Vineri 11 Noiembrie 2016 – Morning Coffee @ RBE Connect – pentru furnizorii de servicii profesionale pentru afaceri

A doua editie a Morning Coffee @ RBE Connect va avea loc in data de 11 Noiembrie 2016 incepand cu ora 10:00 la sediul Bursei Romane de Afaceri din Bd. I. C. Bratianu nr. 10, si va fi dedicata furnizorilor de servicii profesionale pentru afaceri. 

Cinci furnizori de servicii profesionale pentru afaceri – avocati, auditori, evaluatori, contabili, consultanti de afaceri – care vor fi selectati dintre aplicanti, vor putea afla cum isi pot ajuta clientii sa isi gaseasca noi parteneri si oportunitati de afaceri si sa isi promoveze afacerile din orice domeniu prin platforma internationala RBE Connect. Colaborarea cu Bursa Romana de Afaceri maximizeaza sansele de reusita in gasirea solutiilor la diversele nevoi ale clientilor Dvs, inclusiv de vanzare a afacerii, obtinere de finantari, gasire de noi piete de desfacere etc.

Reprezentantii Bursei Romane de Afaceri vor prezenta in cadrul intalnirii, si cateva din intentiile unor firme straine de a intra pe piata din Romania si a dezvolta afaceri prin investitii directe sau prin parteneriate cu firme romanesti, reuniunea din data de 11 noiembrie avand ca obiectiv si identificarea unor oportunitati reale de investitii si afaceri din Romania, acestea urmand a fi promovate pe plan international.

Daca esti consultant de afaceri, avocat, auditor, contabil, evaluator sau orice alta categorie de furnizori de servicii pentru afaceri, si esti interesat sa faci parte din echipa de 5, solicita una din cele cinci invitatii gratuite pentru intalnirea de pe 11 Noiembrie 2016 aici sau trimitandu-ne un mesaj la adresa de e-mail [email protected] .

 

Cei cinci furnizori de servicii pentru afaceri participanti la intalnirea Morning Coffee @ RBE Connect din data de 11 Noiembrie, vor primi si cate un voucher gratuit care le va da acces pentru un an de zile la serviciile Networking ale platformei Bursei Romane de Afaceri. Participarea este gratuita.

Chiar daca participa sau nu la intalnirile Morning Coffee @ RBE Connect, orice furnizor de servicii pentru afaceri isi poate creea cont gratuit in platforma de afaceri RBE Connect , unde poate gasi noi idei de afaceri si solicitari de parteneriate din partea membrilor RBE Connect si poate promova propunerile de afaceri proprii sau in numele clientilor sai.

Bursa Romana de Afaceri este prima si cea mai complexa platforma de business matchmaking si marketing digital din Romania. Platforma digitala RBE Connect, conecteaza oamenii de afaceri si companiile la noi piete de desfacere si parteneri de afaceri, idei si afaceri de vanzare, oportunitati de afaceri si investitii la nivel global. 

Morning Coffee @ RBE Connect este un eveniment inchis organizat de Bursa Romana de Afaceri, in cadrul caruia participantii isi prezinta unul altuia oportunitatile si ideile de afaceri pe care le intalnesc in activitatea lor, in vederea realizarii unor colaborari multidisciplinare si de echipa, pe dealuri concrete.

0 Comentarii

Spune-ti opinia!

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account