Cum functioneaza platforma de afaceri RBE Connect

1. Iti Creezi Cont si Profil de Business

Rapid si fara costuri. Datele tale de contact nu vor fi vizibile public. Vei putea astfel sa iti promovezi confidential solicitarile de afaceri, sa cauti oportunitatile care te intereseaza si totodata sa comunici direct cu noi parteneri de afaceri.

Platforma de business matchmaking RBE Connect dezvoltata si operata de Bursa Romana de Afaceri (prima versiune a fost lansata in anul 2003, in limba engelza), sustine creearea relatiilor de afaceri de calitate, direct intre membrii platformei, cu mentinerea confidentialitatii datelor de contact si a informatiilor – pana la punctul la care membrii se decid daca sa comunice celuilalt datele de contact sau alte elemente confidentiale despre solicitarile lor. Din motive de confidentialitate si de protectie a datelor cu caracter personal, nici una din datele de contact si de identificare ale utilizatorilor si ale companiilor la care se refera propunerile, oportunitatile si solicitarile de afaceri din platforma RBE Connect nu sunt publice.

Completarea Profilului BUSINESS PROFESSIONAL  este importanta pentru toti membrii platformei, pentru ca reflecta si mentine seriozitatea propunerilor listate si a ofertelor / solicitarilor de interes. Completandu-ti Profilul de BUSINESS PROFESSIONAL arati respect pentru tine si pentru solicitarea pe care o promovezi, impunand deasemenea respect din partea celor care ar putea fi interesati – si care la randul lor vor trebui sa isi completeze profilul pentru a iti scrie. Si tu doresti sa stii care este profilul si nivelul de business al celor care se intereseaza de propunerea ta, inainte de a te decide daca ii comunici datele de identificare ale tale si/sau ale firmei.

1. Iti Creezi Cont si Profil de Business

Vezi aici cateva din Testimonialele primite de la Clientii si Partenerii nostri

2. Introduci Solicitarea in Platforma

RBE Connect iti ofera posibilitatea de a testa platforma si a-ti lista Solicitarile Gratuit, pentru o perioada de 30 zile, timp suficient pentru a te decide daca vrei sa lucrezi cu noi.

Daca doresti sa beneficezi pe deplin de serviciile complexe oferite de Bursa Romana de Afaceri, si daca interesul tau depaseste sfera “publicarii unui anunt gratuit”, iti recomandam sa apelezi la unul din cele trei pachete Premium de listare  (Basic, Economic, Profesional) sau sa iti customizezi unul dupa preferintele si nevoile tale.

 

SMART! Indiferent daca ai listat gratuit sau ai apelat la Serviciile platite, Propunerea ta va fi vizibila public (fara datele de contact – pentru a asigura confidentialitatea propunerii) iar Platforma iti va recomanda automat o serie de parteneri si oportunitati care se potrivesc solicitarii tale. Vei putea comunica liber si direct cu ceilalti membri. Pentru a stimula comunicarea bazata pe dealuri si propuneri concrete, am decis sa lasam libera comunicarea pana la limita de 20 de comunicari pentru fiecare membru.

Platforma RBE Connect iti ofera posibilitatea de a-ti promova toate tipurile de propuneri de business cu care noi ne-am intalnit pana in prezent: Solicitari de Vanzari – Cumparari de Afaceri, Francize, Active, Produse, Marci, Brevete (si alte tipuri de drepturi de proprietate intelectuala), Echipamente, Obtinere si oferire de finantari bancare, de capital privat etc, cereri de cooperare in productie, identificare distribuitori / reprezentanti precum si propuneri de proiecte de investitii, parteneriate strategice etc.

Daca din diverse motive nu doresti nici macar sa primesti mesaje directe de la partile interesate de propunerile pe care le listezi in platforma, poti opta pentru Serviciul de Reprezentare RBE Connect, care presupune ca unul din Brokerii nostri va fi punctul tau de contact care sa filtreze si sa califice ca potentialii interesati corespund exact criteriilor tale. Ne poti contacta telefonic la 0212665677 sau prin email [email protected] pentru a afla detalii.

