Noul Amazon Al Marketingului

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Îți ofer Cel Mai Nou Concept De Marketing care va transforma complet jocul afacerilor în secolul 21! Conceptul schimbă, realmente, paradigme în această puternică industrie și creează o comunitate exclusivă, un Club De Membri ce aduce laolaltă elita afacerilor și creează un potenșial nelimitat de diversificare și accelerare a veniturilor alternative.

🔥 Ce este ?

Este mai mult decât o simplă platformă de marketing; este un ecosistem inovator care aduce beneficii semnificative membrilor săi. Inspirat de modelele de succes precum Coscon, Amazon Prime și Netflix, se creează o Comunitate puternică, prosperă și interconectată. Imaginează-ți cum ar fi fost să ai șansa de a fi acționar la începuturile acestor coloși (sau Microsoft, FB etc)?

✨ De ce să te alături ?

Venit Pasiv / Rezidual Din Abonamente (NU din vânzări produse): Participanții primesc venit pasiv / rezidual din Abonamentele Membrilor. Este pus la dispoziție un sistem de remunerare generos, astfel încât să te bucuri de beneficii financiare consistente (În mai puțin de un an, deja există cca 700.000 de membri, cu impactul de Momentum abia de acum încolo! În România, informația este  promovată profesionist, inclusiv la nivel de leadership, din luna mai 2023!)
Acces Exclusiv la Resurse Premium: Beneficiezi de resurse premium, traininguri specializate și instrumente de marketing avansate, precum și de reduceri de pâna la 85% la produsele / serviciile prezente pe platformă.
Start Rapid cu 50$. Cu doar 40$ plătiți o singură dată în viață (afilierea) și un abonament de membru de 10$ lunar, începi.
NU vinzi / NU cumperi produse / servicii!

Știi vreo altă Afacere Globală pe care să o începi cu 40 de dolari și care să aibă costuri operaționale lunare de 10 dolari? Și să mai fie și la început?

Fă Primul Pas Și Solicită, la [email protected],  un scurt material video, de max. 3 minute, ca să vezi dacă îți atrage atenția.

Interesul de afaceri:

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Tara:: Romania,

Domeniul de activitate BUNURI DE LARG CONSUM


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

DOMENIU DE ACTIVITATE


Listat de: anapo…

Caut partener cu spatiu de productie (ninim 20 mp) in judetul Brasov pentru producerea de jucarii de lemn (tip montessori) pentru copii.

Fac…

BUNURI DE LARG CONSUM, Productie


Listat de: Bunic…

Compania noastră a crescut de la o mică organizație de instalații în 2006 la o fabrică națională de producție în 2011. În prezent, sunte…

BUNURI DE LARG CONSUM, Distributie / En-gros, ENERGIE si UTILITATI


Listat de: UDEN-…

Suntem producatori de materiale didactice, pe care le vindem on line prin magazinul propriu sau prin distribuitori. Produsele cele mai vandute sunt…

After-school-uri, BUNURI DE LARG CONSUM, EDUCATIE, Gradinite, Licee, Productie, Scoli primare


Listat de: Orige…

Vand afacere profitabila la cheie, cu posibilitate de scalare – magazin online de peruci, cozi si extensii.

Produsele vandute sunt cre…

BUNURI DE LARG CONSUM, Retail


Listat de: vanes…

©2023 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account