Consultanța în afaceri pentru dezvoltare, restructurare, reorientare și vânzare afaceri

Ne dorim să vă sprijinim în dezvoltarea și reorientarea afacerii Dvs către modele de business de viitor.

Vă putem sfătui si cum să vă vindeți afacerea, pentru a face loc altor proiecte antreprenoriale sau personale.

Programeaza o

Sedinta de Analiza si Consultanta

la biroul Bursei Romane de Afaceri:

021-266.56.77 ; confidential@rbe.ro

Avem consultanți experți şi mijloacele necesare pentru a vă ajuta in planurile Dvs. de afaceri

In contextul globalizării si al dependenței ridicate a mediilor de afaceri locale de schimbările internaționale, paradigmele de business se modifică des sub influenţa factorilor care depășesc graniţele naționale.

Antreprenorii par ca nu mai inteleg ce se intampla. Decidenţii în afaceri trebuie să apeleze la noi resurse, metode şi tehnici pentru a reuşi intr-un mediu complex si in continua schimbare.

Consultanta in Afaceri capata o dimensiune practica.

Experienta ne-a dovedit ca provocarile cu care se confrunta afacerile sunt specifice fiecarei companii, si prin urmare noi va oferim – in cadrul Sedintelor de Analiza si Consultanta pentru Afaceri – solutii personalizate care tin cont de afacere, intentiile & prioritatile asociatilor (sau actionarilor) si ale familiilor acestora – acolo unde este cazul, precum si de situatia pietei si apetitul investitorilor pentru anumite domenii. In functie de ceea ce va doriti, noi punem resursele la lucru.

Cum functioneaza?

Ce obtii in urma Sedintei de Analiza si Consultanta in Afaceri

  • Mai intâi vă ascultăm pentru a vedea cum putem pune resursele si cunoștințele expertilor noștri in afaceri, in folosul Dvs. Incepem prin a vă cunoaște și a vă ințelege obiectivele personale și de business, iar ce ne veți spune va defini modul in care vom folosi expertiza, resursele si contactele noastre in beneficiul Dvs și al afacerii pe care o conduceți;
  • In functie de intentiile Dvs – pe care le analizam prin perspectiva complexa a informatiilor pe care le avem si a interactiunilor cu investitori straini, cumparatori si vanzatori de afaceri, finantatori, companii straine interesate sa intre pe piata romaneasca, sau alte firme care se confrunta cu provocari similare, va prezentam o serie de recomandari practice si actuale care pot valida sau invalida planurile initiale ale Dvs si reconfigura viziunea si asteptarile.
  • In sprijinul implementarii recomandarilor noastre, ulterior Sedintei de Analiza si Consultanta, vom reveni la Dvs cu o propunere de colaborare care sa tina cont atat de obiectivele Dvs cat si de situatia reala din piata, precum si de fezabilitatea si interesul potential pe care noi il estimam din partea unor posibili parteneri potriviti propunerii Dvs.

Stim ca fiecare antreprenor este cel mai bun cunoscator al afacerii lui. La fel de bine stim ca oricare antreprenor simte – in anumite momente cheie ale afacerii sale, nevoia de a se sfatui CONFIDENTIAL cu cineva in planurile si intentiile sale si bineinteles de a colabora cu experti pentru punerea in aplicare a solutiilor potentiale.

Contacteaza-ne confidential la telefon 021-266.56.77 sau prin formularul alaturat pentru a planifica o Sedinta de Analiza si Consultanta.

NEW! Sedintele de Consultanta in Afaceri pot fi acum facute online de la distanta, prin noua facilitate de comunicare video RBE Video Connect.

Nume si prenume (obligatoriu)

Denumirea organizatiei (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Detalii:

Consultanta afaceri

Problemele companiilor devin din ce in ce mai complexe si mai greu de solutionat doar cu resursele interne.

 

Proprietarii de afaceri si Managerii trebuie să acceseze competenţe din ce in ce mai complexe, atât pentru a soluţiona problemele, a anticipa schimbarile modelelor lor de afaceri dar si pentru a-si creea si cultiva relaţii cu factori internaționali influenţi şi relevanţi pentru activitatea viitoare a companiei.

Schimbările creează noi oportunități, moment in care vă puteți integra in noi lanțuri de afaceri internaționale pentru un nou ciclu de business.

 

Pentru asta, trebuie să fiți permanent conectat la un sistem de afaceri aflat in continua remodelare si să acționați pro-activ, iar expertii Bursei Romane de Afaceri vă pot ajuta în acest sens prin servicii de consultanta in afaceri, adaptate nevoilor dumneavoastră.

Consultanta afaceri – Tipuri de servicii oferite

Serviciile noastre de consultanta pentru afaceri, includ, printre altele:

1. Sprijin in realizarea planului de afaceri si/sau management;

2. Consultanta pentru accesarea de fonduri, inclusiv fonduri europene nerambursabile;

3. Consultanta pentru vanzari, cumparari, reorganizari sau fuziuni de afaceri;

4. Intermediere parteneriate de afaceri;

5. Evaluare idei de business etc.

Programeaza o Sedinta de Consultanta la biroul Bursei Romane de Afaceri !

021-266.56.77  | confidential@rbe.ro

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account