Forumul de Afaceri Romania Taiwan a oferit oamenilor de afaceri romani posibilitatea de a realiza noi parteneriate si de a se conecta la noi oportunitati de afaceri

Forumul de Afaceri Romania Taiwan Bursa Romana de AfaceriRomania Taiwan Business Forum

In data de 19 Octombrie 2015, in Bucuresti, a avut loc Forumul de Afaceri Romania Taiwan, ce a oferit o sesiune de intalniri de stabilire de noi contacte de afaceri intre companii din Romania si Taiwan, alaturandu-se totodata seriei noastre de evenimente de business matchmaking.

La eveniment au participat un numar de aproximativ 45 de persoane importante din diferite companii ca : Chinese International Economic Cooperation Association, Anko Food Machine Co. Ltd, Green Master International Freight Services, Institute for Information Industry – International Division, AU/ GA Group, Taiwan Association of Machinery Industry, Hotron Precision Electronic Ind. Co., Lei Yueh Enterprise Co. Ltd, etc.

Astfel de evenimente de business si networking, cum a fost si Forumul de Afaceri Romania Taiwan, au in principal ca obiectiv stabilirea de noi parteneriate si cercetarea unor noi piete de desfacere.

Evenimentul a inceput prin prezentarea profilului companiilor taiwaneze si mediului lor de business, ulterior cei interesati au avut ocazia de a discuta concret propunerile si oportunitatile de afaceri existente, finalul bineinteles a fost satisfacut de partea taiwaneza printr-un aperitiv si un cocktail.

Pe viitor, pentru companiile romanesti care doresc sa-si dezvolte activitatea si pe mediul extern, foarte important este sa se alature comunitatii de afaceri internationale si sa participe cat mai des la astfel de evenimente de business pe care RBE CONNECT le va aduce la cunostinta.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account