Vânzare Salon de Rochii de Mireasă de Prestigiu – afacere la cheie!

Valoarea Propunerii (EUR): 60000

Descrierea Propunerii de Afaceri:
DOMENIU DE ACTIVITATE
 • Sector: Comert cu ridicata si cu amanuntul
 • Subsector: Magazine imbracaminte
 • Tip afacere: Magazine haine
 • Afacerea dvs. este în procedura de reorganizare judiciară?: NU
 • Afacerea este o franciza?: NU

Oportunitatea pe care o așteptai în domeniul rochiilor de mireasa este acum disponibilă. Vă prezentăm un salon de rochii de mireasă de înaltă calitate si cu o reputație solidă construita in cei 8 ani de activitate. Acest salon este un loc unde visele devin realitate pentru miresele din întreaga regiune, iar acum puteți prelua această afacere de succes și astfel să ii continuați tradiția de excelență în acest domeniu fantastic ce debordează de eleganta si feminitate.

Afacerea se vinde in totalitate, activ si pasiv (stoc de rochii de mireasa si accesorii disponibile – 60 rochii de mireasa), un aspect esențial al afacerii noastre fiind stabilitatea financiară, societatea nu are datorii la stat sau la furnizori, toate obligațiile fiind achitate la zi.

Salonul este situat într-o locație bine poziționată în inima orașului Timisoara, ceea ce ne permite să fim la îndemână pentru clientele noastre și să fim parte dintr-o comunitate vibrantă si ușor de găsit.

Vechimea afacerii: 8 ani

Firma isi desfasoara activitatea in prezent intr-un spatiu inchiriat, amenajat complet, nu necesita nicio investitie in acest sens, cu un design modern pe masura brandurilor internationale reprezentate (85 mp),  atelier retus utilat complet – nu este inclus in pret insa se poate discuta si despre vanzarea acestuia).

 • Drept de proprietate imobil punct de lucru/sediu:  chirie si altele
 • Chirie lunara punct de lucru: 350 EUR
 • Suprafata punctului de lucru (mp): 85
 • Stocuri:  40.000 EUR fara TVA

Caracteristici Cheie ale Afacerii: 

 1. Reputație Impecabilă: Salonul nostru de rochii de mireasă s-a bucurat de ani de experiență și a câștigat o reputație excelentă pentru calitatea produselor și serviciilor oferite. Suntem cunoscuți pentru rochiile noastre excepționale și pentru personalul nostru dedicat.
 2. Gama Diversificată de Rochii: Stocul nostru cuprinde o selecție impresionantă de rochii de mireasă, de la cele clasice și elegante până la cele moderne și îndrăznețe. Acest lucru ne permite să acoperim o varietate de preferințe ale viitoarelor mirese și să satisfacem gusturile diferite.
 3. Relații Stabile cu Furnizorii: Suntem parteneri cu furnizori de încredere, ceea ce ne permite să obținem rochii de înaltă calitate la prețuri competitive.
 4. Echipă Experimentată: Echipa noastră bine pregătită și experimentată este dedicată oferirii unei experiențe de achiziționare memorabile pentru clienți. .
 5. Clientelă Loială: Am dezvoltat o bază de clienți loială și avem un portofoliu solid de recenzii pozitive din partea mireselor mulțumite pe care le-am servit.

Această afacere de încredere este gata pentru preluare și continuarea creșterii succesului într-un segment de piață stabil și în continuă expansiune. Cu o investiție în această afacere, veți avea o oportunitate unică de a deveni parte din povestea fiecărei mirese și de a contribui la realizarea viselor lor in materie de nunta.

În afară de rochii de mireasa, industria cuprinde și accesorii, bijuterii, voaluri, pantofi și multe alte elemente necesare pentru o nuntă perfectă. Acest sector este important și oferă oportunități pentru producători, designeri și comercianți.

Nu ratați șansa de a prelua un salon de rochii de mireasă de prestigiu și de a duce mai departe moștenirea sa de succes.  Acesta este momentul dvs. de a intra în aceasta industrie plina de frumusețe și de a face o impresie memorabilă.

Industria rochiilor de mireasă este în continuă evoluție și adaptare pentru a satisface nevoile și dorințele mireselor moderne. Cu un amestec de tradiție și inovație, această industrie continuă să fie un aspect esențial al industriei modei și a momentului special al nuntii.

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Motivul principal al Vanzarii: Relocation

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: YES

Tara:: Romania, Timisoara

Domeniul de activitate BUNURI DE LARG CONSUM, Retail


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Dispunem de stoc rochii de mireasa, modele MultiBrand de la furnizori precum Dominiss, Florence, Pronovias, TheSposaGroup, Musa. (95 produse în st…

BUNURI DE LARG CONSUM, Distributie / En-gros


Listat de: matei…

Vand atelier de productie de rochii de mireasa si ocazie.

Acesta este dotat cu toate utilajele necesare in vederea desfasurarii activitatii.…

Productia de Imbracaminte si accesorii, Productie


Listat de: alexa…

Societate comerciala vinde bun imobil situat in localitatea Corabia , str. Bibescu Voda  100. Teren intravilan in suprafata totala de 17500 mp si …

AGRICULTURA, SILVICULTURA si PESCUIT, BUNURI DE LARG CONSUM, Distributie / Comert, Distributie / En-gros, INDUSTRIAL, Logistica, Productie, REAL ESTATE, Servicii, TRANSPORTURI SI LOGISTICA


Listat de: danci…

Societate infintata in 2015, cod CAEN 4791(comert cu amanuntul prin intermediul  caselor de comenzi sau prin internet) ,cu stoc propriu de cca 30.…

BUNURI DE LARG CONSUM, Retail


Listat de: magaz…
DOMENIU DE ACTIVITATE


Listat de: anapo…

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account