Bursa Romana de Afaceri este prima si cea mai complexa platforma care promoveaza afaceri de vanzare, asigurand in acelasi timp proprietarilor de firme interesati sa isi vanda afacerea, asistenta si consultanta de specialitate pe tot parcursul procesului de vanzare.

afaceri de vanzare

Afaceri de Vanzare in Romania

Bursa Romana de Afaceri a dezvoltat propriul sistem de lucru, prin care isi sprijina membrii si partenerii de afaceri sa inteleaga foarte bine ce presupune vanzarea afacerii, inainte de a lansa in piata propunerea de vanzare.

Oricare din clientii nostri, poate beneficia in cadrul unei sedinte initiale de consultanta de o evaluare a situatiei existente a afacerii, a nivelului de pregatire al acesteia pentru vanzare, a valorii aproximative a acesteia, precum si de o serie de recomandari cu privire la pasii care trebuie urmati intr-un proces de vanzare a afacerii.

Investitorii pot de asemenea identifica prin noi o serie de afaceri de vanzare in Romania.

Programarea sedintei de consultanta se poate face la telefon 021-266.56.77 sau prin email la: office@rbe.ro

De la caz la caz, brokerii de afaceri ai Bursei Romane de Afaceri, pot prelua mandatul de vanzare al afacerii, si asigura clientului atat intermedierea vanzarii cat si consultanta necesara.

Listarea de Afaceri de Vanzare, Propuneri si Oportunitati de Afaceri in platforma RBE Connect este Gratuita. Ne rezervam dreptul de a permite doar listarea propunerilor reale si actuale.

 

Pentru un impact maxim, tine cont de cele cinci recomandari cheie in redactarea solicitarilor tale de afaceri.

1 - 7 din 195

Contacteaza-ne acum:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

BURSA ROMANA DE AFACERI ofera partenerilor sai acces la piata internationala, parteneri de afaceri, investitori straini, afaceri de vanzare, oportunitati si idei de afaceri.

RBE Connect este platforma on-line de business matchmaking care faciliteaza internationalizarea companiilor romanesti, investitiile private de capital, realizarea de parteneriate de afaceri, joint-ventures in tara si strainatate, dezvoltarea si/sau restructurarea afacerilor precum si vanzarea & cumpararea de afaceri la cheie. Pe platforma noastra puteti gasi afaceri de vanzare, solicitari de parteneriate de la firme romanesti si straine precum si informatii de afaceri necesare oricarei companii.

Noi conectam oamenii de afaceri si companiile, la noi piete de desfacere, afaceri de vanzare, parteneri si oportunitati de afaceri.

afaceri de vanzare imobiliare apartamente birouri cladiri blocuri

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account