De vanzare firma cu activitate de productie in domeniul prelucrarilor mecanice prin aschiere cu utilaje cu comanda numerica CNC

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Compania de vanzare presteaza servicii de prelucrari mecanice prin aschiere inca din 1997, pentru diferiti clienti – in principal din industria petroliera, constructoare de masini, automotive, mobilei s.a. Firma detine certificarea ISO 9001.

Cresterea organizata a numarului de clienti si comenzi a fundamentat in urma cu cativa ani, achizitionarea unui teren in suprafata de 2000 mp si construirea unei hale in suprafata construita de 630 mp.

Dotarile tehnice de care dispune firma sunt de exceptie, compania detinand o serie de utilaje cu comanda numerica CNC (freze si strunguri), utilaje clasice (freze, strunguri, masini de rectificat, masini de gaurit) precum si aparate de sudura, macarale si SDV-uri.

vand afacere firma companie hala prelucrari metalice aschiere

Capacitatea de productie beneficiaza de punct de transformare propriu, bine dimensionat astfel incat sa faca fata afacerii. Compania detine deasemenea si un mijloc de transport propriu.

Activitatea de productie se defasoara intr-o hala construita la cele mai inalte standarde europene. Pentru eficientizarea costurilor aferente procesului de productie, hala este iluminata cu sisteme LED cu consum redus de energie, beneficiaza de iluminat natural, iar din punct de vedere termic este foarte bine izolata. Toate facilitatile pentru angajati, precum si spatiile de birouri pentru management sunt la standarde internationale.

Capitalul investit in afacere pana in acest moment este de aprox. 2.000.000  euro.

Portofoliul de clienti internationali pentru care aceasta firma de vanzare a prestat servicii de prelucrari mecanice, este impresionant.

Proprietarul afacerii doreste sa se retraga din business din motive de varsta.

Proprietarul accepta atat vanzarea afacerii cat si varianta vanzarii separate a activelor (a utilajelor si respective a halei si terenului). In cazul vanzarii afacerii, vanzatorul si-a exprimat disponibilitatea de a-l asista pe viitorul cumparator pentru o perioada de tranzitie necesara preluarii afacerii si a clientilor.

Partile interesate de aceasta afacere de vanzare, sunt invitate sa isi manifeste interesul scriindu-ne la [email protected] . Veti fi contactat de unul din brokerii nostri de afaceri.

vanzare afacere prelucrare mecanica hala productie confectii metalice

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Hala de Productie

Motivul principal al Vanzarii: Retragere pe motiv de varsta

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 luni

Tara:: Romania,

Domeniul de activitate INDUSTRIAL, Productie


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Doresc atragerea de investitori pentru a imi putea dezvolta afacerea inceputa, de prestari servicii in diferite domenii industriale.

Experie…

INDUSTRIAL, Servicii


Listat de: tony.…

Vand firma in insolventa in domeniul naval cu contract pe perioada nedeterminata cu Vard Shipyard Romania S.A. Avand in dotare toate sculele si dis…

CONSTRUCTII, INDUSTRIAL, Productie


Listat de: Flori…

Societate comerciala vinde bun imobil situat in localitatea Corabia , str. Bibescu Voda  100. Teren intravilan in suprafata totala de 17500 mp si …

AGRICULTURA, SILVICULTURA si PESCUIT, BUNURI DE LARG CONSUM, Distributie / Comert, Distributie / En-gros, INDUSTRIAL, Logistica, Productie, REAL ESTATE, Servicii, TRANSPORTURI SI LOGISTICA


Listat de: danci…

Detinem o hala industriala de 1000 mp(construit in 2022), echipat cu rafturi metalice, stivuitoare electrice, sistem de stingere a incendiului, etc…

Distributie / Comert, Distributie / En-gros, INDUSTRIAL, Logistica, Productie, Servicii, TRANSPORTURI SI LOGISTICA


Listat de: BM Br…

Principalul obiect de activitate este

1. colectarea deseuri

2.inchiriere spatii comerciale

3.cazre in regim hotelier

INDUSTRIAL, Investitii si Dezvoltari Imobiliare, REAL ESTATE, Servicii, TURISM si HORECA


Listat de: razva…

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account