Asigurarea unui nivel de calitate ridicat al propunerilor de afaceri prezentate in platforma cat si al seriozitatii solicitarilor de informatii referitoare la acestea, ne obliga la a impune standarde ridicate atat in ceeace priveste acuratetea, veridicitatea si cantitatea de informatii prezentate de cei care listeaza solicitari si propuneri de business cat si al profilului de business al membrilor interesati de acestea (care solicita informatii suplimentare). Publicarea in mod ascuns a unor date de identificare sau contact nu este permisa.

3. Comunici cu Partenerii Interesati

Daca ai o listare activa in platforma RBE Connect, vei putea sa fii contactat direct prin email de catre cei interesati, fara ca ei sa stie ce firma reprezinti sau sa obtina datele tale de contact. Odata ce primesti emailul de la potentialii interesati, vei putea vedea profilul BUSINESS PROFESSIONAL al celor care se intereseaza de propunerea ta si decizi daca comunici cu ei si daca le dai datele de contact. TIP: daca vrei sa fii protejat, solicita sa iti fie trimis pe email Acordul de Confidentialitate pe care plaforma i l-a trimis automat cand respectivul a facut solicitarea catre tine.

Comunicarea intre membri se face prin platforma in baza solicitarilor si respectiv a profilelor de BUSINESS PROFESSIONAL (dar fara ca datele de identificare sa fie vizibile). Mesajele le vei primi pe adresa de email-ul cu care te-ai inscris in platforma, fara ca aceasta sa fie vizibila nici unui utilizator nici macar celui care va scrie (acesta va vedea profilul tau BUSINESS PROFESSIONAL fara date de identificare sau nume de firma). Dupa ce citesti mesajele primite si vizualizezi si profilele celor care au fost interesati de propunerea ta, decizi daca doresti sa ii comunici datele tale de contact (in functie de profilul acestuia si de modul in care si-a manifestat interesul).

SMART! Fii pro-activ si eficient: scrie tu direct celor recomandati de Platforma, iar propunerea ta ajunge direct in casuta lor de email

Poti sa comunici gratuit cu alti membri ai platformei RBE Connect, pana la limita de 20 de mesaje. Dupa expirarea acestui credit, poti solicita reinnoirea creditului – noi o vom analiza si in functie de profilul, si activitatea si solicitarea ta vom decide daca iti vom acorda un nou voucher de comunicare gratuita sau te vom indruma pentru a cumpera credite de comunicare in pachete de 20, la pret de 59 Euro/an sau sa iei un pachet si cu supportul RBE Connect personal assistant la pretul de 199 Euro / an care include 50 de comunicari si suportul nostru pentru follow up care ajuta in comunicarea eficienta cu cei cu care doresti (se poate intampla ca acestia sa nu raspunda la emailuri, dar noi ii putem suna pentru tine).

4. Incepi Negocierile

Tranzactiile se fac intre oamenii de afaceri care in timpul derularii negocierilor reusesc sa ajunga la un punct comun referitor la conditiile dealului. Rolul nostru este sa ajutam la atingerea acestui deziderat prin realizarea unor conexiuni / contacte de afaceri de calitate bazate pe un sistem propriu dezvoltat in timp care ia in calcul atat profilul membrilor cat si solicitarile acestora. Ulterior, daca doresti sa fii asistat de noi si sa beneficiezi de sprijinul nostru, ne poti contacta.
Dupa semnarea Acordurilor de Confidentialitate cu partenerii care confirma interesul pentru propunerea ta, pot fi demarate negocierile

Bursa Romana de Afaceri desfasoara o serie de intalniri de business atat in birou cat si cu prilejul altor evenimente in tara si strainatate (conferinte, workshopuri proprii sau ale altor organizatori de evenimente, targuri si expozitii, evenemente de networking etc) prilej cu care promoveaza oportunitatile / solicitarile clientilor care au incluss in pachet optiunea PREMIUM, si colecteaza solicitari de investitii sau de alt fel de la oamenii de afaceri cu care interactioneaza.

