Centrul de Expertiza in Afaceri si Relatii Internationale (C.E.A.R.I.)

Modelele de business se schimba foarte des sub influenta factorilor care depasesc evolutiile sectoriale si granitele nationale.

Problemele companiilor devin din ce in ce mai complexe si mai greu de rezolvat.

Ai momente in care ti se pare ca orice faci nu gasesti solutia la provocarile care vin una dupa alta in afacerea ta?

Simti ca lucrurile nu mai functioneaza ca inainte?

Pentru a face business în secolul XXI, decidenţii în afaceri trebuie să apeleze la noi metode si tehnici pentru a reuşi intr-un mediu volatil și imposibil de anticipat doar cu resurse interne.

Centrul de Expertiza in Afaceri si Relatii Internationale al Bursei Romane de Afaceri – ofera servicii integrate de consultanta menite sa sprijine proprietarii de afaceri si managerii de companii sa anticipeze & adreseze provocarile complexe generate de noile transformari globale, dar si sa se integreze in noile lanturi de afaceri care se formeaza.

Centrul de Expertiza reuneste specialiști cu experiența internațională și competențe specifice in business development, vânzări, legislație și fiscalitate, finanțări bancare si nerambursabile, resurse umane, marketing și comunicare, networking, relații internaționale și nu în ultimul rând in domeniul diplomației în afaceri.

Beneficiarii Centrului de Expertiza in Afaceri si Relatii Internationale:

  • Oamenii de afaceri și decidenții din companii;
  • Investitorii institutionali si privati;
  • Bancherii;
  • Organizații din țara și străinătate, interesate sa fie la curent cu evolutia paradigmelor de business pe domeniile lor de interes.

Alege-ti Expertii C.E.A.R.I. de care ai nevoie, si noi iti aranjam intalnirea cu ei in persoana la biroul Bursei Romane de Afaceri, sau online prin serviciul RBE Video Connect

Contacteaza-ne la: 021.266.56.77   ;   office@rbe.ro

ACEASTA PAGINA DEDICATA CENTRULUI DE EXPERTIZA IN AFACERI SI RELATII INTERNATIONALE ESTE IN VARIANTA BETA. LANSAREA CENTRULUI DE EXPERTIZA SE VA FACE LA SFARSITUL ANULUI 2018. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.

[show-team  orderby=’rand’ category=’0,vanzari-cumparari-de-afaceri,analiza-si-managementul-riscului-in-afaceri,business-diplomacy,finantari-bancare,francize,interim-management,real-estate,restructurari-credite’ url=’active_new’ layout=’grid’ style=’img-rounded,img-white-border,text-center,img-above,3-columns’ display=’photo,website,position,social,freehtml,location,email,telephone,name,enhance-filter’]

Profesionistii interesati sa afle care sunt conditiile de inscriere ca Experti in Centrul de Expertiza in Afaceri si Relatii Internationale al Bursei Romane de Afaceri sunt rugati sa ne trimita CV-ul si Scrisoarea de Intentie prin email la office@rbe.ro.

Consiliul C.E.A.R.I. – care se intruneste o data pe luna, va raspunde solicitarilor Dvs.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account