HotSpot Brasov va avea loc in data de 29 Ianuarie, incepand cu ora 18.30, la Sergiana Center – Salon Pearl

Brașovul, a-5-a economie județeană a României (potrivit datelor statistice aferente anului 2019), a trecut printr-o transformare economică radicală, odată cu desființarea vechilor coloși industriali ai perioadei comuniste. Dispariția centrelor de tradiție a făcut loc unui număr important de investiții private de succes, topul celor mai mari business-uri din Brașov fiind dominat în prezent de companii cu capital majoritar german. În plus, în Brașov s-au dezvoltat în ultimii ani și mai multe business-uri controlate de antreprenori români.

DeBizz Magazine își propune prin organizarea acestui eveniment să faciliteze crearea un spațiu de dialog constructiv între investitorii privați, interesați de soluții de stimulare a afacerilor și entități economico-administrative locale.

Astfel, prioritățile economice generate de mediul de afaceri (economia ”reală”) pot fi puse în oglindă cu obiectivele aflate pe agenda autorităților locale.

Participarea este gratuita, prin inscriere la urmatorul link: http://www.debizz.ro/inscriere-participare-eveniment/ in limita locurilor disponibile si este asigurata doar dupa primirea confirmarii pe e-mail din partea echipei DeBizz Magazine.

Printre partenerii evenimentului regasim Bursa Romana de Afaceri, PRbox, Business Mark, Teaha Management Consulting.

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account