Extinde-ti business-ul in Constanta Logistic & Industrial Park

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Parcul Logistic și Industrial Constanța este dezvoltat pe un teren in suprafata de 100 de hectare în imediata apropiere a portului Constanța și este cel mai mare parc industrial, logistic și de afaceri de la Marea Neagră.

Parcul Logistic și Industrial Constanța este un nod intermodal care oferă spatii de producție, depozite / logistică, birouri și spații comerciale de închiriat în imediata apropiere a portului Constanța, accesând toate rutele moderne de transport: rutier, feroviar, maritim, fluvial și aerian.

Principalii beneficiari sunt companiile romanesti si internaționale care doresc să-și stabilească prezența în Europa într-o locație cu acces maritim, precum și aproape de aeroport și cu conexiune la 3 coridoare de transport paneuropene importante: Coridorul IV (Europa de Vest și de Est), VII (Dunărea) ) și IX (Europa de Nord și de Sud)

Locație: Marea Neagră, aeroport, nod de transport. Resurse umane foarte calificate – Constanța găzduiește una dintre cele mai mari și mai vechi universități din România. Oportunitate excelentă de a vă extinde operațiunile de producție și logistică la Marea Neagră. Apropierea de București – 2 ore cu mașina.

Părțile interesate să închirieze spații logistice / de depozitare sau de producție în Parcul Logistic și Industrial Constanța sunt invitate să ne contacteze la [email protected] +4 0212665677.

Mai multe detalii inclusiv prezentarea video aici: https://globalvision.ro/constanta-business- park-port-logistics-service-hub-warehouse-intermodal-terminal-storage-space-production- industrial-park-romania-europe-3pl-4pl-freight-black-sea/

Interesul de afaceri:

Strategic Partnership : , ,

Cooperation in Production

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Cumpar / Investesc / Acord Imprumuturi

Tipul Afacerii:

Tara:: Romania, Constanta

Romania-Cehia 21, Romania-Spania 21

Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Bună ziua dragi antreprenori,

Sunt in cautarea unui parteneriat in domeniul service auto ( vopsitorie/tinichigerie/mecanica). Dețin un spa…

SERVICII PENTRU AFACERI, Servicii, TRANSPORTURI SI LOGISTICA


Listat de: Sandu…

Detin un depozit intr-o hala inchisa. Acoperis recent reconditionat. Hala este de beton. Conditii excelente de depozitare pe termen lung, mediu si …

Logistica, TRANSPORTURI SI LOGISTICA


Listat de: mihai…

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account