PRACTICA AL BURSEI ROMANE DE AFACERI

Bursa Romana de Afaceri ofera studentilor si altor tineri interesati de o cariera in Relatii Internationale, Consultanta de afaceri, Diplomatie, Marketing, Comert sau Antreprenoriat, oportunitatea de a ocupa pozitii neremunerate in cadrul programului de internship sau al stagiului de practica in perioada facultatii.

Ce vei face la Bursa Romana de Afaceri?

Te vei putea implica in toate proiectele existente ale companiei din zona de afaceri si diplomatie, iar munca va fi adaptata intr-o oarecare masura aptitudinilor pe care doresti sa ti le dezvolti. De asemenea, vei putea participa gratuit la toate trainingurile companiei si vei avea prioritate la inscriere la evenimentele organizate de noi si partenerii nostri.

Care este programul de lucru?

Toate pozitiile implica un program de lucru flexibil, de 8-16 ore pe saptamana. Durata contractului este de 3 luni, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru poate fi negociat de la caz la caz, in functie de celelalte angajamente educationale si profesionale ale internului.

Te intereseaza?

Daca esti interesat sa colaboram in cadrul programului de Internship sau Stagiu de Practica, esti invitat sa trimiti un CV detaliat si o scrisoare de intentie la adresa [email protected] . Dupa ce studiezi vine activitatea noastra, te rugam sa ne precizezi ce aptitudini si ce preferinte ai in legatura cu activitatea pe care ai vrea sa o dezvolti in timpul programului de internship.

Specializari deschise in cadrul Programului de Internship / Stagiu de Practica

(pozitii neremunerate)

BUSINESS DIPLOMACY EXECUTIVE

MARKETING & EVENTS OFFICER

Contribuie la promovarea imaginii organizatiei si la planificarea evenimentelor interne si externe.

JUNIOR SALES EXECUTIVE

Crearea de leaduri si stabilirea intalnirilor pentru a prezenta oferta catre clienti, in functie de specificul afacerii acestora.

DIPLOMACY360 PROGRAM EXECUTIVE

COPYWRITER

Contribuie la definitivarea textelor de listare si promovare a oportunitatilor de afaceri si a informatiilor de business catre mediul de afaceri din tara si strainatate, prin canalele disponibile.

INSTITUTIONAL RELATIONS OFFICER

Gestionarea relatiilor externe ale companiei cu institutiile partenere si generarea de noi parteneriate.

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account