Extinde-ti posibilitatile de a-ti gasi Dealuri si Clienti noi, si de a oferi servicii extinse

AVOCATI

BROKERI

ANALISTI FINANCIARI

CONTABILI

AUDITORI

Colaboreaza, Comunica, Integreaza-te in Dealuri si in Comunitatea de Business a

BURSEI ROMANE DE AFACERI

CONSULTANTI DE AFACERI

EXPERTI M&A

EVALUATORI

PRACTICIENI INSOLVENTA

.

EXECUTORI JUDECATORESTI

De ce utilizeaza Consultantii de afaceri si furnizorii de servicii profesionale pentru afaceri, platforma RBE Connect:

Networking de calitate

Comunitatea de afaceri este in continua schimbare, firme noi intrand pe piata in timp ce altele se inchid sau isi schimba furnizorii de servicii. Stai conectat in RBE Connect cu oamenii de afaceri activi si relevanti. Participa la evenimentele de afaceri si de networking din tara si strainatate.

Marcarea prezentei active in mediul on-line si off-line

Prezenta organizatiei, a produselor si serviciilor tale atat in mediul on-line cat si in cadrul evenimentelor de afaceri si de networking din tara si strainatate este cruciala pentru viitorul tau. Asigura-te ca esti vizibil si ca cineva reprezentativ la nivel national si international te recomanda la momentul potrivit. Inscrie-te in grupul nostru de colaboratori.

Identifica-ti colaboratori cu care poti sa faci echipa pe tranzactii

Construieste-ti echipa de colaboratori cu care poti rezolva problemele complexe cu care se confrunta Clientii. Aceasta echipa iti poate aduce dealuri si clienti pe domeniul tau de expertiza.

Gasire Solutii potentiale pentru problemele clientilor

Promoveaza sub numele tau, prin RBE Connect, solicitarile de business de orice fel ale clientilor tai (finantare, refinantare, vanzare a afacerii, atragerii de investitori financiari si strategici). Asiguri astfel confidentialiatea solicitarii clientului, in timp ce ii oferi acestuia servicii suplimentare si sansa de a-si solutiona problema. Tu vei fi punctul de contact, iar reusita tranzactiei va sta in mainile tale. Intaresti relatia de business cu clientul.

Stai la curent cu ultimele noutati si solicitari din mediul de afaceri

Vezi care sunt domeniile cele mai active, unde se fac dealuri, si orienteaza-te intr-acolo. Oamenii de afaceri care isi listeaza direct solicitari, propuneri sau afaceri de vanzare sunt potentiali clienti pentru tine.

Devino Broker de Afaceri

Afla care sunt pasii sa devii parte din singura Retea de Brokeri de Afaceri din Romania – vezi care sunt avantajele si beneficiile.

Asigura-te de o Comunicare eficienta in medii relevante?

Publica-ti comunicate de presa in PRbox

Partenerul nostru PRbox iti ofera oportunitatea de a-ti publica comunicatele de presa gratuit. Daca ai neovi de comunicare complexe, alege unul din pachetele noastre de comunicare.

Promoveaza Stirile organizatiei tale

RBE Connect a dezvoltat propriul site de stiri de afaceri, unde iti poti poti anunta – bilingv – noutatile si stirile.

Publica-ti Opiniile Profesionale in Blogul RBE Connect Expertise

Demonstreza-ti expertiza in fata potentialilor clienti, prin publicarea in Centrul de Resurse / Blogul de Afaceri / al Bursei Romane de Afaceri, a opiniilor profesionale pe diverse teme de interes pentru potentialii tai clienti (proprietari de afaceri, investitori strategici sau financiari, alte organizatii de business din tara si strainatate etc).

INTRA IN CONTACT CU NOI:

Bursa Romana de Afaceri – RBE Connect

Bratianu Business Center
Bd. I.C. Bratianu 10, etaj 2, Sectorul 3, Bucuresti, Romania
Tel: +4 021 266 56 77
Fax: +4 021 266 56 88
Email: [email protected]

dealuri consultanti m&a achizitii si fuziuni de companii firme vanzari cumparari analisti experti tranzactii stiri avocati auditori contabili

    ©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

    Log in with your credentials

    sau    

    Ați uitat datele dvs.?

    Create Account