Afaceri de Vanzare

Bursa Romana de Afaceri este prima si cea mai complexa platforma din Romania, care promoveaza prin reteaua proprie si online prin RBE.RO , Afaceri de Vanzare si alte propuneri de business, oferind si consultanta pentru vanzarea afacerii.

Prin propriul sistem de lucru dezvoltat in decursul timpului, asiguram proprietarilor de firme interesati sa-si vanda afacerea, mijloacele de promovare a intentiei de vanzare precum si asistenta si consultanta de specialitate pe tot parcursul procesului de vanzare.

Programati o Sedinta de Analiza si Consultanta pentru a beneficia de o evaluare a situatiei existente a afacerii, analiza nivelului de pregatire a firmei in perspectiva vanzarii, estimarea valorii afacerii si punctarea altor considerente utile de care este bine sa tineti cont inainte de a lansa in piata propunerea de vanzare. Veti primi si un set de recomandari cu privire la pasii care trebuie urmati in procesul de vanzare a afacerii.

Detalii telefonic 021-266.56.77 sau email [email protected]

Investitorii identifica prin noi afaceri de vanzare profitabile in Romania

— Anunturi Afaceri de VanzareVezi mai multe Propuneri si Oportunitati de Afaceri, Vanzari-Cumparari afaceri, Export etc

Cuvinte Cheie: Vanzare Afacere
Aici poti filtra doar propunerile care se refera la:
Se afiseaza 1 - 7 din 432 rezultate

Bursa Romana de Afaceri are in portofoliu mai multe afaceri de vanzare incredintate de catre partenerii sai de afaceri, dar pe care respectivii proprietari de afaceri doresc sa le mentina confidentiale. In aceste cazuri, procesul de vanzare al afacerilor respective nu este facut public in platforma. Cumparatorii de afaceri si Investitorii interesati sa achizitioneze afaceri la cheie (din diverse domenii, dimensiuni sau tipologii de afaceri) sunt invitati sa ne contacteze la telefon 021-266.56.77 sau prin email la [email protected] pentru a afla despre toate afacerile de vanzare care se incadreaza in criteriile lor de achizitii.

Pentru un impact maxim, tine cont de cele cinci recomandari cheie in redactarea solicitarilor tale de afaceri.

Listarea de Afaceri de Vanzare, Propuneri si Oportunitati de Afaceri in platforma RBE Connect este Gratuita.

Ne rezervam dreptul de a permite doar listarea afacerilor de vanzare si propunerilor de business reale si actuale.

Cauta afaceri profitabile de vanzare!

In platforma RBE Connect puteti gasi afaceri de vanzare profitabile din cele mai diverse sectoare de activitate, de la comert si industrie pana la productie, agricultura, imobiliare, servicii turism etc

Brokerii de afaceri ai Bursei Romane de Afaceri pot prelua mandatul de vanzare al afacerii si asigura atat intermedierea vanzarii afacerii, cat si consultanta necesara.

Contacteaza-ne acum:

BURSA ROMANA DE AFACERI ofera partenerilor sai acces la piata internationala, parteneri de afaceri, investitori straini, afaceri de vanzare, oportunitati si idei de afaceri.

Vanzare / cumparare afaceri profitabile la cheie

RBE Connect este platforma online de business matchmaking care faciliteaza internationalizarea companiilor romanesti, investitiile private de capital, realizarea de parteneriate de afaceri, joint-ventures in tara si strainatate, dezvoltarea si/sau restructurarea afacerilor precum si vanzarea / cumpararea de afaceri profitabile la cheie.

Pe platforma noastra puteti gasi afaceri de vanzare, solicitari de parteneriate de la firme romanesti si straine precum si informatii de afaceri necesare oricarei companii.

Noi conectam oamenii de afaceri si companiile, la noi piete de desfacere, afaceri de vanzare in Romania si strainatate, parteneri si oportunitati de afaceri.

afaceri de vanzare imobiliare apartamente birouri cladiri blocuri

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account