Prin urmare, networkingul pe care il desfasuram este unul complex, dar utilizam si tehnologia pentru a sintetiza informatia si a asigura un matchmaking de calitate dupa criterii proprii dezvoltate in timp.

5. Poti solicita sprijinul nostru de specialitate

Bursa Romana de Afaceri te poate sprijini in orice moment al afacerii tale, respectiv inca de la momentul zero (cu analiza corecta a situatiei si stabilirea strategiei de vanzare – in cazul in care vrei sa iti vinzi afacerea) pana la finalizarea tranzactiei si ulterior post-vanzare. Aici, poti vedea care sunt pasii de urmat in cazul vanzarii unei afaceri.
Noi oferim consultanta si celor care doresc sa investeasca, sau sa isi dezvolte afacerea prin gasirea unor noi parteneri si piete de desfacere. Bursa Romana de Afaceri desfasoara o paleta larga de activitati atat in mediul online cat si in cel offline, participand dar si organizand activitati menite la a dezvolta relatii de afaceri necesare noua si Clientilor nostri.
Mentionam ca in cazul tranzactiilor, ne situam ori intr-o parte ori in cealalta. Nu acceptam fee-uri si comisioane din ambele parti implicate intr-o tranzactie.
Poti solicita o Sedinta de Analiza si Consultanta la sediul nostru, in urma careia iti poti lua deciziile potrivite in business si iti poti clarifica / valida anumite aspecte care te framanta.

DE CE SA LUCREZI CU NOI

COMUNICI DIRECT si RAPID cu partenerii potriviti solicitarii tale

Odata ce ti-ai introdus Solicitarea in Platforma RBE Connect, poti fi contactat direct prin email de catre cei interesati. In acelasi timp, tu poti fi pro-activ si trimite propunerea ta direct in casuta de email a partenerilor recomandati de platforma

Ai asigurata CONFIDENTIALITATEA datelor si propunerilor tale

Datele tale de contact (telefon, email, web-page etc) si cele de identificare ale afacerii (nume companie, adresa etc), NU vor fi vizibile nici unui membru al platformei. Nu vindem date de contact. Tu decizi ce comunici-cui si cand sa iti trimiti datele de contact si informatiile confidentiale despre afacere

Comunitate de afaceri RELEVANTA si SELECTIVA

Avem un numar de peste 20,000 de contacte de business relevante cu care am interactionat in activitatea noastra.

Facem toate eforturile rezonabile pentru a verifica veridicitatea datelor pe care membrii platformei le introduc atat in ceeace priveste profilul propriu cat si calitatea propunerilor si fezabilitatea lor.

Poti solicita SPRIJINUL NOSTRU de specialitate

In orice pas al evolutiei tranzactiei, poti solicita sprijinul nostru. Vom analiza impreuna variantele optime de lucru.

Sistemul nostru de lucru asigura promovarea propunerilor de business si a afacerilor de vanzare atat prin platforma de business matchmaking cat si prin reteaua de parteneri din tara si strainatate dezvoltata in decursul timpului. In plus, acordam si consultanta in afaceri.

Oferim solutii flexibile si adaptate oricarei situatii: (a) promovarea confidentiala a solicitarii Dvs cu asistenta din partea unui broker de afaceri RBE Connect; (b) abordarea selectiva de catre noi a partenerilor potriviti nevoii Dvs; (c) lucrul dedicat pe mandat clasic de m&a specific tranzactiilor de fuziuni si achizitii

Bursa Romana de Afaceri promoveaza oportunitatile, afacerile de vanzare si solicitarile de business ale partenerilor sai, si OFFLINE – traditional in cadrul reuniunilor, seminariilor, forumurilor si evenimentelor de afaceri din tara si strainatate.

