Conectam proprietarii de afaceri si decidentii din companii, cu investitori strategici si financiari, cumparatori de afaceri, consultanti si finantatori

Dealuri si Conexiuni de afaceri de Calitate prin Bursa Romana de Afaceri

De ce utilizeaza proprietarii de afaceri si decidentii din companii, platforma RBE Connect:

Extinderea Networkingului de calitate

Partenerii de afaceri cu care colaborezi pot spune multe despre viitorul afacerii tale. Pregateste-ti afacerea pentru urmatorul nivel, largindu-ti aria de parteneri de afaceri si investitori strategici si financiari reprezentativi.

Promovarea afacerii in mediul on-line si off-line

Marcheaza-ti prezenta companiei, a produselor si serviciilor tale atat in mediul on-line cat si in cadrul evenimentelor de afaceri si de networking din tara si strainatate. Asigura-te ca cineva reprezentativ la nivel national si international iti prezinta afacerea si propunerile tale in medii de afaceri relevante.

Identificarea celui mai potrivit Consultant

Ai de rezolvat o problema? Gaseste expertul care intelege afacerea ta si are experienta in domeniu.

Gasirea de Finantari si Investitori strategici si financiari

Promoveaza-ti confidential solicitarile de finantare sau refinantare. Vezi in ce masura exista potentiali investitori strategici sau financiari interesati de propunerile tale de afaceri.

Promovarea Solicitarilor de Parteneriat

Listeaza-ti propunerile de business si intra in contact direct cu potentiali parteneri de afaceri interesati de oportunitatile tale.

Gasirea de piete de desfacere

Promoveaza-ti oportunitatile si interesele de afaceri la intalnirile cu parteneri de afaceri internationali organizate de Bursa Romana de Afaceri.

Participarea la targurile internationale din industria ta, te ajuta sa intalnesti cumparatori pentru produsele si serviciile tale precum si potentiali investitori pentru afacerea ta. Acum statul roman iti poate finanta nerambursabil, pana la 50,000 lei pentru asemenea actiuni de promovare externa.

Re-orientarea Afacerii catre noi modele

Schimbarea frecventa a paradigmelor de business, creeaza atat amenintari cat si oportunitati. Anticipati acest moment, pentru a va putea integra in noi lanțuri de afaceri internaționale pentru un nou ciclu de business.

Cresterea sau diversificarea companiei prin achizitia altor businessuri

 Diversifica-te investind intr-un business la cheie. Creste-ti afacerea existenta prin achizitia alteia.

Explorarea posibilitatii Vanzarii Afacerii

Afla care sunt pasii, vezi cat poate valora afacerea ta, promoveaza-ti afacerea catre cumparatori si investitori interesati. Noi iti oferim atat varianta on-line cat si off-line. Te putem sfatui de la inceput pana la sfarsit. Construieste din timp relatii cu potentialii cumparatori ai afacerii tale.

Ai o afacere si vrei sa Comunici eficient?

Publica comunicate de presa

Asigura-te ca oferta companiei tale este bine promovata si indexata in medii on-line relevante vizitate de investitori strategici si financiari precum si de alti oameni de afaceri reprezentativi. Pentru eficienta maxima, pachetele de comunicare oferite de Bursa Romana de Afaceri se personalizeaza pentru fiecare afacere in parte. Vezi care sunt site-urile partenere.

Promoveaza Stirile companiei

Bursa Romana de Afaceri a dezvoltat propriul portal de stiri de business, unde iti poti publica – atat in limba romana cat si in engleza, ultimele noutati / stiri ale firmei tale.

Scrie Editoriale in Blogul Bursei Romane de Afaceri

Arata-ti expertiza in fata tutror, prin publicarea punctelor tale de vedere profesionale, in Centrul de resurse al RBE Connect.

INTRA IN CONTACT CU NOI:

Bursa Romana de Afaceri – RBE Connect

Str Albac nr 11, etaj 5, Sectorul 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4 021 266 56 77
Fax: +4 021 266 56 88
Email: [email protected]

investitori imobiliari Bratianu Business center

    ©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

    Log in with your credentials

    sau    

    Ați uitat datele dvs.?

    Create Account