Trei tineri din Alba Iulia si Cluj si-au deschis o afacere cu triciclete

Lucian si Cosmin sunt din Alba Iulia si, dupa ce au vizitat cateva dintre orasele turistice importante din Europa si nu numai, s-au gandit sa inceapa o afacere cu triciclete care sa le faca viata mai usoara turistilor din Cluj si Alba Iulia

S-au asociat cu inca o fosta colega de facultate si au deschis o afacere de succes din inchirierea de triciclete pentru cei mici si pentru adulti. Tricicletele electrice si reprezinta o modalitate de deplasare pentru turistii din marile orase.

Cu doar 2.000 de euro, cei doi tineri au pus pe roate o afacere de succes. Lucian si Cosmin au achizitionat mai multe triciclete electrice, pe care le inchiriaza turistilor de toate varstele.

Experienta este relaxanta, sigura si nu polueaza. Ideea a prins atat de bine incat in prezent detin in jur de 200 de astfel de triciclete electrice.

In prezent, cei doi detin centre de inchiriere pentru astfel de triciclete in cele mai importante orase turistice din Romania: „Am inceput cu patru triciclete in Alba Iulia anul trecut, in septembrie. Am simtit potentialul si am decis ca trebuie sa-l exploatam la nivel national”, a declarat Lucian pentru Pro TV.

Simina este din Cluj si a fost colega de facultate cu Lucian si Cosmin. Cei trei au pastrat o legatura stransa, astfel ca ideea de afacere cu triciclete a fost impartasita si dezvoltata.

Inspirata de succesul colegilor sai, Simina a decis sa deschida si ea un astfel de centru de inchiriere, in Cluj, un alt oras turistic foarte vizitat unde sunt organizate si multe targuri internationale de afaceri.

„Turistii sunt foarte incantati, sunt grupuri mari care vin si inchiriaza. Avem clienti adolescenti, chiar si oameni putin mai in varsta care vor sa se distreze”, a afirmat Simina pentru Pro TV.

Cei trei tineri au inteles ca astfel de vehicule neconventionale reprezinta viitorul intr-o lume tot mai inghesuita si poluata de

Citeste mai mult http://www.business24.ro/idei-afaceri/afaceri-cu-bani-putini/cum-sa-ti-faci-o-afacere-de-succes-cu-doar-2-000-de-euro-trei-tineri-din-romania-au-importat-o-idee-care-a-prins-foarte-bine-1568273

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account