Misiune economica romaneasca in Republica Ceha, pe durata desfasurarii Targului Tehnic International MSV: 8 - 11 Octombrie 2017

misiune economica brno republica ceha bvv organizator targuri strainatate reprezentant

ambasada republicii cehe la bucuresto republica ceha cehia afaceri

bursa romana de afaceri organizare misiune economica organizator afaceri cehia republica ceha brno targuri expozitii

In calitate de reprezentant oficial pentru Romania al unuia dintre cei mai mari organizatori de targuri si expozitii din Europa Centrala si de Est – BVV Trade Fairs Brno, Bursa Romana de Afaceri – RBE Connect va organiza in perioada 8 – 11 Octombrie 2017 – in parteneriat cu Ambasada Republicii Cehe la Bucuresti, o misiune economica la Brno – Republica Ceha, pe durata desfasurarii a patru targuri internationale de mare anvergura: Targul Tehnic International – MSV 2017, Targul de Automatizari, Tehnologii si Aparatura de masura si control, Targul de Transport si Logistica precum si cel de Tehnologii pentru Protectia Mediului.

msv 2017 brno cehia targ international tehnic export parteneri de afaceri internationali rbe connect

misiune economica brno republica ceha internationalizare targ international misiuni economice in strainatate

Firmele romanesti interesate sa intalneasca reprezentanti ai celor peste 1700 de companii internationale din domeniile mai sus mentionate participante la targurile care au loc in perioada respectiva in complexul expozitional de la Brno, sunt invitate sa se alature misiunii economice care are ca obiectiv realizarea de contacte de afaceri si deschideri de noi piete de desfacere pentru firmele participante, promovarea la nivel international a produselor si serviciilor acestora precum si cunoasterea ultimelor tehnologii in domeniu.

Costul estimativ al misiunii este de 1,100 Euro/participant si acopera transportul cu avionul dus-intors Bucuresti – Praga, cazarea la hotel de 3-4 stele in Brno pentru 3 nopti, si taxa de participare care include prezenta in catalogul misiunii, aranjarea intalnirilor cu parteneri de afaceri internationali pe profilul de activitate al firmelor participante la misiune, si asistenta Bursei Romane de Afaceri pe durata respectiva.

Transportul de la Praga la Brno si retur se poate face cu trenul rapid sau autocarul dupa caz, costul fiind inclus in suma de mai sus.

Misiunea economica va fi condusa de presedintele Bursei Romane de Afaceri dl Valentin PREDA cu experienta in organizarea de astfel de misiuni in Suedia, Norvegia, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda, Thailanda, Indonezia, Qatar, Mexic etc.

Cei interesati pot solicita Programul Misiunii telefonic la 021-266.56.77 sau prin email la [email protected]

Targul Tehnic International – MSV 2017 este o emblema a Europei, aflandu-se anul acesta la cea de-a 59-a editie, cu un numar de peste 1700 de companii expozante si un trafic de peste 75 000 de vizitatori din peste 50 de tari din intreaga lume.

Sectoarele principale ale Targului International Tehnic – MSV 2017: Masini unelte de prelucrare si formare a metalelor, industria metalurgica, sudura si tehnologii de suprafata, minerit, metalurgie, ceramica si ingineria sticlariei, materiale si componente pentru ingineria mecanica, sisteme hidraulice si pneumatice, tehnologii de racire si aer conditionat, echipamente de putere si transformare, curenti tari, electronica, automatizari si tehnologii de masurare, cercetare, dezvoltare, transfer de tehnologii, servicii financiare, materiale plastice, materiale compozite, produse chimice pentru inginerie.

misiune economica international brno republica ceha msv targul tehnic automatizari transport logistica mediu productie 2017

Participantii la misiune ii pot intalni in cadrul sesiunilor de B2B si/sau aborda direct la stand pe expozantii acestor targuri pentru a le propune parteneriate sau pur si simplu de a le vinde produsele si/sau serviciile aferente domeniului lor de activitate.

70% din vizitatorii targului sunt factori de decizie in companii si influenti in deciziile de cumparare, o treime dintre ei fiind in roluri de management, aspect important ce confirma numarul in crestere a vanzarilor si contractelor semnate chiar in cadrul targului.

Anul acesta, INDIA va fi tara partenera a targului MSV. In cea de-a doua zi a targului va fi organizata “Ziua Indiei” unde firmele interesate sa dezvolte relatii de afaceri cu companiile din India se pot prezenta/inscrie la sesiunile de B2B ce vor fi organizate toata ziua.

 

Parteneriatul Bursei Romane de Afaceri cu organizatorul de targuri si expozitii BVV Trade Fairs Brno, completeaza alaturi de alte parteneriate externe, gama serviciilor de internationalizare si vizeaza in mod special internationalizarea companiilor romanesti sprijinita incepand cu vara anului 2017 si prin Programul de sustinere a internationalizarii operatorilor economici romani, prin finantarea participarii individuale la targuri, expozitii si misiuni economice in strainatate.

msv-2016- misiuni economice targuri internationale strainatate program internationalizare minister mediu afaceri antreprenoriat

Inscrieri la 021-266.56.77 sau prin email la [email protected]

 

Vezi aici alte evenimente, targuri, expozitii si misiuni economice in strainatate la care poti participa.

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account