Depozit și magazine de jucării de vânzare în Iași

Valoarea Propunerii (EUR): 550000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Vă prezentăm o oportunitate de investiție într-o afacere funcțională, având trei componente independente: depozit – cu contract transferabil de închiriere a spațiului, în zona Moldovei, magazin cu prezență fizică în Iași și un magazin online, cu desfacere națională.

Având o tradiție îndelungată pe piața locală și națională, de peste 25 de ani, această afacere are în spate un brand recunoscut în piață și activează într-o zonă și într-un domeniu în care cererea este în creștere. Activitatea principală o reprezintă importarea și comercializarea jucăriilor.

Produsele comercializate sunt importate din China, iar distribuția acestora se realizează prin intermediul magazinului online. De asemenea, firma are în prezent colaborări și cu platforme online, de tipul marketplace, ceea ce asigură o bună vizibilitate a produselor la nivel național. Mai mult, o parte din distribuția jucăriilor se realizează inclusiv prin intermediul magazinului fizic. Toate contractele cu furnizorii și distribuitorii pot fi preluate de către cumpărător, asigurându-se astfel continuitatea afacerii cel puțin la nivelul actual.

Având o bună prezență online, inclusiv o indexare eficientă în rezultatele motoarelor de căutare și rating-uri bune pe diverse platforme, afacerea are un portofoliu de clienți fideli, care poate fi transferat către viitorul proprietar, asigurându-se, din nou, continuitatea afacerii.

Mai mult, depozitul și magazinele de vânzare din Iași au avut parte de o evoluție constantă, actualul proprietar reușind să îmbogățească permanent lista de clienți și parteneri, cu care are o relație profesională excelentă. În ceea ce privește livrarea produselor, aceasta se face prin procese de lucru bine stabilite și testate în timp, astfel că viitorul proprietar al afacerii poate continua cu ușurință activitatea, fără a fi nevoie de mari schimbări.

Un alt atu important al depozitului și magazinelor de jucării de vânzare este faptul că acestea nu au datorii sau probleme juridice nerezolvate, iar investițiile periodice necesare  pot fi cu ușurință acoperite din fonduri proprii.

După debutul pandemiei, activitatea companiei a fost adaptată noilor condiții, trecând cu bine peste restricțiile impuse și contracțiile pieței. De asemenea, afacerea are toate avizele și autorizațiile necesare funcționării în deplină legalitate.

Motivul pentru care actualul proprietar dorește să se retragă este pensionarea și, pentru a facilita transferul transfera afacerii către un nou antreprenor, dedicat și capabil, acesta este dispus să ofere o schemă de finanțare a cumpăratorului. De asemenea, viitorul proprietar al depozitului și magazinelor de jucării din Iași va beneficia demaximum 3 luni de training și suport, în vederea transferului de cunoștințe și acordarea de consultanță în ceea ce privește funcționarea afacerii. De asemenea, afacerea are personal calificat, ceea ce va contribui la înlesnirea tranziției noului proprietar.

În fine, afacerea se vinde împreună cu stocurile de marfă existente, două automobile Mercedes GLS, an de fabricație 2019 și două automobile pentru transport marfă.

 

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Motivul principal al Vanzarii: Retragere pe motiv de varsta

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: YES

Se accepta plata in transe: Accept plata in transe a pretului

Tara:: Romania, IASI


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Dispunem de stoc rochii de mireasa, modele MultiBrand de la furnizori precum Dominiss, Florence, Pronovias, TheSposaGroup, Musa. (95 produse în st…

BUNURI DE LARG CONSUM, Distributie / En-gros


Listat de: matei…

Vand atelier de productie de rochii de mireasa si ocazie.

Acesta este dotat cu toate utilajele necesare in vederea desfasurarii activitatii.…

Productia de Imbracaminte si accesorii, Productie


Listat de: alexa…

Societate comerciala vinde bun imobil situat in localitatea Corabia , str. Bibescu Voda  100. Teren intravilan in suprafata totala de 17500 mp si …

AGRICULTURA, SILVICULTURA si PESCUIT, BUNURI DE LARG CONSUM, Distributie / Comert, Distributie / En-gros, INDUSTRIAL, Logistica, Productie, REAL ESTATE, Servicii, TRANSPORTURI SI LOGISTICA


Listat de: danci…
DOMENIU DE ACTIVITATE
  • Sector: Comert cu ridicata si cu amanuntul
  • Subsector:<…
BUNURI DE LARG CONSUM, Retail


Listat de: blue …

Societate infintata in 2015, cod CAEN 4791(comert cu amanuntul prin intermediul  caselor de comenzi sau prin internet) ,cu stoc propriu de cca 30.…

BUNURI DE LARG CONSUM, Retail


Listat de: magaz…

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account