Termeni si conditii de utilizare

TERMENI DE UTILIZARE

Informaţiile prezentate pe platforma RBE Connect – https://rbe.ro denumita in continuare “Site-ul” sau “Web-site-ul, sunt furnizate / listate de catre Bursa Romana de Afaceri sau de catre utilizatori ai Site-ului, pentru a pune la dispozitia celor interesati date si informaţii de interes general precum si propuneri privind vanzarea si /sau cumpararea de afaceri, fuziuni si achizitii (m&a), identificarea de parteneri de afaceri din tara sau strainatate, gasirea de investitori pentru afaceri etc. La sectiunile aferente oportunitatilor si solicitarilor de afaceri, nu sunt admise reclame sau listari / promovari de produse sau servicii.

Informaţiile furnizate pe Site, nu au valoare de cerere sau oferta ferma, consultanţa profesionala sau juridica si nu se substituie serviciilor de audit sau consultanţa in afaceri, asistenţa financiara sau altor servicii profesionale incluzand dar fara a se limita la achizitii si fuziuni. In cazul in care sunteţi interesaţi de serviciile noastre, va recomandam sa contractati serviciile noastre specializate.

BURSA ROMANA DE AFACERI nu isi asuma nici un fel de raspundere sau obligaţie cu privire la datele si informaţiile publicate pe web-site. Utilizatorii care listeaza propuneri de afaceri, imagini sau alte informatii pe Web-site, isi asuma ca au acest drept legal din partea entitatii in numele careia fac acest demers. BURSA ROMANA DE AFACERI poate solicita utilizatorilor sa faca dovada acestui drept.

Datorita naturii proceselor de comunicare electronica, BURSA ROMANA DE AFACERI nu garanteaza si nu da asigurari ca web-site-ul nu va avea intreruperi, intârzieri, erori, omisiuni sau virusi. In consecinţa, datele si informaţiile sunt furnizate fara garanţii, exprese sau implicite, inclusiv dar fara a se limita la acurateţea, actualitatea si/sau integralitatea informaţiilor furnizate.

BURSA ROMANA DE AFACERI si partenerii, directorii, mandanţii, reprezentanţii sau salariaţii nu vor fi in nici o situaţie raspunzatori pentru niciun prejudiciu direct, indirect, incidental, special, punitiv, rezultant sau pentru alte prejudicii de orice natura (inclusiv, dar in mod nelimitativ, nu isi asuma nici o raspundere pentru pierderea folosinţei, a datelor sau profiturilor), indiferent de forma acţiunii respective, inclusiv dar fara a se limita la acţiuni contractuale, neglijenţa sau acte delictuale decurgând din sau in legatura cu web-site-ul, orice conţinut aflat pe web-site sau accesat prin utilizarea web-site-ului, sau din copierea, afisarea sau alta utilizare necomerciala a acestuia.

Unele informaţii publicate pe web-site pot sa faca uneori trimitere la alte web-site-uri interne si/sau externe, aceste linkuri fiind oferite de rbe ca o facilitate pentru utilizatorii nostri si au scop strict informativ. BURSA ROMANA DE AFACERI nu controleaza si nu este responsabila pentru nici unul dintre aceste web-site-uri sau pentru conţinutul acestora si nici nu poate garanta in nici un fel ca aceste linkuri nu se vor schimba in timp.  In vederea protejarii reputaţiei si marcilor comerciale, BURSA ROMANA DE AFACERI isi rezerva dreptul de a solicita la orice moment eliminarea oricarui link din sau catre web-site.

Având in vedere ca orice conţinut aflat pe acest web-site este protejat de drepturi de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala, orice utilizare neautorizata a oricaror materiale / date cu caracter personal / informaţii de orice natura aflate pe web-site poate incalca dreptul de autor, marca comerciala, legislaţia privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sau alte legi in vigoare.

In cazul in care un utilizator descarca materiale aflate pe web-site pentru uzul sau personal sau in scopul unei utilizari necomerciale, utilizatorul trebuie sa pastreze logo-ul RBE Connect si datele noastre de contact precum si toate mentiunile referitoare la dreptul de autor, marca comerciala si alte texte similare aflate pe materialele originale sau orice copii ale acestor materiale. Materialele aflate pe web-site nu pot fi modificate, reproduse, afisate in mod public, distribuite sau folosite in scopuri publice sau comerciale fara permisiunea scrisa explicita prealabila din partea BURSEI ROMANE DE AFACERI

BURSA ROMANA DE AFACERI nu isi asuma nici un risc, responsabilitate sau obligaţie in cazul in care un utilizator nu obţine o asemenea permisiune scrisa prealabila explicita de la noi.

BURSA ROMANA DE AFACERI si logo-ul BURSEI ROMANE DE AFACERI sunt marci comerciale inregistrate. Utilizarea acestor marci necesita permisiunea expresa prealabila din partea BURSEI ROMANE DE AFACERI Utilizarea neautorizata a acestora si a oricaror alte marci comerciale din portofoliul BURSEI ROMANE DE AFACERI va fi pedepsita conform legilor din Romania si UE.

Sunt explicit interzise linkurile inspre sau dinspre Site, care implica utilizarea neautorizata a logo-ului BURSEI ROMANE DE AFACERI si/sau incalca marcile comerciale si drepturile de autor.

Pentru listingurile gratuite in site, nu este permisa inserarea datelor de contact, a denumirii firmei sau a altor identificatori ai afacerii / propunerii respective. Comunicarea se face doar prin formularul de contact.

BURSA ROMANA DE AFACERI isi rezerva dreptul de a selecta materialele, datele si informatiile prezentate pe web-site si de a refuza publicarea materialelor primite, isi rezerva dreptul se a publica materialele in forma si cu continutul dorit, de a modifica, adauga linkuri, inlocui si/sau sterge orice conţinut aflat pe web-site si poate restricţiona accesul utilizatorilor la Site sau suspenda activitatea si/sau distribuirea fluxurilor de date catre si dinspre acest web-site in orice moment si la propria sa discreţie, fara vreo notificare prealabila.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account