3-5 Octombrie 2019: Curs de Brokeraj de Afaceri (concentrat, ambele module in 3 zile)

Aceasta sesiune de Cursuri de Brokeraj in Afaceri se va desfasura pe parcursul a trei zile, dupa cum urmeaza:

Joi 3 Octombrie 2019 intre orele 17:00-20:00;

Vineri 4 Octombrie 2019 intre orele 9:30 – 16:30;

Sambata 5 Octombrie in intervalul orar 10:00 – 13:00

 

Taxa de Participare la Curs in functie de perioada inscrierii

Pret Curs:  275 EUR

Taxa de Participare la Curs in functie de perioada inscrierii
Perioada promotiei Taxa achitata STATUS
15 Apr – 30 Iun 245 EUR  
01 Iul – 03 Oct 275 EUR IN CURS  
*pentru platitorii de TVA se adauga 19%
**pentru grupuri de minim 2 persoane, aplicam discount-uri atractive

Dupa finalizarea Cursurilor de Brokeraj in Afaceri se elibereaza Diploma de Acreditare Broker de Afaceri din partea Bursei Romane de Afaceri & ANBAR, si vei fi inscris in Grupul Brokerilor de Afaceri acreditati pe platforma de business RBE Connect.

Ce obtii in urma cursului de Brokeraj de Afaceri:

► Intelegi cum poti castiga bani intermediind la nivel profesionist vanzarea de afaceri, realizarea de parteneriate si asocieri intre oameni de afaceri si companii, obtinerea de finantari, facilitarea accesului pe piete internationale pentru companii romanesti si respectiv intrarea pe piata romaneasca a firmelor straine, comert /import-export/ etc

► Afli ce asteptari au Clientii de la tine ca si Broker de Afaceri, modalitatile de lucru, fee-urile de consultanta si de succes pe care le poti solicita in schimbul muncii tale, cum te protejezi contractual pentru a iti incasa banii; cum livrezi serviciile si eviti creearea de asteptari care nu pot fi atinse;

►  Cum se stabileste daca o propunere de afacere este fezabila sau nu. Cum decide brokerul de afaceri daca sa accepte sau sa refuze mandatul de la client;

►  Pregatirea teaser-ului / a listingului. Mediile unde poti promova solicitarile de afaceri ale clientilor pentru maximizarea impactului in fata celor interesati; confidentialitate, proceduri de lucru, comunicarea cu clientul, Introduceri;

► Cum gasesti cumparatori pentru afacerile de vanzare sau pentru alte business-urile pe care le poti intermedia, astfel incat sa finalizezi cu success o intermediere de afaceri;

Vanzarea Afacerii: etape, provocari etc;

► Tipuri de tranzactii de vanzare-cumparare de afaceri la cheie, alte tipuri de tranzactii de intermediere de afaceri si modalitatea de finantare a lor;

► Te familiarizezi cu notiunea de brokeraj de afaceri in acceptiunea internationala si iei la cunostinta codul de etica si standardele de lucru in brokerajul de afaceri, astfel incat sa oferi clientilor tai siguranta unor servicii de calitate;

► Principiile generale utilizate pentru stabilirea valorii unei afaceri la vanzare;

►  Elemente de raspundere legala in contractele de vanzare-cumparare de afaceri, joint-ventures si alte forme de parteneriat de afaceri, dar si in cele de intermediere  (mandatele brokerului). Raspunderea brokerului de afaceri prin acceptarea mandatului de la client.

retea brokeri afaceri cursuri

rbex logo moto investitii bursa romana de afaceri intermediere consultanta m&a achizitii si fuziuni vand firma
asociatia natinoala a brokerilor de afaceri din romania cursuri broker afaceri anbar scoala de brokeraj

Contacteaza-ne: office@rbe.ro , 0212665677

Inscrie-te:

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

 De ce sa aderi la Reteaua de BROKERI DE AFACERI Corporate, a Bursei Romane de Afaceri: 

