Noul Amazon Al Marketingului

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Îți ofer Cel Mai Nou Concept De Marketing care va transforma complet jocul afacerilor în secolul 21! Conceptul schimbă, realmente, paradigme în această puternică industrie și creează o comunitate exclusivă, un Club De Membri ce aduce laolaltă elita afacerilor și creează un potenșial nelimitat de diversificare și accelerare a veniturilor alternative.

🔥 Ce este ?

Este mai mult decât o simplă platformă de marketing; este un ecosistem inovator care aduce beneficii semnificative membrilor săi. Inspirat de modelele de succes precum Coscon, Amazon Prime și Netflix, se creează o Comunitate puternică, prosperă și interconectată. Imaginează-ți cum ar fi fost să ai șansa de a fi acționar la începuturile acestor coloși (sau Microsoft, FB etc)?

✨ De ce să te alături ?

Venit Pasiv / Rezidual Din Abonamente (NU din vânzări produse): Participanții primesc venit pasiv / rezidual din Abonamentele Membrilor. Este pus la dispoziție un sistem de remunerare generos, astfel încât să te bucuri de beneficii financiare consistente (În mai puțin de un an, deja există cca 700.000 de membri, cu impactul de Momentum abia de acum încolo! În România, informația este  promovată profesionist, inclusiv la nivel de leadership, din luna mai 2023!)
Acces Exclusiv la Resurse Premium: Beneficiezi de resurse premium, traininguri specializate și instrumente de marketing avansate, precum și de reduceri de pâna la 85% la produsele / serviciile prezente pe platformă.
Start Rapid cu 50$. Cu doar 40$ plătiți o singură dată în viață (afilierea) și un abonament de membru de 10$ lunar, începi.
NU vinzi / NU cumperi produse / servicii!

Știi vreo altă Afacere Globală pe care să o începi cu 40 de dolari și care să aibă costuri operaționale lunare de 10 dolari? Și să mai fie și la început?

Fă Primul Pas Și Solicită, la [email protected],  un scurt material video, de max. 3 minute, ca să vezi dacă îți atrage atenția.

Interesul de afaceri:

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Tara:: Romania,

Domeniul de activitate BUNURI DE LARG CONSUM


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Dispunem de stoc rochii de mireasa, modele MultiBrand de la furnizori precum Dominiss, Florence, Pronovias, TheSposaGroup, Musa. (95 produse în st…

BUNURI DE LARG CONSUM, Distributie / En-gros


Listat de: matei…

Vand atelier de productie de rochii de mireasa si ocazie.

Acesta este dotat cu toate utilajele necesare in vederea desfasurarii activitatii.…

Productia de Imbracaminte si accesorii, Productie


Listat de: alexa…

Societate comerciala vinde bun imobil situat in localitatea Corabia , str. Bibescu Voda  100. Teren intravilan in suprafata totala de 17500 mp si …

AGRICULTURA, SILVICULTURA si PESCUIT, BUNURI DE LARG CONSUM, Distributie / Comert, Distributie / En-gros, INDUSTRIAL, Logistica, Productie, REAL ESTATE, Servicii, TRANSPORTURI SI LOGISTICA


Listat de: danci…
DOMENIU DE ACTIVITATE
  • Sector: Comert cu ridicata si cu amanuntul
  • Subsector:<…
BUNURI DE LARG CONSUM, Retail


Listat de: blue …

Societate infintata in 2015, cod CAEN 4791(comert cu amanuntul prin intermediul  caselor de comenzi sau prin internet) ,cu stoc propriu de cca 30.…

BUNURI DE LARG CONSUM, Retail


Listat de: magaz…

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account