Brand de haine Premium cu showroom și magazin online

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Brand de modă masculină cu o vechime de 13 ani, un magazin offline, două magazine online și o bază de clienți tot mai mare este de vânzare.

Vindem (online și offline) o gamă completă de produse vestimentare de înaltă calitate pentru bărbații eleganți, atât gata făcute, cât și la comandă. Marca noastră este o marcă comercială înregistrată a Comunității Europene și și-a creat stilul propriu, combinând cele mai recente tendințe ale modei cu elemente atemporale. Am stabilit o imagine de încredere și o prezență continuă puternică online.

Această afacere are un mare potențial de creștere și reprezintă o mare oportunitate pentru un investitor să o ducă la nivelul următor, datorită creșterii veniturilor populației românești și interesului pentru hainele la comandă. Există, de asemenea, posibilitatea extinderii operațiunii de vânzare cu amănuntul online și offline – în România și în întreaga Uniune Europeană. Putem oferi o prezentare detaliată a afacerii noastre la cerere.

Magazinul se află într-un apartament deosebit dintr-o vilă elegantă în centrul Bucureștiului, zona Kiseleff. Showroom cu prestanță cu 2 cabine de probă, birouri, spații de depozitare.

Oportunități de dezvoltare:

Offline: – prin deschiderea de noi magazine (atât în franciza, cât și în proprietate) – prin extinderea gamei de produse – o gama de produse sport, produse unisex, costume la comandă pentru femei;

Online: – prin oferirea de produse made-to-measure online (sistem automatizat) – prin dezvoltarea unei aplicații mobile – prin extinderea prezenței online pe întreg teritoriul UE. Motivul vânzării este dorința acționarilor de a se implica în alte proiecte.

Prețul cerut acoperă achitarea tuturor datoriilor (către bănci, furnizori, asociați, buget). Se pot vinde doar activele. Sau se poate achita doar o parte cu preluarea datoriilor la bănci. Se poate achiziționa și în rate.

Sediul și showroomul este într-un apartament de 4 camere dintr-o vilă din centrul Bucureștiului. Dotări: mobilier de calitate showroom si birouri, mașini pentru utilare completă atelier croitorie. Stocuri de haine și accesorii pentru bărbați: costume, sacouri, pantaloni, cămăși, cravate, butoni, pantofi etc. Stocuri de materiale de foarte bună calitate pentru costume și cămăși.

Interesul de afaceri:

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

,

Domeniul de activitate BUNURI DE LARG CONSUM, Retail


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Buna ziua,

Doresc sa devin partener cu o persoana fizica sau juridica care dispune de capital de investitii pentru achizitionarea si furniza…

BUNURI DE LARG CONSUM, Distributie / En-gros, Productie


Listat de: Cifdr…

Vand magazin online produse sanitare pentru baie cu o vechime de 6 ani. Magazinul este realizat custom cu multiple functionalitati care ne-au fost …

BUNURI DE LARG CONSUM, Retail


Listat de: CR

De vanzare afacere profitabilă, funcțională 24/7/365 sisteme automatizate, nu necesită angajați. Funcționeaza de 6 ani cu un know-how format,…

Altele, BUNURI DE LARG CONSUM, INDUSTRIAL, SERVICII PENTRU AFACERI, Servicii


Listat de: Secol…

Incepe sa faci bani chiar din momentul acesta!
Profitabil din prima zi, investitia se recupereaza in 6-12 luni. Vand magazin online articole …

BUNURI DE LARG CONSUM, Retail


Listat de: Crist…

 un magazin online specializat în comercializarea dronelor prezent în România, Ungaria și parțial în Bulgari…

BUNURI DE LARG CONSUM, Distributie / Comert, Distributie / En-gros, INDUSTRIAL


Listat de: Nizar

©2022 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account