 1. Ai acces la dealuri, informatii de afaceri si un networking de calitate  

  2. Esti in contact cu profesionisti din domeniu  

 3. Ai deschidere Internationala prin reteaua noastra externa de parteneri  

 4. Poti promova propunerile de afaceri, afacerile de vanzare sau orice alte solicitari ale clientilor tai 

  5. Noi orizonturi de dezvoltare profesionala 

 6. Apartenenta la singura retea de Brokeri de Afaceri din Romania 

 7. Comunici gratuit audio-video cu parteneri din toata lumea, prin RBE Video-Connect  

Ce este Brokerul de Afaceri?

cursuri pregatire profesionala continua broker afaceri brokeraj intermediere comert international

Brokerul de Afaceri este profesionistul care poate facilita / organiza si eficientiza procesul de intermediere a unei afaceri si isi face din aceasta activitate un business in sine sau complementar cu alte activitati pe care le desfasoara in mod curent.

Exemple de tranzactii aflate in sfera de activitate a unui broker de afaceri: vanzarea – cumparare integrala sau partiala a unei afaceri, realizarea de parteneriate de afaceri, vanzarea de tehnologie sau know-how, tranzactionarea de francize, realizarea de contacte de afaceri care sunt urmate de incheierea de tranzactii intre doi sau mai multi parteneri de afaceri etc.

Exista doua categorii de brokeri de afaceri: COROPORATE (unde se incadreaza firmele de consultanta, cabinete de avocatura, contabilitate, agentii imobiliare, evaluare si alti furnizori de servicii pentru afaceri) si INDIVIDUAL (persoane fizice interesate de a castiga din intermedierea de afaceri si prestarea serviciilor aferente).

Brokerul de afaceri ANBAR / RBE Connect – Bursa Romana de Afaceri, este o persoana care prin experienta, tinuta si etica profesionala, este pregatita sa ofere servicii de intermediere de business la standarde de calitate recunoscute la nivel national si international. Acesta este instruit sa foloseasca proceduri de lucru, bune practici, documente (contracte de vanzare-cumparare, acorduri de confidentialitate si neocolire, teasere, propuneri de investitii etc) si un set de norme de etica general acceptate la nivel international. Acest lucru confera Clientilor o garantie suplimentara ca relatia cu acesta este una profesionista, corecta si legala – premise ale unei tranzactii de succes si implicit ale aprecierii rolului brokerului de afaceri la adevarata sa valoare.

Ce face un Broker de Afaceri?

broker afaceri birou asigurari imobile

1. Face Business din placere!

2. Intalneste oameni de afaceri, bancheri, investitori, furnizori de servicii de specialitate si alti profesionisti in intermedierea de afaceri si conecteaza cererea cu oferta in domeniul vanzarii-cumpararii de afaceri, finantarilor, comertului, parteneriatelor de afaceri de orice fel, si faciliteaza realizarea de afaceri intre doi sau mai multi oameni de afaceri potrivindu-le interesul comun in schimbul unui fee.

brokeraj de afaceri

Brokerul de Afaceri poate lucra din birou, de acasa, din cafenea, masina, avion, din tara si strainatate. In plus, acesta poate avea un alt job de baza si/sau altele in acelasi timp.

Vezi mai jos cateva dintre Oportunitatile si Solicitarile de afaceri listate in platforma RBE Connect, direct de catre proprietari sau de catre Brokeri de Afaceri. Putem incepe sa colaboram chiar si inainte de curs.

Aici poti filtra doar propunerile care se refera la:
Se afiseaza 1 - 2 din 476 rezultate

Cine poate sa fie Broker de Afaceri?

Cursurile de Brokeraj in afaceri sunt recomandate Consultantilor in Afaceri, profesionistilor in m&a, brokerilor imobiliari, avocatilor, expertilor din cadrul Camerelor de Comert si Industrie, Organizatiilor si Asociatiilor Profesionale si de Business, investitorilor, finantatorilor – cumparatorilor de afaceri.

