Consultanța în afaceri: dezvoltare, restructurare, reorientare și vânzare afaceri

Ne dorim să vă sprijinim în dezvoltarea și reorientarea afacerii Dvs către modele de business de viitor.

Vă putem sfătui si cum să vă vindeți afacerea, pentru a face loc altor proiecte antreprenoriale sau personale.

Avem echipa de experți şi mijloacele necesare pentru a vă ajuta să va îndepliniți ambițiile.

In contextul globalizării si al dependenței ridicate a mediilor de afaceri locale de schimbările internaționale, paradigmele de business se modifică des sub influenţa factorilor care depășesc graniţele naționale.

Decidenţii în afaceri trebuie să apeleze la noi resurse, metode şi tehnici pentru a reuşi intr-un mediu volatil.

 consultanta de afaceri pentru infiintare firma, dezvoltare afacere, reorganizarea companiei si vanzarea afacerii

vanzari consultanta afaceri reorganizare restructurare vand afacere de vanzare

Problemele companiilor devin din ce in ce mai complexe si mai greu de solutionat doar cu resursele interne.

Proprietarii de afaceri si Managerii trebuie să acceseze competenţe din ce in ce mai complexe, atât pentru a soluţiona problemele, a anticipa schimbarile modelelor lor de afaceri dar si pentru a-si creea si cultiva relaţii cu factori internaționali influenţi şi relevanţi pentru activitatea viitoare a companiei.

Consultanta de afaceri fonduri europene firme nerambursabile structurale

Schimbările creează noi oportunități, moment in care vă puteți integra in noi lanțuri de afaceri internaționale pentru un nou ciclu de business.

Pentru asta, trebuie să fiți permanent conectat la un sistem de afaceri aflat in continua remodelare si să acționați pro-activ, iar expertii Bursei Romane de Afaceri vă oferă această șansă.

Experienta ne-a dovedit ca provocarile cu care se confrunta afacerile sunt specifice fiecarei companii, si prin urmare noi va oferim solutii personalizate care tin cont de afacere, asociati sau actionari, si familiile acestora – acolo unde este cazul.

 

In functie de ceeace va doriti noi punem resursele la lucru.

Consultanta de afaceri fiscala juridica restructurare vand afacere legala. Consultanti taxe si fiscalitate, marketing, vanzari IT finantari bancare fonduri struccturale nerambursabile europene ue.

Cum facem asta?

Mai intâi vă ascultăm pentru a vedea cum putem pune resursele si cunoștințele expertilor noștri in afaceri, in folosul Dvs.

 

Incepem prin a vă cunoaște și a vă ințelege obiectivele personale și de business, iar ce ne veți spune va defini modul in care vom folosi expertiza, resursele si contactele noastre in beneficiul Dvs și al afacerii pe care o conduceți.

 

Contacteaza-ne confidential la telefon 021-266.56.77 sau prin formularul alaturat pentru a planifica o Sedinta de Consultanta.

NEW! Sedintele de Consultanta pot fi acum facute on-line si de la distanta, prin noua facilitate de comunicare video RBE Video Connect.

Nume si prenume (obligatoriu)

Denumirea organizatiei (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Detalii:

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account