Esti Practician in Insolventa, Executor Judecatoresc, Bancher sau Broker de Afaceri care se ocupa de vanzarea de active si afaceri la cheie, si doresti sa iti atingi obiectivele mandatului tau?

insolventa

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obtine toate avantajele si beneficiile colaborarii cu noi.

Daca nu ai inca cont in platforma, iti poti face rapid unul gratuit aici,

dupa care,

Iti promovezi fara nici un cost anunturile de Vanzare de Afaceri sau Active in fata membrilor si vizitatorilor platformei Bursei Romane de Afaceri, pentru a iti gasi cumparatori.

FREE

 Pe baza elementelor pe care le-ai listat, ne poti solicita la [email protected], o evaluare gratuita cu privire la modul in care noi si brokerii nostri de afaceri nationali si internationali putem contribui la restructurarea si/sau vanzarea afacerilor si a activelor de care te ocupi.

FREE

 Stabilim un mod de colaborare.

Iti vom putea atunci recomanda cel putin un potential cumparator sau partener de afaceri interesat de oportunitatea respectiva.

Pentru aceasta etapa, colaborarea poate fi sub forma unui success – fee la vanzarea afacerii sau activului, dupa caz.

WIN-WIN

Listarea si promovarea afacerilor & activelor de vanzare pe platforma specializata a Bursei Romane de Afaceri, este Gratuita.

 

Incepe acum promovarea afacerilor de care te ocupi, si un consultant al Bursei Romane de Afaceri te va asista in caz de nevoie.

insolventafirme insolventa reorganizare faliment active companii oportunitati lichidare executare silitainsolventa faliment afacere de vanzare afaceri online restructurare

Pagina este dedicata Practicienilor in Insolventa, Executorilor Judecatoresti, Bancherilor, Avocatilor, Consultantilor de Afaceri, Brokerilor de Afaceri si Imobiliari precum si altor categorii profesionale care doresc sa isi maximizeze sansele de a vinde active sau afaceri la cheie aflate in diferite stadii.

Ai o companie care este in prag de insolventa si cauti o solutie de revigorare? Ti-a fost votat planul de reorganizare si doresti sa il aplici, pentru iesirea din insolventa? Ai active de vanzare in faliment sau executare silita? Aici este locul unde iti poti promova eficient anunturile.

insolventa

Daca din diverse considerente, nu vrei sa iti promovezi direct listingurile, ci doresti ca acest lucru sa fie facut de unul din brokerii nostri de afaceri, te rugam sa ne scrii la: [email protected] sau sa ne suni la 021 – 266.56.77

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account