Consultanța în afaceri pentru restructurare, dezvoltare, finantare, atragere partener – investitor și vânzare afaceri

Incerci sa iti vinzi afacerea sau sa atragi un nou asociat – investitor? Esti interesat sa te dezvolti sau sa te reorientezi?

Doresti un punct de vedere independent si o analiza cu privire la optiunile, amenintarile si oportunitatile pentru firma ta, in contextul in care majoritatea afacerilor sunt afectate de COVID19?

Afla telefonic la 0212665677 sau prin email [email protected] cum poti programa o Sedinta de Analiza si Consultanta online cu expertii Bursei Romane de Afaceri, si ce documente trebuie sa ne trimiti inainte de Sedinta.

Asiguram si sprijin in implementarea masurilor rezultate in urma analizei (in masura in care se doreste acest lucru).

# ANALIZEZI  # ANTCIPEZI  # ACTIONEZI  # TE MENTII IN CURSA

Metodologie de lucru probata in cele peste 100 de Sedinte de Consultanta si Analiza organizate in beneficiul antreprenorilor – proprietarilor si decidentilor in companii.

Afla detalii si Programeaza o Sedinta de Analiza si Consultanta: 021 266 56 77; [email protected]

SAU INTRA IN CONTACT CU NOI PRIN FORMULARUL DE MAI JOS

Sedintele de Analiza si Consultanta in Afaceri dureaza una sau doua ore dupa caz iar costul va fi stabilit in prealabil, in functie si de numarul de specialisti implicati din partea Bursei Romane de Afaceri. Sedintele pot fi organizate la sediul Bursei Romane de Afaceri sau online, de la distanta, prin SKYPE, ZOOM, WhatsApp sau VIDEO-call

consultanta in afaceri online experti consultanti restructurare dezvoltare vanzare afacere

  Ce doresti? (obligatoriu)

  Majoritatea antreprenorilor care doresc vanzarea afacerii sau atragerea unui investitor / partener in business, intampina urmatoarele probleme:

  1. Nu stiu cum sa stabileasca pretul corect pe care il pot cere pentru afacerea lor;

  2. Doresc sa pastreze confidentiala intentia de vanzare, pentru a se proteja fata de angajati, clienti si alti parteneri de afaceri strategici;

  3. Au nevoie de sprijin in analiza „la rece” a afacerii, pentru a sti ce adauga valoare afacerii si ce ar putea sa reprezinte o problema la vanzare din perspectiva cumparatorului – investitorului;

  4. Nu au timpul necesar elaborarii profesioniste a materialelor de prezentare, care sa asigure confidentialitatea propunerii si sa furnizeze totusi suficiente informatii pentru ca propunerea sa fie atractiva. Din considerente lesne de inteles, acestea nu pot fi pregatite si promovate de angajati;

  5. Nu stiu cum e mai bine sa faca promovarea catre potentialii cumparatori – investitori a teaserului continand propunerea de vanzare;

  6. Comunicarea cu potentialii interesati care solicita detalii suplimentare, si selectarea celor care au real interes si potenta necesara – fata de cei care doar intreaba (si care pot fi angajatii sau concurentii), sunt de asemenea alte cateva provocari;

  7. Nu au cu cine sa se sfatuiasca in timpul discutiilor cu cei interesati (nu stiu ce e normal de acceptat si ce nu e / de multe ori prima oferta poate fi cea mai buna, putand fi si ultima, alteori pregatirea afacerii pentru vanzare putand aduce beneficii importante in pret);

  8. Luarea unor decizii importante in perioada negocierilor privind atragerea investitorului sau vanzarea cat si ulterior in perioada de transfer al afacerii;

  VEZI CUM TE PUTEM AJUTA

  Vă putem sprijini atat pentru organizarea procesului de vanzare a afacerii pentru a face loc altor proiecte antreprenoriale sau personale, cat si pentru dezvoltarea, finantarea și reorientarea afacerii Dvs către modele de business de viitor. Consultanta si sprijin in implementare.

  Avem consultanți-experți şi mijloacele necesare pentru a vă ajuta in planurile Dvs. de afaceri.

  Cum functioneaza?

