Pentru a imbunatati comunicarea si interactiunea intre Companii, Asociatii de business, Ambasade, Institutii publice si orice alte organizatii din tara si strainatate, Bursa Romana de Afaceri pune gratuit la dispozitia tuturor celor interesati Catalogul Integrat de Companii, Organizatii de Afaceri, Ambasade si Institutii din Romania in varianta on-line

Vezi firmele, organizatiile si Institutiile care sunt deja prezentate in Catalogul online RBE Connect

Activitati principale
Se afiseaza 1 - 7 din 170 rezultate

De ce sa-ti adaugi firma sau organizatia in Directorul RBE Connect? Beneficii.

Apartenenta si Notorietate

Prezenta companiei sau organizatiei de business pe care o reprezinti intr-o platforma recunoscuta si apreciata atat la nivel national cat si international, de catre sectorul privat cat si de institutii publice si ambasade, asigura organizatiei tale o vizibilitate alaturi de alte firme, organizatii guvernamentale si ne-guvernamentale.

ON-LINE Marketing

Platforma RBE Connect este una complexa care iti ofera posibilitatea sa iti adaugi atat descrierea companiei / organizatiei, a produselor si serviciilor oferite dupa caz precum si diverse prezentari, fisiere si imagini reprezentative pentru activitatea ta. Utilizatorii platformei au posibilitatea de a te identifica prin sistemul de cautare avansat, dupa domenii de activitate, activitatile desfasurate, locatie (oras – judet) si cuvinte cheie si pot lua legatura cu tine prin formularul de contact. Ulterior iti poti lista / promova tot prin platforma RBE Connect si propunerile si solicitarile de afaceri si – pentru mai mare autenticitate, poti face legatura cu compania / organizatia deja listata.

Esti mai usor de gasit, si te integrezi in lanturile de business

Adaugarea firmei, organizatiei sau a institutiei (Minister, Agentie, Autoritate publica, Ambasada / Sectie Comerciala, Camera de Comert sau Asociatie de Business etc) in Directorul RBE Connect iti asigura vizibilitate si poti fi mai usor identificat de potentiali parteneri cu care sa te conectezi on-line. Iti recomandam ca pentru a beneficia din plin de prezenta in Directorul RBE Connect, sa adaugi atat logo-ul organizatiei cat si alte poze, prezentari si link-ul catre site-ul tau. Poti deasemenea sa pui un link reciproc din site-ul tau catre listingul organizatiei din platforma RBE Connect.

consultanta m&a Centrul de Expertiza in Afaceri si Relatii Internationale

business broker de afaceri intermediar vand firma

SEO & Link-building

Faptul ca iti oferim posibilitatea de a iti insera link catre site-ul tau, te ajuta sa iti construiesti linkuri externe (catre site-ul tau) dintr-o platforma de afaceri reprezentativa si bine indexata in mediul on-line pe zona de business;

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account