EVALUEAZA-TI
IDEEA
DE AFACERI

Consultantii Bursei Romane de Afaceri iti vor da un scoring, Gratuit!

evaluare-idee-de-afaceri-fezabilitate Idei de Afaceri

Bursa Romana de Afaceri, pune la dispozitia antreprenorilor romani,
Centrul de Evaluare, Testare si Implementare de
Idei de Afaceri.

Centrul de Evaluare si Testare Idei de Afaceri a fost dezvoltat pentru a sprijini romanii cu initiativa antreprenoriala sa isi evalueze fezabilitatea ideilor de afaceri, si a ii indruma sa isi gaseasca resursele de care au nevoie pentru a putea pune in practica cu succes ideile si intiativele antreprenoriale.

Cum iti testezi ideea de afaceri:

  1. Iti faci cont rapid si gratuit aici in platforma si ne trimiti Ideea de Afaceri aici

  2. Noi iti evaluam ideea dupa metodologia dezvoltata de Bursa Romana de Afaceri, si iti trimitem pe email un Scoring care reflecta fezabilitatea ideii tale de afaceri.

  3. Daca ideea ta obtine un Scor de peste 50 puncte (din maximul de 100) noi iti oferim sansa de a iti promova gratuit idei de afaceri catre potentiali parteneri interesati sa investeasca alaturi de tine in afacere.

  4. Ulterior, noi iti putem oferi – la solicitarea ta expresa – contra sumei de 30 Euro, o intalnire de consultanta de o jumatate de ora in care iti revizuim ideea si propunerea de afaceri, putand astfel sa o recomandam in mod special in fata potentialilor oameni de afaceri interesati. Bursa Romana de Afaceri ofera Clientilor sai contra-cost, si sprijin logistic pentru infiintarea afacerii, spatii de birouri cu acces la toate resursele de care este nevoie pentru a inceperea activitatii.

Ai idei de afaceri si doresti sa le pui in practica?

Esti gata sa demarezi o afacere si ai nevoie de putina inspiratie, sau de cineva sa iti valideze ideea de afaceri si strategia de inceput?

Vrei sa investesti alaturi de cineva care are o idee de afacere buna, si e capabil si dornic sa o construiasca impreuna cu tine?

Nu esti in nici una din situatii, dar vrei sa gasesti idei de afaceri profitabile, sau parteneriate in care sa te poti implica alaturi de alti antreprenori?

HAI SA FACEM
CUNOSTINTA.

Te asteptam la sediul nostru

Adresa: Bratianu Business Center – Bd. I.C. Bratianu 10, etaj 2, Sectorul 3, Bucuresti, Romania

Telefon: +4 021 266 56 77

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Vezi alte Idei de Afaceri listate

 

0 voturi
0 raspunsuri
71 vizualizari
Doresc infiintarea unei retele de statii de alimentare pentru masini electrice in raza Municipiului Iasi.  Acest proiect reprezinta un pilon de dezvoltare a infrastructurii pentru infiintarea unei afaceri care sa genereze profit.
0 voturi
0 raspunsuri
145 vizualizari
Fabrica functioneaza din anul 2000,are comenzi,este profitabila. Spatiu de productie 2000 mp acoperiti,2000 descoperiti http://www.eambient.ro
0 voturi
0 raspunsuri
252 vizualizari
Our association invite all the interested Investment Funds to offer a Corporate Sponsorship for this residential project. Our association will build a residential complex with 50 houses and public utility buildings: School grades 1-10; Kindergarten; Medical clinic for consultations and treatmen...
1 - 3 din 34

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account