  1

  Mai intâi vă ascultăm pentru a vedea cum putem pune resursele si cunoștințele expertilor noștri in afaceri, in folosul Dvs. Incepem prin a vă cunoaște și a vă ințelege obiectivele personale și de business, iar ce ne veți spune va defini modul in care vom folosi expertiza, resursele si contactele noastre in beneficiul Dvs și al afacerii pe care o conduceți;

  2

  In functie de intentiile Dvs – pe care le analizam prin perspectiva complexa a informatiilor pe care le avem si a interactiunilor cu investitori straini, cumparatori si vanzatori de afaceri, finantatori, companii straine interesate sa intre pe piata romaneasca, sau alte firme care se confrunta cu provocari similare, va prezentam o serie de recomandari practice si actuale care pot valida sau invalida planurile initiale ale Dvs si reconfigura viziunea si asteptarile.

  3

  In sprijinul implementarii recomandarilor noastre, ulterior Sedintei de Analiza si Consultanta, vom reveni la Dvs cu o propunere de colaborare care sa tina cont atat de obiectivele Dvs cat si de situatia reala din piata, precum si de fezabilitatea si interesul potential pe care noi il estimam din partea unor posibili parteneri potriviti propunerii Dvs.

  Stim ca fiecare antreprenor este cel mai bun cunoscator al afacerii lui. La fel de bine stim ca oricare antreprenor simte – in anumite momente cheie ale afacerii sale, nevoia de a se sfatui CONFIDENTIAL cu cineva in planurile si intentiile sale si bineinteles de a colabora cu experti pentru punerea in aplicare a solutiilor potentiale.

  Contacteaza-ne confidential la telefon 0212665677 sau prin formularul alaturat pentru a planifica o Sedinta de Analiza si Consultanta.

  Problemele cu care se confrunta antreprenorii devin din ce in ce mai complexe si mai greu de solutionat doar cu resursele interne.

  Proprietarii de afaceri si Managerii trebuie să acceseze competenţe multiple, atât pentru a soluţiona problemele, a anticipa schimbarile modelelor lor de afaceri dar si pentru a-si creea si cultiva relaţii cu factori internaționali influenţi şi relevanţi pentru activitatea viitoare a companiei.

  Schimbările din piata creează noi oportunități, moment in care vă puteți integra in noi lanțuri de afaceri internaționale pentru un nou ciclu de business.

  Pentru asta, trebuie să fiți permanent conectat la sistemul de afaceri RBE Connect si să acționați pro-activ, iar expertii Bursei Romane de Afaceri vă pot ajuta în acest sens prin servicii de consultanta in afaceri, adaptate nevoilor dumneavoastră.

  Programeaza o Sedinta de Consultanta la biroul Bursei Romane de Afaceri !

  0212665677  | [email protected]

   Ce doresti? (obligatoriu)

   In contextul globalizării si al dependenței ridicate a mediilor de afaceri locale de schimbările internaționale, paradigmele de business se modifică des sub influenţa factorilor care depășesc graniţele naționale.

   Antreprenorii par ca nu mai inteleg ce se intampla. Decidenţii în afaceri trebuie să apeleze la noi resurse, metode şi tehnici pentru a reuşi intr-un mediu complex si in continua schimbare.

   Consultanta in Afaceri capata o dimensiune practica.

   Experienta ne-a dovedit ca provocarile cu care se confrunta afacerile sunt specifice fiecarei companii, si prin urmare noi va oferim – in cadrul Sedintelor de Analiza si Consultanta pentru Afaceri – solutii personalizate care tin cont de afacere, intentiile & prioritatile asociatilor (sau actionarilor) si ale familiilor acestora – acolo unde este cazul, precum si de situatia pietei si apetitul investitorilor pentru anumite domenii, afaceri, produse si servicii. In functie de ceea ce va doriti, noi punem resursele la lucru.

   Serviciile noastre de consultanta pentru afaceri, includ, printre altele: Sprijin in realizarea planului de afaceri si/sau management, Consultanta pentru accesarea de fonduri, inclusiv fonduri europene nerambursabile, Consultanta pentru vanzari, cumparari, reorganizari sau fuziuni de afaceri, credite si finantari, Intermediere parteneriate de afaceri, Evaluare idei de business etc.

   ©2021 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

   Log in with your credentials

   sau    

   Ați uitat datele dvs.?

   Create Account