Conferința BUSINESS-to-more-BUSINESS

Conferința BUSINESS-to-more-BUSINESS conturează cadrul de afaceri pentru anul 2016, în contextul noilor prevederi ale Codului Fiscal și ale transformării într-o economie digitală

 

În cadrul evenimentului va fi lansată publicația ,,Major Companies in  Romania’’

Doingbusiness.ro si Kompass Romania organizează în data de 10 noiembrie 2015, la București, Conferința BUSINESS-to-more-BUSINESS.

Conferința se desfășoară la Hotel Radisson Blu, de la ora 9.00 la ora 16.30, și este evenimentul de referință pentru 35.000 de companii care reprezintă comunitatea Kompass din România. BUSINESS-to-more-BUSINESS oferă participanților oportunitatea de a înțelege noile provocări ale economiei românești, de a discuta și descoperi soluții pentru succesul companiilor lor și de a întâlni potențiali parteneri de afaceri și colaboratori.

Speakerii din cadrul Conferinței BUSINESS-to-more-BUSINESS reprezintă cele mai mari companii din sectoarele cheie ale economie (telecomunicații, IT & C, servicii financiare, energie, retail, FMCG, servicii profesionale, etc), instituții economice de prestigiu și companii care au dovedit succesul anterprenorial. Invitații evenimentului vor trasa cadrul de afaceri pentru anul 2016 în contextul modificărilor Codului Fiscal și a evoluției generale a economiei aflată într-un nou ciclu de creștere, adaptării consumatorilor – clienți persoane fizice sau companii la noua realitate economică a transformării digitale, în toate domeniile.

Conferința debutează cu o sesiune de “Business Strategy” (oportunități și provocări pentru companii în contextul economic și politic actual și transformările impuse de hiperconectivitate și digitalizare). Într-un format interactiv, Cătălin Păuna (Country Economist Banca Mondială), Lucian Anghel (CEO – BCR Pensii, Președinte al Consiliul de Administrație BVB), Violeta Luca (Marketing & Operations Director Microsoft România), Gabriel Biriș (Managing Partner Biriș Goran SPARL), Răzvan Ionescu (Director Marketing Segment Business Telekom) și Dragoș Damian (Președintele Producătorilor de Medicamente Generice din România) moderați de jurnalistul Radu Soviani, vor descifra și contura tendințele de afaceri și ale mediului economic pentru anul 2016.

Conferința include sesiuni paralele dedicate tacticilor de afaceri de succes (vânzări și marketing, noul management, tehnologie, finanțare și leadership & coaching). O sesiune specială este dedicată dezvoltării rețelei de afaceri (networking) prin discuții cu participanții, speakerii și specialiștii prezenți în cadrul conferinței. Mai multe detalii despre programul Conferinței sunt disponibile aici: http://b2mb.doingbusiness.ro/ro/program/

În cadrul conferinței va fi lansată publicația Major Companies in Romania, ediția 2015, un instrument complet de evaluare a evoluției economiei românești pe baza celor mai recente date financiare disponibile. Evoluția celor 23 de sectoare principale ale economiei si a peste 100 de domenii analizate prin prisma rezultatelor celor mai importante companii din domeniu este însoțită în Major Companies in Romania de evaluări privind perspectivele pentru anul 2016 realizate de managerii reprezentantivi ai sectoarelor.

Partenerii Premium BUSINESS-to-more-BUSINESS sunt: Microsoft Romania, Telekom Romania, BCR, BCR Pensii, SAS Analytical Solutions. Evenimentul se bucură și de susținerea următorilor Parteneri: Biriș Goran, Expense Reduction Analysts, Equatorial, Edenred, Dr. Pendl & Dr. Piswanger, AIR FRANCE KLM,  RoCoach, Sodexo, World Vision, iar Consiliul Investitorilor Străini este organizația suport a evenimentului.

Conferința este promovată prin parteneriate media de: Hotnews.ro, AGERPRES, Spatiulconstruit.ro, Manager Express, Evenimente Biz, Cariere, Calendar Evenimente, Magazinul Progresiv, Jurnalul de Afaceri, Transilvania Business, Femei în afaceri,  bucureșteni.ro.și MANPRES.

Înregistrarea pentru participarea la eveniment poate fi făcută la: http://b2mb.doingbusiness.ro/ro/inregistrare/.

Despre Doingbusiness.ro

 

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia românească precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies în România în variante print și online incluse în portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agenție de evenimente, IBP Events (atât evenimente proprii, cât și pentru clienți), servicii de comunicare și direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață etc).

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: IMM ReStart Descopera-ti Potentialul (2015), CEO Conference – Shaping the Future (2015), IMM ReStart – Resurse și consultanță pentru dezvoltare (2014), Economia Azi – Opțiuni și oportunități pentru IMM-uri (2013), Realitatea în Afaceri – Drumul către performanță (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit (2010).

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account