Idei de Afaceri potential profitabile in 2018 si anii urmatori

Centrul National de Evaluare, Testare si Implementare de Idei de Afaceri

Bursa Romana de Afaceri iti ofera idei de afaceri mici, medii sau mari, online sau offline, idei de startup-uri, dar si Consultanta pentru implementare afaceri, prin Centrul National de Evaluare, Testare si Implementare de Idei de Afaceri

Esti interesat sa incepi o afacere plecand de la modele si idei de afaceri validate?

Ai idei de afaceri si cauti un partener sau capital de inceput?

Ai ceva idei de afaceri, dar nu stii cum sa le pui in aplicare?

Bursa Romana de Afaceri te poate sprijini cu informatii si alte resurse esentiale pentru a-ti pune in aplicare ideile de afaceri.

Programeaza o Intalnire de Consultanta!

Afla mai multe: 021-266.56.77 ; office@rbe.ro

Idei de afaceri profitabile mici, medii si mari

Cauta Idei de Afaceri listate

5 votes
0 answers
434 vizualizari
Idee de afacere cu bani putini: Cumpara cu 5000 Euro o firma existenta de Curierat cu bicicleta (cu contracte in derulare) Daca esti in cautare de idei de afaceri profitabile cu bani putini, si in care sa fii si tu direct implicat, iti propunem sa iei in considerare una din ideile de afaceri afaceri mici pe care o poti incepe imediat in domeniul curieratului pe bicicleta. Ideea de afaceri de curierat pe bicicleta este una in crestere in specia...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
  • Valentin PREDA a listat cu 1 lună in urma
  • ultima oara activ: 2 săptămâni in urma
2 votes
0 answers
140 vizualizari
Doresc infiintarea unei retele de statii de alimentare pentru masini electrice in raza Municipiului Iasi. Aceasta idee de afaceri in Iasi reprezinta un pilon de dezvoltare a infrastructurii pentru infiintarea unei afaceri care sa genereze profit.
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
3 votes
0 answers
200 vizualizari
Pentru cei care doresc idei de afaceri sau au initiative antreprenoriale, le dau spre inchiriere / vanzare fabrica de tamplarie lemn stratificat – usi si ferestre Fabrica este potrivita pentru cei care cauta idei de afaceri si afaceri la cheie profitabile. Fabrica de vanzare functioneaza din anul 2000, are comenzi, este profitabila. Este o afacere la cheie pe care cumparatorii interesati de afaceri in domeniul prelucrarii lemnului, usi s...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
  • Liviu Bardan a listat cu 5 luni in urma
  • ultima oara activ: 2 săptămâni in urma
1 vote
0 answers
281 vizualizari
Ideea de afaceri pe care doresc sa o prezint se refera la dezvoltarea unui business constand intr-un atelier de creeatie. Atelierul de creatie pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani este o idee de business mai mult din pasiune. Prin aceaste idei de afaceri vreau sa implementez predarea cu psihologi pregatiti foarte bine pe domeniul copiilor , atelier de dans pentru recreere, ateliere de pictura si modelaj, un program special pentru ...
  • Alex Teo a listat cu 9 luni in urma
  • ultima oara activ: 2 săptămâni in urma
Se afiseaza 1 - 5 din 36 rezultate

Ai idei de afaceri si doresti sa le pui in practica?

Esti gata sa demarezi o afacere si ai nevoie de putina inspiratie sau de cineva sa iti valideze ideea de afaceri si strategia de inceput? Contacteaza-ne la 021-266.56.77 sau la office@rbe.ro pentru a stabili o Sedinta de Consultanta si Evaluare a Ideii de Afaceri!

Vrei sa investesti alaturi de cineva care are o idee de afacere buna, si e capabil si dornic sa o construiasca impreuna cu tine?

Nu esti in nici una din situatii, dar vrei sa gasesti idei de afaceri profitabile sau parteneriate in care sa te poti implica alaturi de alti antreprenori?

Bursa Romana de Afaceri pune la dispozitia antreprenorilor romani
Centrul de Evaluare, Testare si Implementare de
Idei de Afaceri.

Centrul de Evaluare si Testare Idei de Afaceri a fost dezvoltat pentru a sprijini romanii cu initiativa antreprenoriala sa isi evalueze fezabilitatea ideilor de afaceri, si a-i indruma sa isi gaseasca resursele de care au nevoie pentru a putea pune in practica cu succes ideile si intiativele antreprenoriale.

Cum iti testezi ideea de afaceri:

  1. Iti faci cont rapid si gratuit aici in platforma si ne trimiti Ideea de Afaceri aici
  2. Noi iti evaluam ideea dupa metodologia dezvoltata de Bursa Romana de Afaceri, si iti trimitem pe email un Scor de Fezabilitate al ideii tale de afaceri.
  3. Daca ideea ta obtine un Scor de peste 50 puncte (din maximul de 100), noi iti oferim sansa de a-ti promova Gratuit idei de afaceri catre potentiali parteneri interesati sa investeasca alaturi de tine in afacere.
  4. Ulterior, noi iti putem oferi – la solicitarea ta expresa – contra sumei de 30 Euro, o intalnire de consultanta de o jumatate de ora in care iti revizuim ideea si propunerea de afaceri, putand astfel sa o recomandam in mod special in fata potentialilor oameni de afaceri interesati. Bursa Romana de Afaceri ofera Clientilor sai, contra-cost, si sprijin logistic pentru infiintarea afacerii, spatii de birouri cu acces la toate resursele de care este nevoie pentru a inceperea afacerii bazate pe ideea ta de afaceri.

EVALUEAZA-TI
IDEEA
DE AFACERI

Consultantii Bursei Romane de Afaceri

iti vor acorda un Scor, Gratuit!

Evaluare idei de afaceri

HAI SA FACEM
CUNOSTINTA.

Te asteptam la sediul nostru

Bursa Romana de Afaceri

Adresa: Str Albac nr. 11, etaj 5, Sectorul 1, Bucuresti, Romania

Telefon: +4 021 266 56 77

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Forgot your details?

sau

Create Account