Curățătorie spălătorie și întreținere textile & Cladiri si Teren

Valoarea Propunerii (EUR): 570000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

IXIMO Business Transfer va propune spre vanzare-in reprezentare exclusiva- una din rarele oportunitati de afaceri PE PROFIT ( Business Spalatorie Industriala & Auto in Imobile Proprietate) cu istoric financiar demonstrabil in baza bilanturilor puse la dispozitie de catre Proprietar.

Pozitionat in zona depozitului PENNY la intrarea in Mun.Bacau dinspre Bucuresti si avand acces AUTORIZAT din DN2 la mica distanta INAINTE de intrarea pe noua Sosea de Centura ,aceasta locatie ofera o prezenta vizibila ce se poate semnaliza  foarte eficient  avand front stradal neobstructionat de imobilele invecinate.

O afacere de familie CARE FUNCTIONEAZA [in timp ce DVS. CITITI ACESTE RANDURI]- de mai mult de 25 DE ANI (personal complet/utilaje active/cota de piata semnificativa ) cu un frumos,PROFITABIL si valoros portofoliu de clienti(contracte in curs de desfasurare/incasare) avand 5 puncte de lucru (cu personal complet)in Bacau si judetele invecinate .

O afacere in care investitorul va beneficia de suportul ante/postvanzare prevazut prin contract al proprietarului pentru a   intelege si deprinde functionalitatea acestui business deosebit de profitabil(cu toate avizele si autorizatiile valabile inclusiv pentru spitale).

Toate utilitatile(GAZ debit industrial,CURENT putere instalata ATR pana 100 KW,APA retea+ sursa autonoma,CANALIZARE) sunt disponibile atat in cladirea principala de 450 mpc suprafata desfasurata cat si in constructiile anexe  ,terenul avand in total 1703 mp. EXISTA statie de incarcare vehicule electrice si sistem fotovoltaic de panouri solare cu o putere de cca.60 KW !

Exista deja o platforma amenajata si in derulare un proiect de instalare a unei spalatorii selfwash /inca o sursa adaugata la cashflowul curent !

Toate cladirile,echipamentele,mijloacele de transport AUTO,utilajele,infrastructura de utilitati cat si terenul sunt ale societatii ! Anexele ,magaziile si spatiile de uscare ce deservesc acest business sunt in suprafata de  cca.350 mpc.

Practic se intra pe  incasari cu numerar din punctele de lucru[ si incasari prin banca din contractele cu persoane juridice ]din MOMENTUL SEMNARII actului de vanzare-cumparare/cesiunea partilor sociale !!!

Societatea se va tranzactiona( vanzatorul este deschis pentru auditare ) libera de orice datorii cu toate platile curente catre furnizori si bugetul de stat achitate la zi ,iar conform legii ce reglementeaza activitatea societatilor comerciale, raspunderea administratorului pentru activitatea deja desfasurata ramane in sarcina acestuia si dupa transferul afacerii catre noul dobanditor.

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Sell Real Estate

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Motivul principal al Vanzarii: Retragere pe motiv de varsta

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: YES

Se accepta plata in transe: Accept plata in transe a pretului

Tara:: Romania, BACAU


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Suntem încântați să vă prezentăm o oportunitate de a achiziționa o afacere la cheie complet echipată…

MANCARE si BAUTURI, Restaurante, TURISM si HORECA


Listat de: Iuly

Principalul obiect de activitate este

1. colectarea deseuri

2.inchiriere spatii comerciale

3.cazre in regim hotelier

INDUSTRIAL, Investitii si Dezvoltari Imobiliare, REAL ESTATE, Servicii, TURISM si HORECA


Listat de: razva…

Va oferim spre vanzare in zona de nord a Timisoarei, un imobil cu Demisol+Parter+2 Etaje+Mansarda, care se preteaza pentru destinatii ca: spatii pe…

Altele, Hoteluri, facilitati de cazare, Servicii de Support pentru Afaceri, TURISM si HORECA


Listat de: Tepes

Vând afacere la cheie, cu sau fără firmă, autorizată din decembrie 2022 pentru Carmangerie, Magazin alimentar, Fast Food. Toate dotările nece…

Comert cu amanuntul - magazine, INDUSTRIAL, MANCARE si BAUTURI, Productie, Restaurante, TURISM si HORECA


Listat de: sile1…

Vanzare cofetarie cu specific raw vegan si fara zahar; de 3 ani cofetaria este pe profit si in plina ascensiune (vanzari cu peste 50% mai mari fata…

TURISM si HORECA


Listat de: Mirce…

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account