Business Brokerage Course

DATA: 13 March 2015 – 14 March 2015

TARA/ORAS: /

DOMENIU: BUSINESS SERVICES

#: Courses

For the proper development of the business brokerage and intermediary profession in Romania, The National Association of Romanian Business Brokers, organise the Business Brokerage Courses, in partnership with the Romanian Business Exchange.

 

Cursurile de Brokeraj de Afaceri se adreseaza celor care detin o baza solida de cunostinte in domeniul afacerilor dar si celor care doresc reorientarea profesionala (in cazul persoanelor fizice) sau dezvoltarea portofoliului de servicii (in cazul persoanelor juridice).

Cursantii inscrisi la Scoala de Brokeraj in Afaceri isi vor insusi conceptele de baza ale brokerajului de afaceri. Totodata, vor afla cum sa organizeze si sa eficientizeze procesul de tranzactionare / intermediere de afaceri.

De asemenea, vor aprofunda procesul de Matchmaking precum si notiuni specifice tranzactiilor de fuziuni si achizitii (m & a) . Pe parcursul cursurilor, participantii se vor familiariza cu Codul de Etica si cu Standardele de Lucru ale Brokerilor de Afaceri.

CUI SE ADRESEAZA CURSURILE?

Cursurile oferite de Scoala de Brokeraj in Afaceri, sunt predate de traineri specializati si autorizati cu experianta in afaceri internationale. Acestea se adreseaza atat nivelului basic de pregatire in domeniul intermedierii de business, persoanelor care doresc sa profeseze meseria de broker de afaceri, cat si celor cu experienta, care doresc sa se puna la curent cu noua oportunitate de afaceri si cu noile tehnici de lucru aferente activitatii de intermediere de afaceri.

» Consultantilor si profesionistior in m&a, private equity, corporate finance si altor categorii de consultanti de afaceri in a caror activitate curenta, componenta de intermediere de afaceri are un rol foarte important in solutionarea problemelor cu care se confrunta clientii;

» Brokerilor imobiliari, agentilor de investitii, brokerilor de bursa si de asigurari care in activitatea lor lucreaza cu clienti care au diverse nevoi de afaceri, nevoi pe care ei le pot intermedia si largi in acest mod aria de competente, bazate pe o specializare si recunoastere a profesionalismului in materie de brokeraj de afaceri prin urmarea cursurilor de Brokeraj in Afaceri ANBAR;

» Avocatilor, evaluatorilor, auditorilor, contabililor si altor categorii profesionale care ofera servicii mediului de afaceri. Categorii care doresc sa afle tainele brokerajului de afaceri si sa isi certifice abilitatile in intermedierea de afaceri, crescandu-si gama de servicii oferite clientilor, creandu-si astfel un puternic diferentiator in fata competitorilor;

» Investitorilor, finantatorilor, cumparatorilor de afaceri;

» Tuturor celor interesati in noi oportunitati de cariera si dezvoltare personala, precum si celor care doresc sa isi reorienteze afacerea specializandu-se in brokerajul / intermedierea de afaceri.

CUM DEVIN BROKER DE AFACERI?

Pentru a deveni Broker de Afaceri Acreditat al Asociatiei Nationale a Brokerilor de Afaceri din Romania, trebuie sa parcurgeti cele doua Module de Curs in Brokerajul de Afaceri.

 • Modulul I: Introducere in Brokerajul de Afaceri

 • Modulul II: Certificare in Brokerajul de Afaceri

Obtinand Acreditarea de Broker de Afaceri ANBAR si devenind Membru ANBAR, ai recunoasterea profesionalismului in materie de intermediere de afaceri ceea ce inseamna ca iti poti incepe cariera de success in brokerajul de afaceri la nivel national si international utilizand resursele pe care ti le pune la dispozitie ANBAR in calitate de membru. Absolvirea Modulului II de curs va da oportunitatea de a deveni direct membru ANBAR, fara plata taxei de membru pentru primul an.

Mai mult, daca te inscrii de la bun inceput la ambele module de curs, platesti cu 10% mai putin.  VEZI MAI MULTE EVENIMENTE


   

  ©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

  Log in with your credentials

  or    

  Forgot your details?

  Create Account