Seminar Economic Camera de Comert si Industrie KIRKLARELI din TURCIA

Bursa Romana de Afaceri a prezentat Joi 19 Decembrie 2019, in cadrul Seminarului Economic prilejuit de venirea in Romania a unei delegatii de peste 60 de oameni de afaceri turci membri ai Camerei de Comert si Industrie Kirklareli – TURCIA, o serie de oportunitati de afaceri aflate in portofoliul RBE Connect si venind din partea unor firme romanesti interesate sa isi vanda afacerea sau sa faca diverse parteneriate cu investitori straini.

In cadrul forumului au luat cuvantul reprezentanti ai Ambasadei Republicii Turcia in Romania (Consilierul economic, Atasatul commercial), CCIR, Invest Romania, Eximbank, Asociatia Investitorilor Turci din Romania – dl Nazmi Dogan – Presedinte, Bursa Romana de Afaceri, WFS, precum si Dl Soner Ilik – Presedintele CCI Kirklareli si alti oameni de afaceri turci.

Seminarul a fost urmat de o serie de intalniri B2B intre firmele din Turcia si reprezentanti ai unor firme romanesti invitate.

Domeniile de interes pentru companiile din Turcia participante la acest forum, au fost: industria alimentara si a bauturilor, turism, sectorul chimic, comert, industria textila si a pielariei, industria sticlei, sectorul energiei regenerabile, masini si utilaje agricole, constructii, IMM-uri, masini si utilaje.

Afacerile de vanzare si solicitarile de parteneriat prezentate de RBE Connect in fata celor peste 80 de oameni de afaceri turci si romani, au fost din domeniul mobilei, textilelor, afaceri agricultura – alimentatie, bunuri de larg consum, turism, energie regenerabila, constructii, produse cosmetice, productie masini unelte, logistica.

Solicita lista delegatiei de oameni de afaceri din Turcia – Kirklareli, la [email protected]


 

©2021 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account