Peste 150 de participanți, lideri din diferite domenii de activitate, oameni de afaceri si diplomati la prima editie a Bucharest Business Party & Networking

București, 15 iunie 2017 – Bucharest Business Party & Networking, eveniment organizat de INTELGLOBALIS Consulting in parteneriat cu BURSA ROMÂNĂ DE AFACERI

Bucharest Business Party & Networking – eveniment de business networking organizat in data de 15 iunie 2017, a reunit la București reprezentanti cu putere de decizie ai mediului de afaceri romanesc, lideri din diferite sectoare de activitate, precum si o serie de invitati speciali precum Shaun Riordan – diplomat britanic de cariera, Milan Peprnik – Ministru Consilier – Sef al Sectiei Economice a Ambasadei Republicii Cehe la Bucuresti, Wouter Reijers – Consulul Onorific al Olandei la Cluj, Dante Stein fondatorul Auto-Italia, Alain Schodts – Președintele Belgian Romanian Business Association.

Evenimentul s-a desfășurat într-o locație selectă din București, la restaurantul Casa Doina din parcul Kiseleff, și le-a oferit participanților pe durata celor 6 ore, ocazia să se cunoască și să creeze conexiuni de afaceri de calitate, într-o atmosferă degajată, fără sobrietatea întâlnirilor de business clasice și fără presiunea timpului.

“In calitate de co-organizator al Bucharest Business Party & Networking, doresc să le transmit în primul rând tuturor participantilor si partenerilor evenimentului un mesaj de mulțumire pentru bucuria de a ne fi alaturi. Ne pare bine să vedem că prin intermediul evenimentelor pe care le organizăm reușim să aducem în prim plan figuri reprezentative ale mediul de afaceri din Romania dar si din strainatate. A fost o altfel de seară de business imbinata perfect cu elemente de diplomatie” a declarat Valentin Preda, președintele Bursei Române de Afaceri, la finalul evenimentului.

Aflat la prima sa ediție, evenimentul a reunit peste 150 de participanți, printre care s-au numarat decidenti ai mediului de business (manageri, antreprenori, bancheri s.a.), ai mediului juridic (avocați, notari, executori judecătoresti s.a) precum și ai administrației locale, diplomați, medici, arhitecți și artiști din România dar și din străinătate.

Partenerul principal al evenimentului a fost Programul Tour & Cure, evenimentul fiind sustinut totodata si de companiile EMS FLOORS, BUSINESS ANATOMY, TIPOGRAFIA IMPRESS si Revista DEBIZZ.

eveniment afaceri bursa romana rbe connect

Succesul acestei prime editii a Bucharest Business Party & Networking i-a motivat pe organizatorii evenimentului sa anunte si editia a doua de la Bucuresti – cea de toamna-iarna 2017, data exacta si detaliile de participare urmand a fi anuntate din timp.

Bucharest Business Party & Networking aste un eveniment de afaceri

Bursa Română de Afaceri este prima și cea mai complexă platformă de intermediere și consultanță în afaceri din România cu acces la piața internațională, parteneri de afaceri, investitori străini, oportunități de afaceri, care facilitează internaționalizarea companiilor românești, finanțări și investiții private de capital, realizarea de parteneriate de afaceri, joint-ventures în țară și străinătate, dezvoltarea și/sau restructurarea afacerilor, vânzarea și cumpărarea de afaceri la cheie. Bursa Romana de Afaceri este si initiatoarea programului Business Diplomacy in Romania, care sustine ca orice business leader trebuie sa devina un diplomat pentru a reusi in mediul de afaceri global in care ne desfasuram activitatea.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account