Vezi mai jos cateva din cele mai recente astfel de prezentari ale solicitarilor de business PREMIUM.

Vizita de lucru la Constanta Business Park, a E.S. dl. Roelof van Ees – Ambasadorul Olandei la Bucuresti

E.S. dl. Roelof van Ees – Ambasadorul Olandei la Bucuresti, s-a aflat vineri 13 Noiembrie 2020 in vizita de lucru la Constanta Business Park, impreuna cu dl. Wijnand Marchal – Consilierul Economic si Comercial al Ambasadei si dl Daniel Coman – Consulul Onorific al Olandei la Constanta. Constanta Business Park este cel mai mare parc logistic si industrial de la […]

Seminar Economic Camera de Comert si Industrie KIRKLARELI din TURCIA

Bursa Romana de Afaceri a prezentat Joi 19 Decembrie 2019, in cadrul Seminarului Economic prilejuit de venirea in Romania a unei delegatii de peste 60 de oameni de afaceri turci membri ai Camerei de Comert si Industrie Kirklareli – TURCIA, o serie de oportunitati de afaceri aflate in portofoliul RBE Connect si venind din partea unor firme romanesti interesate sa […]

Forumul Pădurilor, Industriei Lemnului și Economiei Verzi 2019

In calitate de partener al Forumului Pădurilor, Industriei Lemnului și Economiei Verzi editia 2019 desfasurat la Bucuresti in data de 5 decembrie, Bursa Romana de Afaceri si-a prezentat punctul de vedere cu privire la situatia ingrijoratoare in legatura cu numarul in crestere al afacerilor de vanzare la cheie din domeniul industriei lemnului si al producatorilor de mobila. Prin parteneriatul cu […]

Bursa Romana de Afaceri doreste sa fluidizeze comunicarea directa si de calitate bazata pe propuneri / solicitari concrete de afaceri, intre membrii comunitatii de afaceri. Am oferit aceasta facilitate gratuita inca din anul 2014 cand am lansat versiunea 4 care permitea acest lucru din punct de vedere tehnic, si o vom mentine pentru ca noi apreciem ca este foarte benefica mediului de afaceri din Romania, in care ne desfasuram si noi activitatea.

Cu toate acestea, experienta ne-a aratat ca situatiile cu care se confrunta fiecare utilizator / antreprenor / afacere /  sunt diferite si complexe, gasirea unor solutii la nevoile si solicitarile de afaceri, necesitand mult timp si efort sustinut, si de cele mai multe ori este nevoie de pregatire prealabila inainte de a lansa propunerea in piata. De aceea, pe langa serviciile gratuite, oferim si servicii de consultanta si promovare profesionala si sustinuta a solicitarilor si respectiv de realizare a conexiunilor cu persoanele si/sau companiile care pot reprezenta solutia la solicitarea in cauza. Vezi aici pachetele si serviciile profesionale platite oferite de Bursa Romana de Afaceri.

Datele de contact ale membrilor platformei, nu vor fi nici afisate si nici vandute. Bursa Romana de Afaceri respecta intocmai dreptul utilizatorilor la protejarea datelor cu caracter personal colectate de noi prin intermediul platfomrei RBE Connect. Noi iti solicitam datele de contact pentru a putea verifica autenticiatea conturilor si a putea lua legatura cu tine in cazul in care avem alte oportunitati care ti s-ar potrivi.

Datele de contact sau cele de identificare ale businesurilor listate in platforma nu sunt vizibile, si nici nu este permisa. Comunicarea intre membri interesati se face prin mesaje trimise de platforma pe adresa de email a celui care a listat (si care nu este vizibila celui care scrie) respectiv a celui care solicita detalii sau doreste sa faca o oferta (si care deasemenea nu este vizibila). Voi veti decide ulterior daca sa ii furnizati celuilalt datele voastre, in fucntie de modul in care a decurs comunicarea si atunci cand v-ati convins ca respectivul este real interesat sa faca afacerea.

