Un plan bun pentru Dezvoltarea Afacerii, te ajuta sa atragi parteneri de afaceri relevanti si investitori pentru afacerea ta

Criza de cash care defineste realitatea de astazi in piata de investitii in companiile mici si mijlocii, este de așa natură încât ne este foarte clar ca pentru a atrage investitii, fiecare organizație indiferent de marimea sau structura sa, are nevoie de o strategie pentru Dezvoltarea Afacerii.

Nimeni nu investeste astazi doar pentru ca este ieftin, nu investeste in afaceri in declin, ci vrea sa isi plaseze banii intr-o afacere buna, de unde isi poate recupera investitia. Pentru asta este nevoie de a ii prezenta investitorului potentialul de business, al pietei, sursele de rambursare a investitiei, sursele de venit ale afacerii in contextul actual si viitor, pe baza unui plan de dezvoltare al afacerii.

În esența sa, dezvoltarea afacerii (denumita si Business Development / BD) tine foarte mult de managementul relațional. O strategie de succes de Dezvoltare a Afacerii trebuie sa dezvolte in cadrul echipei afacerii, competentele interne de a identifica, stabili si dezvolta relatii de afaceri cu oameni relevanti pentru afacere, asigurand totodata companiei accesul la cele mai bune oportunitati de afaceri din piata la momentul potrivit.

O strategie de dezvoltare a afacerii, trebuie sa răspunda la o serie de întrebări, cum ar fi:

ɚ Care din relațiile de afaceri existente trebuie sa le prioritizezi?
ɚ Cum dezvolti afacerea daca nu ai capital propriu?
ɚ Care este planul tau să construiesti noi relații de afaceri cu potențiale surse de oportunitati de afaceri?
ɚ Care este planul tau de comunicare care sa te ajute in gestionarea acestor relații?

RBE Connect – platforma de afaceri on-line a Bursei Romane de Afaceri, incepe astfel o serie de tutoriale saptamanale pentru cei interesati in dezvoltarea afacerii in momente in care supravietuirea este considerata o reusita in afaceri.

Ai o afacere pe care doresti sa o dezvolti? Contacteaza-ne pentru a programa o intalnire de consultanta in care putem analiza impreuna posibilitatile de crestere a afacerii tale: 021-266.56.77 ;  [email protected]

dezvoltarea afacerii vand afacere de vanzare plan de afaceri bucuresti iasi cluj timisoara bistrita brasov

BURSA ROMÂNĂ DE AFACERI este prima şi cea mai complexă platformă de intermediere şi consultanţă în afaceri din România cu acces la piaţa internaţională, parteneri de afaceri, investitori străini, oportunităţi si idei de afaceri, care facilitează internaţionalizarea companiilor româneşti, investiţiile private de capital, realizarea de parteneriate de afaceri, joint-ventures în ţară şi în străinătate, dezvoltarea afacerii şi/sau restructurarea afacerilor, vânzarea şi cumpărarea de afaceri la cheie. Noi conectăm oamenii de afaceri şi companiile la noi pieţe de desfacere, idei parteneri şi oportunităţi de afaceri.

dezvoltarea afacerii idei de afaceri de vanzare oportunitati de afaceri on-line

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2021 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account