Curățătorie spălătorie și întreținere textile & Cladiri si Teren

Valoarea Propunerii (EUR): 570000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

IXIMO Business Transfer va propune spre vanzare-in reprezentare exclusiva- una din rarele oportunitati de afaceri PE PROFIT ( Business Spalatorie Industriala & Auto in Imobile Proprietate) cu istoric financiar demonstrabil in baza bilanturilor puse la dispozitie de catre Proprietar.

Pozitionat in zona depozitului PENNY la intrarea in Mun.Bacau dinspre Bucuresti si avand acces AUTORIZAT din DN2 la mica distanta INAINTE de intrarea pe noua Sosea de Centura ,aceasta locatie ofera o prezenta vizibila ce se poate semnaliza  foarte eficient  avand front stradal neobstructionat de imobilele invecinate.

O afacere de familie CARE FUNCTIONEAZA [in timp ce DVS. CITITI ACESTE RANDURI]- de mai mult de 25 DE ANI (personal complet/utilaje active/cota de piata semnificativa ) cu un frumos,PROFITABIL si valoros portofoliu de clienti(contracte in curs de desfasurare/incasare) avand 5 puncte de lucru (cu personal complet)in Bacau si judetele invecinate .

O afacere in care investitorul va beneficia de suportul ante/postvanzare prevazut prin contract al proprietarului pentru a   intelege si deprinde functionalitatea acestui business deosebit de profitabil(cu toate avizele si autorizatiile valabile inclusiv pentru spitale).

Toate utilitatile(GAZ debit industrial,CURENT putere instalata ATR pana 100 KW,APA retea+ sursa autonoma,CANALIZARE) sunt disponibile atat in cladirea principala de 450 mpc suprafata desfasurata cat si in constructiile anexe  ,terenul avand in total 1703 mp. EXISTA statie de incarcare vehicule electrice si sistem fotovoltaic de panouri solare cu o putere de cca.60 KW !

Exista deja o platforma amenajata si in derulare un proiect de instalare a unei spalatorii selfwash /inca o sursa adaugata la cashflowul curent !

Toate cladirile,echipamentele,mijloacele de transport AUTO,utilajele,infrastructura de utilitati cat si terenul sunt ale societatii ! Anexele ,magaziile si spatiile de uscare ce deservesc acest business sunt in suprafata de  cca.350 mpc.

Practic se intra pe  incasari cu numerar din punctele de lucru[ si incasari prin banca din contractele cu persoane juridice ]din MOMENTUL SEMNARII actului de vanzare-cumparare/cesiunea partilor sociale !!!

Societatea se va tranzactiona( vanzatorul este deschis pentru auditare ) libera de orice datorii cu toate platile curente catre furnizori si bugetul de stat achitate la zi ,iar conform legii ce reglementeaza activitatea societatilor comerciale, raspunderea administratorului pentru activitatea deja desfasurata ramane in sarcina acestuia si dupa transferul afacerii catre noul dobanditor.

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Sell Real Estate

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Motivul principal al Vanzarii: Retragere pe motiv de varsta

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: YES

Se accepta plata in transe: Accept plata in transe a pretului

Tara:: Romania, BACAU


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Firma unic importator si distributie de bauturi alcoolice si nealcoolice (bere, cocktailuri, vinuri dezalcoolizate…)

Firma import si d…

Baruri si Pub-uri, Comert cu amanuntul - magazine, Distributie / Comert, Hoteluri, facilitati de cazare, MANCARE si BAUTURI, Restaurante, TURISM si HORECA


Listat de: wdrin…

Ofer spre vanzare casa cu 15 camere cu 3540 mp teren aferent pentru afacere/investitie.

Casa se afla in orasul Valenii de Munte, cartierul T…

DIVERTISMENT, SANATATE / SERVICII MEDICALE, SERVICII PENTRU AFACERI, Servicii, Servicii de Support pentru Afaceri, TURISM si HORECA


Listat de: styx3…

Vindem AFACERE LA CHEIE , cu potențial foarte mare de creștere , situată într-o zona foarte buna la granița intre Otopeni si Tunari vis-a-vis …

MANCARE si BAUTURI, Restaurante, Servicii, TURISM si HORECA


Listat de: catal…

De vanzare container tip fast-food, unde se prepara langosi si placinte bihorene.

Autorizat-avizat ISU, DSV, APM.

Echipat, utilat si …

Comert cu amanuntul - magazine, MANCARE si BAUTURI, Productie, TURISM si HORECA


Listat de: sorin…

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account