DA, poti sa comunici gratuit pana la limita de 20 de comunicari. Dupa expirarea acestui credit, poti solicita reinnoirea creditului- noi o vom analiza si in functie de profilul, si activitatea ta vom decide daca va vom acorda un nou voucher de comunicare gratuita. Poti deasemenea sa cumpareri credite de comunicare in pachete de 20, la pret de 59 Euro/an sau sa iei un pachet si cu supportul RBE Connect personal assistant la pretul de 199 Euro / an care include 50 de comunicari si suportul nostru pentru follow up care ajuta in comunicarea eficienta cu cei cu care doresti (se poate intampla ca acestia sa nu rapsunda la emailui, dar noi ii putem suna pentru tine).

Preturile pentru serviciile oferite de platforma RBE Connect iau in calcul costurile pentru prestarea unor servicii de calitate dar si nivelul la care afacerile pe care noi le dorim a fi listate si le permit. De exemplu, cineva care isi consuma creditul oferit gratuit de noi (de 20 de comunicari) este interesat continue sa scrie si altor proprietari de listinguri pentru a face afaceri, trebuie sa ia in calcul un cost de 59 euro/an pentru un pachet care include posibilitatea de a scrie unui numar de pana la 20 parteneri care au propuneri listate in platforma. Cine nu e dispus sa dea 2,9 euro pentru a lua legatura cu proprietar de listing, inseamna ca nu este real interesat de afacerea respectiva. Daca apreciati ca pretul de 2,9 euro/interactiune este prea mare sau prea mic, va rugam sa ne sugerati alt nivel de pret – suntem real interesati de a fixa un nivel care sa asigure calitatea contactelor de afaceri.

Deasemenea, cineva care nu este dispus sa plateasca un minim de 12 Euro / luna pentru a isi promova solicitarea de afaceri in cea mai importanta platforma de acest fel din Romania, inseamna ca nu are ceva care merita sa stea 3 luni in platforma noastra. Cu toate acestea, oferim si celor care nu doresc sa plateasca, posibilitatea de a isi posta gratuit propunerea pentru o durata de 30 zile (propunerile vor fi gasibile in motorul de cautare dar nu vor fi promovate in reteaua Bursei Romane de Afaceri).

TVA-ul nu ramane la noi, asa ca se adauga si merge unde trebuie :)

DA, SIGUR!!! Avem investitori si cumparatori de afaceri atat pentru business-uri mici (10-50,000 Euro) cat si pentru cele medii si mari (>20,000,000 Euro). De fapt, avem mai multi investitori pentru afacerile medii si mari – ideea este sa avem afaceri bune pe care sa le prezentam. Afaceri bune, inseamna cele real profitabile, sustenabile si care pot asigura atat rambursarea investitiei cat si profituri interesante pentru investitori. La acest link poti cauta investitori / Cumparatori pentru afacerea ta.  In Eco-sistemul Bursei Romane de Afaceri, sunt profilati mai multi investitori decat cei pe care ii puteti vedea public la acest link, dar din motive de confidentialitate si intimitate a acestora nu ii puteti gasi public. In urma unei discutii cu noi in care identificam exact nevoia ta si in masura in care putem gasi o varianta de colaborare, ne ocupam noi ca propunerea ta sa ajunga la toti investitorii sau partenerii potriviti.

Avem si investitori interesati de afaceri distressed / aflate in dificultate (lipsa de resurse financiare, disensiuni intre asociati, probleme de familie etc)

La acest link iti poti promova propiile Solicitari de Afaceri. (ai posibilitatea de a lista gratuit dar si cu plata, beneficiind de pachetele premium de promovare care incep de la 59 Euro / 3 luni)

Tocmai din motive de confidentialitate si protectie a datelor personale, nici unul din listigurile din platforma RBE Connect nu vor avea afisate datele de contact, si numele companiilor si ale persoanelor. Cei interesati vor scrie direct sau indirect proprietatului listingului, dar fara sa vada datele de contact ale acestuia. Daca proprietarul listingului va dori – dupa ce va vedea profilul celui interesat (fara datele de contact), sa ii trimita acestuia datele de contact si sa continue discutiile si eventual sa organizeze o intalnire,  este optiounea partilor implicate.

