Testeaza Gratuit Platforma, adaugandu-ti Solicitarea de afaceri in format simplificat (valabilitate 30 zile)

Listare Gratuita

Daca nu poti sau nu doresti sa aloci in acest moment nici un buget de promovare a nevoii tale, noi iti oferim totusi optiunea de publicare gratuita pentru 30 de zile a unui anunt in formatul simplist, fara imagini si fara a beneficia de servicii de promovare caz in care trebuie sa bifezi * Free (30 zile). Nu vei putea adauga numarul de telefon in corpul anuntului, ci vei fi contactat de cei interesati prin email. Asigura-te ca anuntul tau va fi aprobat spre publicare, scriind corect si completand toate informatiile relevante solicitarii.

Daca vrei sa tratezi problema la modul profesionist, depasind efortul postarii unui anunt gratuit, iti recomandam sa iti listezi si promovezi propunerea pe canalele noastre de business, utilizand serviciile de promovare aferente unuia din pachetele: Basic (149 Lei), ECONOMIC (1.249 Lei) sau PERSONALIZAT sau sa ne contactezi telefonic la 0212665677 pentru a discuta confidential un pachet personalizat.
Lucrand in stransa colaborare cu noi, iti cresti foarte mult sansele ca propunerea ta sa fie in atentia celor care pot fi Solutia la solicitarea ta.

Pentru a lista Solicitari si Propuneri de Afaceri in Eco-sistemul Bursei Romane de Afaceri trebuie sa ai cont si sa fii autentificat. Daca nu ai deja cont de business iti poti face rapid unul prin formularul de mai jos


Prenume (obligatoriu)
NUME (obligatoriu)
Username (obligatoriu)

Parola (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)
Compania / Organizatia

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account