Importator si distribuitor medicina estetica

Valoarea Propunerii (EUR): 4000000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Cu o experiență de 29 de ani pe piața dispozitivelor medicale din România, suntem importatorii și distribuitorii de top în materie de aparatură, dispozitive medicale și dermatocosmetice. Încă din 1994, am construit de-a lungul timpului parteneriate strânse bazate pe loialitate, respectarea angajamentelor și adaptabilitatea la nevoile pieței, ceea ce a dus la o afacere solidă, de succes. În toți acești ani, am adunat experiența necesară pentru a deveni un lider de opinie în chirurgia estetică și în dermatologie. Serviciile de înaltă calitate, aprecierea clienților și legăturile strânse cu partenerii și cu colaboratorii noștri ne recomandă. Echipa din spatele succesului companiei este o echipă cu experiență, dinamică și orientată către rezultate. Mediul de lucru este unul plăcut bazat pe respect, pe profesionalism și pe lucrul în echipă.

DETALII COMPETITORI / OPORTUNITATI DE EXTINDERE / MOTIVUL VANZARII

Piata de estetica in Romania este abia la inceput, fiind estimata la 25% din potential. Cu actuala rata de crestere anuala, este estimat ca in urmatori 8 ani piata din Romania (si din urma volumului de afaceri) se va cvadruplica. In acest mediu, in Romania sunt prezente circa 15 firme de acest profil, a noastra fiind cea mai mare im termen de facturare, de marime a portofoliului de produse reprezentate, vechime in afaceri in acest mediu, portfoliu de clienti. Vanzarile se realizeaza prin agenti care activeaza in orasele mari din tara, dar si on-line prin intermediul mai multor website-uri. Motivul vanzarii este pensionarea unuia din cei doi acționari, nu se vinde din motive ce tin de riscul busines-ului sau buna continuitate a afacerii ci din motive personale, legate de vârsta. Este un business de succes, care are o creștere „organica” si continua dovedibila. Dincolo de activitățile comerciale, compania este organizatoare de cursuri medicale, în diferite domenii de estetică medicală, dar și medicină reparatorie. În cadrul companiei, investim în construirea noilor medici și dezvoltarea și perfecționarea tehnicilor deja existente, oferind școlarizare cu traineri naționali și internaționali, folosind produse de top. În portofoliul firmei, clienții noștri pot găsi echipamente, dispozitive și consumabile medicale destinate esteticii medicale, ortopediei, stomatologiei, dar în special chirurgiei plastice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă, depășind 700 de produse disponibile pentru comenzi prin intermediul agenților de vânzări din toată țara, dar și online, prin intermediul site-urilor noastre. Produsele din portofoliu provin de la producători internaționali (din țări precum Franța, Italia, Spania, Germania, USA).

DETALII DESPRE TRANZACTIA DORITA

Societatea este constituita de 2 asociați, fiecare reprezentând 50% din capitalul social. Se vinde 50 % din capitalul social (deci 1 asociat dorește se se pensioneze). In primele 3 luni după achiziție se va face predarea cu prezenta fizica in locație. La nevoie,  in lunile 4-6 dupa achiziție se va oferi consultanta. Voi face predarea cu responsabilitate intr-un proces lent astfel încât business-ul sa nu se clatine din nici un punct de vedere. Un mare avantaj este ca echipa de management ramane in locație, acest lucru asigura stabilitate si continuitatea afacerii. Prețul solicitat (4.000.000 de euro) este pentru 50 % care se vinde. Este posibila si vânzarea in totalitate (100% = 8.000.000 euro).

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Motivul principal al Vanzarii: Retragere pe motiv de varsta

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: YES

Tara:: Romania, Tunari


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Salon din București zona Dacia caută un asociat cu experiență în domeniu. Salonul este full echipat cu toata aparatura necesară.

SANATATE / SERVICII MEDICALE, Servicii


Listat de: Tiber…
De vanzare un camin de batrani in judetul Mures cu istorie foarte buna, functional, la intreaga capacitate de 28 de locuri.
Caminul es…
SANATATE / SERVICII MEDICALE, Servicii


Listat de: Simon

Vindem afacere centru medical de diagnostic si tratament, specializat in recoltare si prelucrare analize medicale, precum si in consultatii de spec…

SANATATE / SERVICII MEDICALE, Servicii


Listat de: Ioana…

Oportunitate excelentă de afaceri – sala de fitness la cheie!
Căutaţi o afacere în care să investiţi, dar nu vreţi să începeţ…

SANATATE / SERVICII MEDICALE, Servicii


Listat de: Alina…

Se vinde afacere la cheie optica medicala, intr-un spatiu comercial inchiriat in zona Crangasi, sector 6, la strada, cu vad, langa metrou crangasi.…

SANATATE / SERVICII MEDICALE, Servicii


Listat de: Liviu…

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account