Auditorii si contabilii, arhitectii, evaluatorii, agentii imobiliari, brokerilor de asigurari si de bursa, precum si alti profesionisti care prin prisma activitatilor pe care le desfasoara interactioneaza cu alti oameni de afaceri si pot intermedia o relatie de afaceri in schimbul unui fee sunt asteptati la curs. Cei interesati de noi oportunitati de cariera sunt de asemenea bine veniti.

Brokerajul de afaceri va poate asigura atat venituri substantiale cat si oportunitatea de a va ajuta clientii existenti sa isi rezolve problemele din business.

CURSURILE DE BROKERAJ AFACERI

Despre Curs

Un curs complex de pregatire, dedicat celor care vor sa devina profesionisti in Brokeraj de Afaceri. Sesiunile de Cursuri de Brokeraj in Afaceri sunt organizate de Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania in parteneriat cu Bursa Romana de Afaceri SA.

Avantaje si Beneficii

Mediul de perfectionare poate fi extins ulterior si dincolo de sala de training, prin discutii pe cazuri concrete si experiente practice in situatii reale de business.

Conectarea la Comunitatea Brokerilor de Afaceri

Odata intrat in comunitatea noastra, vei putea sa beneficiezi de puterea comunicarii cu ceilalti membri ai ANBAR si RBE Connect si vei putea sa faci schimb de bune practici. Te poti sfatui cum sa abordezi sau sa solutionezi problema unui Client. Poti lucra in echipa, nu este nevoie sa le faci tu pe toate. Noi numim asta co-brokeraj.

Cursurile oferite de Scoala de Brokeraj in Afaceri (predate de traineri specializati si cu experianta in afaceri internationale) se adreseaza astfel persoanelor care sunt la nivelul basic de pregatire in afaceri si care doresc sa castige bani din brokerajul de afaceri cat si celor cu experienta, care doresc sa se puna la curent cu aceasta noua oportunitate profesionala si de afaceri si implicit cu noile tehnici de lucru aferente activitatii de intermediere de afaceri in regim profesionist.

Pentru a aprecia serviciile unui Broker de Afaceri profesionist, Clientul si Brokerul trebuie sa aiba de la bun inceput aceiasi intelegere despre procesul de intermediere si serviciile pe care Brokerul de Afaceri le poate oferi, precum si asupra modalitatilor de remunerare de catre Client, a muncii acestuia.

Brokerul de Afaceri trebuie sa cunoasca principiile stabilirii valorii de vanzare / cumparare a unei afaceri si / sau a unei tranzactii in general, astfel incat sa poate consilia si asista Clientul in procesul de vanzare – cumparare al afacerii. Toate acestea, respectand confidentialitatea (binecunoscut fiind riscul ca toata piata sa afle ca afacerea este de vanzare si implicit sa afecteze atat valoarea de vanzare a afacerii sau chiar sa blocheze tranzactia si sa duca la periclitarea acesteia in sine). Selectarea potentialilor cumparatori interesati in cumparare (pre-calificarea cumparatorului ) inaintea intalnirii cu vanzatorul, discutiile preliminare, prezentarea oportunitatilor si pre-negocierea sunt de asemenea servicii ce pot fi prestate de acesta, la fel ca si asistenta in procesul de due-diligence si negocierile finale. Asistarea ulterioara finalizarii tranzactiei este la fel de importanta pentru satisfactia Clientului.

Trebuie mentionat ca Brokerul de Afaceri se preocupa de vanzarea – cumpararea de afaceri la cheie dar si de facilitarea contactelor Clientilor cu finantatori bancari sau fonduri de investitii, realizarea de parteneriate strategice si/sau financiare, networking strategic, mai ales atunci cand clientii sunt de talie internationala in cautare de noi piete si oportunitati de investitii Brokerul de Afaceri trebuie sa fie capabil sa ofere Clientului aceste oportunitati si deschideri internationale.

Pentru a deveni Broker de Afaceri Corporate Acreditat al Bursei Romane de Afaceri si al Asociatiei Nationale a Brokerilor de Afaceri din Romania, trebuie sa parcurgeti cele doua Module de Curs in Brokerajul de Afaceri.

Periodic organizam si sesiuni de curs concentrate care includ ambele module in trei zile. O asemenea sesiune este organizata in perioada 3, 4 si 5 Octombrie 2019.

