Conferința „Real Estate, Quo Vadis?” a ajuns la ediția cu numărul 5

Conferința „Real Estate, Quo Vadis?”organizată anual de revista germano-română de business DeBizz Magazine a ajuns la ediția cu numărul 5. An de an, evenimentul își propune să analizeze atât oportunitățile de dezvoltare ale pieței imobiliare și de construcții, cât și principalele provocări întâmpinate de jucătorii de profil – dezvoltatori, constructori, arhitecți, producători de materiale sau furnizori de servicii.

Piața imobiliară și-a consolidat evoluția pozitivă în 2019, valoarea investițiilor depășind borna de un miliard de euro. Cererea pentru spații moderne de birouri, logistice sau locuințe se menține la cote ridicate, Bucureștiul fiind în continuare principala destinație pe radarul investitorilor.

Firmele de construcții, conectate în principal la șantierele private, așteaptă deblocarea proiectelor mari de infrastructură promise de autorități pentru extinderea business-ului. Pe segmentul producției de materiale, anul 2019 a adus o serie de preluări spectaculoase, o dovadă în plus a interesului investitorilor străini pentru piața locală.

O temă de actualitate va fi și în acest an cea a promovării soluțiilor eficiente și inteligente – smart building, smart cities – și a rolului acestora în asigurarea unei dezvoltări urbane durabile și sustenabile.

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account