Idei de Afaceri potential profitabile in 2018 si anii urmatori

Centrul National de Evaluare, Testare si Implementare de Idei de Afaceri

Bursa Romana de Afaceri iti ofera idei de afaceri mici, medii sau mari, online sau offline, idei de startup-uri, dar si Consultanta pentru implementare afaceri, prin Centrul National de Evaluare, Testare si Implementare de Idei de Afaceri

Esti interesat sa incepi o afacere plecand de la modele si idei de afaceri validate?

Ai idei de afaceri si cauti un partener sau capital de inceput?

Ai ceva idei de afaceri, dar nu stii cum sa le pui in aplicare?

Bursa Romana de Afaceri te poate sprijini cu informatii si alte resurse esentiale pentru a-ti pune in aplicare ideile de afaceri.

Programeaza o Intalnire de Consultanta! Incepe-ti afacerea in acceleratorul RBE Connect.

Afla mai multe: 021-266.56.77 ; office@rbe.ro

Idei de afaceri profitabile mici, medii si mari

Cauta Idei de Afaceri listate

5 votes
0 answers
866 vizualizari
Daca iti place sa conduci si vrei sa faci bani din asta, ai carnet de conducere si vrei sa iti incepi propria afacere in domeniu, te poti orienta catre o idee de afacere de transport de persoane. Daca ai permisul de conducere categoria B, trebuie sa ti-l upgradezi la categoria profesionist si ulterior iti poti cumpara sau inchiria un microbuz cu care sa iti incepi afacerea ta. Organizarea afacerii trebuie sa se faca in cadrul unei societati co...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
  • Teodor Preda a listat cu 1 an in urma
  • ultima oara activ: 1 an in urma
4 votes
0 answers
779 vizualizari
In anul 2018, este destul de facil sa iti faci o afacere profitabila in domeniul produselor lactate organice. Ai multiple surse de informare, exista deja o cultura a consumatorului in domeniu, si in orice supermarket / hypermarket exista un raion de produse BIO. Exista piata formata pentru produsele BIO, iar consumatorul este educat si doreste sa consume produse din ce in ce mai sanatoase. Acest lucru ar trebui sa iti dea mult curaj pentru a i...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
2 votes
0 answers
687 vizualizari
Inchirierea de litere luminoase pentru evenimente private si corporate a devenit o moda in Romania. In alte tari aceasta afacere de inchiriere Litere Luminoase este des intalnita, potentialul de crestere in tara noastra fiind unul considerabil Odata ce ti-ai cumparat literele luminoase, trebuie sa iti construiesti un site frumos, o pagina de facebook si bineinteles instagram, unde sa pui poze cu literele luminoaste pe care vrei sa le inchiriez...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
6 votes
0 answers
1k vizualizari
Dezvolta un magazin online cu produse romanesti traditionale! Una din ideile de afaceri pe care o poti incepe cu bani putini este sa-ti dezvolti propriul magazin online cu produse romanesti traditionale sau oricare alte produse romanesti cum ar fi alimente, bauturi, imbracaminte, incaltaminte, mobila, cosmetice, sapunuri, decoratiuni, haine etc care tu consideri ca pot fi vandute online in Romania si strainatate. Avantajul mare este ca poti in...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
Se afiseaza 1 - 4 din 40 rezultate

Ai idei de afaceri si doresti sa le pui in practica?

Esti gata sa demarezi o afacere si ai nevoie de putina inspiratie sau de cineva sa iti valideze ideea de afaceri si strategia de inceput? Contacteaza-ne la 021-266.56.77 sau la office@rbe.ro pentru a stabili o Sedinta de Consultanta si Evaluare a Ideii de Afaceri!

Vrei sa investesti alaturi de cineva care are o idee de afacere buna, si e capabil si dornic sa o construiasca impreuna cu tine?

Nu esti in nici una din situatii, dar vrei sa gasesti idei de afaceri profitabile sau parteneriate in care sa te poti implica alaturi de alti antreprenori?

Bursa Romana de Afaceri pune la dispozitia antreprenorilor romani
Centrul de Evaluare, Testare si Implementare de
Idei de Afaceri.

Centrul de Evaluare si Testare Idei de Afaceri a fost dezvoltat pentru a sprijini romanii cu initiativa antreprenoriala sa isi evalueze fezabilitatea ideilor de afaceri, si a-i indruma sa isi gaseasca resursele de care au nevoie pentru a putea pune in practica cu succes ideile si intiativele antreprenoriale.

Cum iti testezi ideea de afaceri:

  1. Iti faci cont rapid si gratuit aici in platforma si ne trimiti Ideea de Afaceri aici
  2. Noi iti evaluam ideea dupa metodologia dezvoltata de Bursa Romana de Afaceri, si iti trimitem pe email un Scor de Fezabilitate al ideii tale de afaceri.
  3. Daca ideea ta obtine un Scor de peste 50 puncte (din maximul de 100), noi iti oferim sansa de a-ti promova Gratuit idei de afaceri catre potentiali parteneri interesati sa investeasca alaturi de tine in afacere.
  4. Ulterior, noi iti putem oferi – la solicitarea ta expresa – contra sumei de 30 Euro, o intalnire de consultanta de o jumatate de ora in care iti revizuim ideea si propunerea de afaceri, putand astfel sa o recomandam in mod special in fata potentialilor oameni de afaceri interesati. Bursa Romana de Afaceri ofera Clientilor sai, contra-cost, si sprijin logistic pentru infiintarea afacerii, spatii de birouri cu acces la toate resursele de care este nevoie pentru a inceperea afacerii bazate pe ideea ta de afaceri.

EVALUEAZA-TI
IDEEA
DE AFACERI

Consultantii Bursei Romane de Afaceri

iti vor acorda un Scor, Gratuit!

Evaluare idei de afaceri

HAI SA FACEM
CUNOSTINTA.

Te asteptam la sediul nostru

Bursa Romana de Afaceri

Adresa: Str Albac nr. 11, etaj 5, Sectorul 1, Bucuresti, Romania

Telefon: +4 021 266 56 77 ; E-mail: confidential@rbe.ro

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account