Taxa de curs este de 275 Euro pentru ambele module.

Modulul I – Initiere in Brokerajul de Afaceri

► te familiarizezi cu notiunea de brokeraj de afaceri in acceptiunea internationala;
► intelegi care este rolul brokerului de afaceri in activitatea de intermediere de afaceri si care sunt pasii pentru a deveni un profesionist si a obtine o certificare in acest domeniu;
► intelegi ce asteptari are clientul de la tine ca si Broker de Afaceri;
► afli cum iti poti gasi clientii, care sunt serviciile pe care le oferi, cat poti cere in schimbul muncii tale si cum te protejezi contractual pentru a iti incasa fee-ul de consultanta si de succes;
► inveti cum sa pregatesti un listing de afaceri si unde il postezi ca sa aiba o promovare, expunere si relevanta maxima in randul potentialilor interesati;
► cum gasesti cumparatori pentru afacerile de vanzare sau pentru alte businessuri pe care le poti intermedia, astfel incat sa finalizezi cu success o intermediere de afaceri;
► afli despre tipurile de tranzactii de vanzare-cumparare de afaceri la cheie, despre alte tipuri de tranzactii de intermediere de afaceri si modalitatea de finantare a lor;
► iei la cunostinta codul de etica si standardele de lucru in brokerajul de afaceri astfel incat sa oferi clientilor tai siguranta unor servicii de calitate.

La incheierea Modulului I se elibereaza Certificatul de Participare aferent.

Modulul II – Acreditare Broker de Afaceri ANBAR

►  principiile de stabilire a valorii unei afaceri la vanzare sau valoarea beneficiului pe care clientul il poate obtine/genera dintr-o afacere intermediata de tine.

►  diferenta dintre valoarea pe care o estimeaza un evaluator de afaceri autorizat (din birou) si cea estimata de un broker de afaceri conectat la cumparatori de afaceri
►  cum se stabileste daca o propunere de afacere este fezabila sau nu. Cum decide brokerul de afaceri daca sa accepte sau sa refuze mandatul de la client;
►  modalitati de taxare a clientului si stabilirea bazei de calcul (a valorii) la care se aplica comisionul de success al brokerului  de afaceri. In functie de tipul de afacere intermediata (vanzare afacere, finantare, comert /import-export/ parteneriat strategic, aport de tehnologie, facilitare acces pe piata / deschiderea de piete internationale pentru companii romanesti, respectiv a pietei romanesti pentru firme straine;
►  pregatirea si sustinerea de prezentari profesioniste in fata clientului;
►  pregatirea teaser-ului / prezentarea oportunitatii de afaceri, pentru maximizarea impactului in fata celor interesati de oportunitatea ta de afaceri respectiva;
►  cele mai bune metode de promovare ale listingului / oportunitatii de afaceri, canale de promovare, tehnici de prezentare si marketare a listingurilor;
►  elemente de raspundere legala in contractele de vanzare-cumparare de afaceri, joint-ventures si alte forme de parteneriat de afaceri, dar si in cele de intermediere  (mandatele brokerului). Ce raspundere isi asuma brokerul prin acceptarea mandatului
►  tehnici de negociere;
►  terminologia utilizata in tranzactiile de intermediere de afaceri, fuziuni si achizitii de afaceri.

Dupa finalizarea Modulului II se emite Diploma de Acreditare Broker de Afaceri din partea Bursei Romane de Afaceri & ANBAR si se opereaza inscrierea in Grupul Brokerilor de Afaceri Acreditati prezentati pe platforma de business RBE Connect.

rbex logo moto investitii bursa romana de afaceri intermediere consultanta m&a achizitii si fuziuni vand firma
asociatia natinoala a brokerilor de afaceri din romania cursuri broker afaceri anbar scoala de brokeraj

Contact:
Str. Albac, Nr. 11, Sector 1, Bucuresti
Tel: +4 0212665677
Email: office@rbe.ro

afaceri de vanzare imobiliare apartamente birouri cladiri blocuri

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account