Programul International Diplomacy360

diplomacy 360 logo

Programul International Diplomacy360 isi propune sa prezinte celor interesati sa devina mai competitivi, legatura dintre Diplomatie si alte domenii de activitate cum ar fi: Business-ul (Business Diplomacy), Cultura (Cultural Diplomacy), Sportul (Sport Diplomacy), Clima (Climate Diplomacy), Politica (Parliamentary Diplomacy), Administrarea Oraselor (City Diplomacy), Jurnalismul (Journalism Diplomacy), Online-ul (Digital Diplomacy), Securitate informatica (Cyber Diplomacy) si nu in ultimul rand Citizen Diplomacy.

Ne propunem sa deschidem calea unui dialog la nivel international intre experti din diplomatie si din alte sectoare si paliere ale societatilor noastre, conectate global. Lideri din diverse domenii trebuie sa comunice si sa colaboreze din ce in ce mai mult cu institutii si actori internationali. Diplomatia ofera unele mijloace si metode – care aplicate corespunzator si in alte domenii, pot sa contribuie la dezvoltarea sustenabila globala.

Avem covingerea ca dialogul va contribui la intelegerea acestor legaturi complexe si va fi benefic tuturor participantilor atat in plan national cat si global.

Invitam institutii si experti interesati sa se alature ca membri fondatori ai Programului Diplomacy360: [email protected] ; +4-021.266.56.77

journalism diplomacy obama

JOURNALISM DIPLOMACY

* * *

Climate Diplomacy

climate-diplomacy-change-emmanuel-macron-trump-visit-in-usa

* * *

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account