Pentru ca noi dorim sa facem conexiuni de afaceri de calitate, respectand totodata initimitatea persoanelor. Orice conexiune de afaceri se face daca ambele parti vor. Trebuie sa ai profil de business pentru a ii oferi celuilalt partener pe care vrei sa il contactezi, motive sa te accepte si pentru asta trebuie sa stie cine esti din punct de vedere business.

Pentru ca profilul tau sa poarte recomandarea noastra, trebuie validat de unul din colegii nostri in urma unui interviu prin telefon sau skype. Noi trebuie sa ne convingem ca acela este un profil adevarat, inainte sa il recomandam. Facem asta, tot din considerente de asigurare a calitatii contactelor & propunerilor de afaceri si recomandam doar oamenii pe care ii cunoastem.

Pentru a acoperi costul interviului, respectiv timpul alocat de noi. Este un cost de 49 Euro+TVA.

Avem si investitori mari – fonduri de investiii care cauta afaceri mari de milioane de euro dar si investitori mai mici care cauta afaceri mici & medii, si chiar investitori in start-up uri. Asa este economia Romaniei si incercam sa oferim posibilitatea de a se dezvolta un eco-sistem de afaceri in care fiecare antreprenor, companie mare locala sau internationala, investitori individuali mici medii, mari sau cei corporate – fonduri de investitii, banci si ambasade sa comunice bazat afaceri concrete, fiecare pe nivelul lui de interes. Filtrele noastre sunt eficiente si din 2-3 clickuri ajungi unde vrei.

In situatia nedorita in care scrii unei propuneri si afli ca nu mai este de actualitate, Te rugam si te recompensam sa ne semnalezi imediat astfel de situatii, pentru a le dezactiva din platforma. Politica noastra este de a avea doar informatie actuala si de calitate in platforma. Daca propunerea respectiva nu mai este de actualitate si tu ne sesizezi acest lucru, ca semna de recunostinta iti vom da creditul de comunicre inapoi si iti vom da si unul cadou de la noi :)

Daca tu crezi ca profilul tau BUSINESS PROFESSIONAL si mesajul pe care l-ai trimis (inclusiv forma acestia trebuie sa fie profesionala) este demn de raspuns, atunci ne poti sesiza noua prin email acest lucru, la adresa [email protected] si noi vom lua legatura inclusiv telefonic cu persoana respectiva. Trebuie sa accepti ca este posibil ca – din diverse motive obiective, respectivul sa nu fi fost interesat sa iti raspunda. Motive tipice: (1) profilul BUSINESS PROFESSIONAL tau nu este completat, actualizat, sau nu este potrivit afacerii respective / interesant pentru cel care a listat propunerea care te intereseaza pe tine; (2) Propunerea pe care ai trimis-o a fost prea sumara si nu a suscintat interesul sau nu a parut serioasa; (3) Respectivul te considera un concurent etc

Cunoastem ca in general, rezolvarile la nevoile pe care le solutioneaza RBE Connect nu se gasesc in 30 zile si necesita mai multe resurse atat din partea noastra cat si atentie si o mica investitie din partea solicitantului. Cu toate acestea, noi le oferim posibilitatea de exprimare, chiar si celor care nu doresc sa aloce mai mult timp si resurse rezolvarii propriei probleme, dar este de inteles ca nu putem lasa astfel de anunturi valabile mai mult de 30 zile, din respect pentru ceilalti utilizatori si membri ai platformei care cauta informatie actuala, de calitate, bine prezentata precum si solicitanti determinati sa faca business nu doar sa testeze interesul pietei.

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account