Promoveaza-ti Solicitarea de Business cu pachetul Economic

economic listing rbe connect

Ai ales Pachetul ECONOMIC in valoare de 100 Euro + VAT pentru a-ti lista si promova propunerea / solicitarea de afaceri pentru o perioada de 6 luni.

Dupa completarea detaliilor din formularul aferent, vei fi ghidat catre pagina unde vei decide cum doresti sa efectuezi plata de 100 Euro + VAT pentru ca listingul tau sa fie publicat in platforma de Business Matchmaking a Bursei Romane de Afaceri si promovat in eco-sistemul nostru (poti opta pentru plata online cu cardul prin servicul MobilPAY / NETOPIA sau prin transfer bancar in baza facturii).

Listingul va fi distribuit si in Social Media, prin paginile de Facebook si Linkedin ale Bursei Romane de Afaceri. Pachetul ECONOMIC iti ofera comunicarea directa cu potentialii parteneri interesati de propunerea ta.

In plus, listingul tau va beneficia si de: Promovare pe Prima Pagina a Platformei, Promovare in Sliderul Directorului Oportunitati de Afaceri, Vizibilitate FEATURED, Certificare RBE Connect, Sprijin pentru realizarea Listingului

Iti recomandam sa completezi toate detaliile aferente afacerii si respectiv solicitarii, pentru a ii convinge pe potentialii interesati ca propunerea ta este una serioasa.

Pentru a lista Solicitari si Propuneri de Afaceri in Eco-sistemul Bursei Romane de Afaceri trebuie sa ai cont si sa fii autentificat. Daca nu ai deja cont de business iti poti face rapid unul prin formularul de mai jos


Prenume (obligatoriu)
NUME (obligatoriu)
Username (obligatoriu)

Parola (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)
Compania / Organizatia

Ai deja cont?

©2021 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account