Cursul de Brokeraj de Afaceri, singurul curs din Romania unde înveti să intermediezi afaceri intr-un mod profesionist

Bursa Romana de Afaceri organizeaza la Bucuresti in perioada 29 – 31 Martie prima serie de Cursuri de Intermediere / Brokeraj de Afaceri din anul 2018.

Organizate in parteneriat cu Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania – ANBAR, cursurile de brokeraj de afaceri sunt o continuare a actiunilor de profesionalizarea a activitatii de intermediere de afaceri desfasurate de ANBAR, si de ridicare la standarde internationale a practicilor locale din domeniu.

Programul de training combină partea de cursuri tinute de experți din mediul de business cu sesiuni de mentorat si practica in intermediere de afaceri care continua dupa finalizarea cursului, ambele menite să le ofere celor interesati sa isi extinda competentele in zona de intermediere de afaceri, atat sprijinul teoretic dar si practic pentru a-și insusi si exersa in conditii reale bunele practici din domeniu.

Cursurile de Brokeraj de Afaceri au demarat in anul 2013.

Incepand cu acest an au fost adaugate si sesiunile de mentoring si practica after-course pentru ca cei care participa la cursuri sa aiba sansa de a incepe mai usor sa practice intermedierea de afaceri.

Cursul de Brokeraj de Afaceri se adreseaza in principal consultantilor de afaceri, avocatilor si auditorilor, mediatorilor, evaluatorilor, brokerilor imobiliari si de credite precum si altor profesionisti care prin prisma activitatilor pe care le desfasoara interactioneaza cu alti oameni de afaceri si pot intermedia o relatie de afaceri in schimbul unui fee. Cei interesati de noi oportunitati de cariera sunt deasemenea bine veniti.

 

Intrucat cei care participa la cursurile de brokeraj de afaceri sunt in general persoane ocupate, aceasta sesiune de curs va concentra ambele module pe parcursul a trei zile 29, 30 si 31 Martie (Joi dupa amiaza, Vineri toata ziua si Sambata dimineata).

Taxa de participare la Cursul de Brokeraj de Afaceri este de 240 Euro + TVA

Cei interesati pot obtine mai multe informatii pe pagina dedicata Brokerilor de Afaceri din platforma de business matchmaking RBE Connect, inscrierile putand fi facute prin telefon 021-266.56.77 sau prin email la [email protected]

 

La finalul cursurilor, participantilor li se elibereaza Diploma de Participare din partea Bursei Romane de Afaceri si a Asociatiei Nationale a Brokerilor de Afaceri din Romania, acestia putand astfel sa aplice ulterior pentru a deveni membri ai ANBAR si parte din reteaua de brokeri de afaceri ai Bursei Romane de Afaceri.

 

Brokerul de Afaceri este profesionistul care poate facilita / organiza si eficientiza procesul de intermediere a unei afaceri si isi face din aceasta activitate un business in sine sau complementar cu alte activitati pe care le desfasoara in mod curent. Pentru clarificare, dam cateva exemple de tranzactii aflate in sfera de activitate a unui broker de afaceri: vanzarea – cumparare integrala sau partiala a unei afaceri, realizarea de parteneriate de afaceri si asocieri, vanzarea de tehnologie sau know-how, tranzactionarea de francize, realizarea de contacte de afaceri care sunt urmate de incheierea de tranzactii intre doi sau mai multi parteneri de afaceri etc.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

©2022 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account